25 de inele de nas simple și tradiționale pentru femei indiene

Inelele nasului au fost în mod fiabil un aspect crucial. Fără a lua în considerare modul în care obținerea piercing-ului nasului este un curs de acțiune demn de remarcat, totuși, ultimul element îi face pe femei să treacă peste această înclinare a cadrului. Indiferent dacă sunteți o tânără cu școală energică sau o femeie căsătorită târziu de mare importanță, toată lumea știe că trebuie să arătați ultimele exemple în inele nasului. De la modele la superstaruri și bloggeri, vedetele nu sunt timide să spargă vechiul inel și să ajungă la partea lor punk.

În India, inelele nasale au diverse conotații, de exemplu, inclusiv un segment de minune sau luarea după un obicei standard. Așadar, citiți mai departe pentru a lua în considerare totul, de la piercing-urile nasului la inelele nasului la modă din India.

Piercing-urile nasului arată orbitor, dar ia în considerare posibilitatea în care ai prefera să nu te concentrezi asupra faptului că îți este străpuns nasul. Dacă preferați pur și simplu experimentarea cu un nas care străpunge o zi, uitați-vă la noile noastre inele false. Aceste modele de inele nasale arată pur și simplu ca articolul original, totuși, spre deosebire de puncția, se potrivesc pur și simplu peste marginea nării tale.

modele de inele de nas

Cine a crezut că cumpărarea unui inel de nas a mers cu un astfel de sortiment de decizii? Din fericire, diferite portaluri web au făcut cea mai mare parte a investigației pentru dvs. Știfturile pentru nas oferite în aceste zile sunt neobișnuit de plăcute și ușor de purtat. Bijuteriile nasului pot fi mici știfturi, inele mici sau chiar cercuri nelimitate. Cea mai mare parte a purtării nasului indian este în aur, argint, titan și piatră prețioasă. Cea mai bună parte este că au o combinație de nuanțe sau pietre încorporate în ele pentru a spori aspectul și măreția generală. Iată câteva tipuri remarcabile de inele pe nas pe care le veți găsi pe piață la mare căutare:

  • Șurubul Nostril este un băț nivelat care este purtat și ținut de un șurub. Acesta ar putea fi un hergheliu, o floare sau orice contur de nivel nou.
  • În Maharashtra, se știe că doamnele poartă bastonul de perle extrem de unic în favoarea nasului, ceea ce adaugă excelenței lor generale.
  • Inelele nasului de sept sunt localizate în mod regulat în capacitățile religioase și de căsătorie obișnuite din sudul Indiei. Sunt inele de aur cu mai multe fețe care atârnă de extensia care asociază nara sau septul.
  • Cercurile mari de aur cu pietre semi-valoroase sau globule de perle sunt observate în mod regulat ca fiind purtate de către doamnele indiene.
  • Dacă șansa de a pune stocul în forța pietrelor de naștere, atunci herghelia ei din safir ar fi pietre imaculate pentru cei concepuți în septembrie.

Imensitatea inelului nasului depășește doar ornamentația, actul de a-l purta se întoarce în epoca vedică și, din câte știe cineva, face ca orice chin identificat cu sarcina și perioadele să fie durabil. Inelele nasului din India sunt purtate fie pe nară, pe sept sau pe extensia nasului.

Noi modele de modele de inele pentru nas pentru femei:

Cu o astfel de recunoaștere socială gigantică transversal peste diferite districte, inelele nasului au văzut o mulțime de soiuri și impact social în planul său. Următoarele sunt aranjamentele conturului superior al inelului nasului în conformitate cu localizările din India:

1. Inel de nas Latkan:

Inel de nas Latkan

Acest inel de nas este un fel de lanț metalic simplu, cu farmece ornamentale peste tot, arătând ca un fel de bijuterii pentru brațe. Planul este făcut toate lucrurile considerate punct culminant este mai mult pe partea lanțului metalic, spre deosebire de inelul de nas în sine. Un alt tip de Latkan cel mai obișnuit se numește „Bullag”, care este un pandant suspendat de sept.

2. Design inel de mireasă în stil punjabi în aur:

Design inel de mireasă în stil punjabi în aur

Extrem de mainstream în Punjab, planul are fundamental o bandă medie sau expansivă, cu farmece aproape zero de-a lungul marginii care urcă de-a lungul lanțului metalic, asociind inelul nasului cu părul. Un remarcabil printre cele mai faimoase pietre prețioase de nuntă din India, Punjabi Nath este considerat o adaptare mai grea a Nathni.

3. Bijuterii Laung Nose în aur:

Bijuterii Laung Nose în aur

Stârnind numeroși cântăreți din Bollywood, laung este un știft de nas format din cuișoare, răspândit în multe părți din nordul Indiei. În mod normal, realizat din aur sau argint și împânzit cu pietre valoroase sau semi-valoroase, laungul poate fi purtat la nuntă, precum și la alte evenimente neobișnuite..

4. Inel tradițional pentru nas mare:

Inel tradițional pentru nas mare

Acestea sunt cel mai complicat inel nas planificat care poate descrie centralitatea socială. Acestea sunt răspândite în părți din Himachal Pradesh și Uttarakhand.

5. Modele de inele mari pentru nas:

Modele de inel de nas mare pentru nunta

Inel principal în părți din Uttar Pradesh și Bihar, inelul nasului cu vârfuri este rotund format cu o progresie de spițe neîncetate care se desfășoară de-a lungul marginii. Acestea sunt conturate în această capacitate, inelul nasului cade pe buze, acoperind o mare parte a gurii.

6. Inele sudice din India – Mukhuttis:

South Indian Nose Rings - Mukhuttis

Mukhuttis, așa cum este cunoscut în dialectul provincial, este un baston de nas ușor, purtat în general de doamnele din Konkan și Goa. Cu toate acestea, ele sunt purtate și în Kerala și Karnataka, cu o mică îngăduință, unde doamnele îl poartă pe ambele nări..

7. Inel simplu pentru nas pentru fete:

Inel simplu pentru nas pentru fete

În general, purtate de majoritatea doamnelor pe ambele nări, știfturile nasului cuprind în mod regulat fie câteva pietre prețioase complicate definite pentru a da un avans mai real din sudul Indiei. Faptul de a purta un știft de nas este vechi și planul vorbește despre o importanță socială mai mare.

8. Design indian Pullaku:

Design indian Pullaku

Acest inel nas este purtat în mod normal pe sept sau partea inferioară a nărilor. Sosesc într-un sortiment de forme și dimensiuni fără a include destul de multe înfrumusețări. În general, se poartă solo sau în club cu un alt baston.

9. Design Gold Nathni Long:

Gold Long Nathni Design

Nathni este un inel de nas bine cunoscut, purtat în cea mai mare parte de doamnele din Gujarat și Rajasthan. Ele sunt, de obicei, realizate din aur sau argint și sunt înfrumusețate, de cele mai multe ori, cu o piatră de diamant minimă valoroasă sau semi-valoroasă, care este asociată cu părul cu un lanț metalic lung și sensibil..

10. Maharashtrian Nath Design în aur:

Maharashtrian Nath Design în aur

Purtat de superbele doamne din Bollywood, Maharashtrian Nath este bine cunoscut transversal peste India pentru forma sa remarcabilă de nuci de caju. Acestea sunt în general făcute din perle, buline și alte pietre frumoase pentru a servi fiecare peletă.

11. Proiectarea inelului nasului Konkani:

Konkani Nose Ring Design

Știfturile Konkani sunt foarte teoretice și sunt propulsate de componentele naturii; herghelele sunt realizate în teme de pește, creatură înaripată și așa mai departe și decorate cu pietre valoroase sau semi-valoroase. În ciuda faptului că aurul și argintul sunt metalele de bază utilizate ca parte a planului, totuși fiecare bijuterie Konkan reflectă efort și moderație în el.

12. Inele de nas indian din aur alb:

Inele de nas indian din aur alb

Planificat în special pentru banda pentru celebrități și avansat de Vidya Balan și Sonam Kapoor; Festivalul de film de la Canne a văzut niște contururi emoționale de inel în pietre prețioase și aur alb care pot fi, de asemenea, o opțiune decentă pentru orice doamnă indiană a orei.

13. Inel de nas negru din metal:

Inel de nas negru din metal

Acesta este un alt stick elegant pentru nas, renumit în zilele noastre și oferă un aspect chic feței. Se poate încerca în diferite zile și evenimente.

14. Cercuri cu diamante mari:

Cercuri cu diamante mari

Acestea schimbă complet căutarea și necesită un eveniment neobișnuit, cum ar fi nunta sau sărbătorile. Acestea, fără îndoială, arată minunat, deoarece tind să schimbe aspectul definitiv.

15. Design Bali cu margele de aur:

Beaded Gold Bali Design

Înfrumusețarea diverselor nuanțe de nuanță într-un inel de bază este încă un alt model și se pot coordona tampoanele cu ținutele pentru un aspect nebunesc..

16. Designuri inele pentru bijuterii:

Designuri de bijuterii pentru inele de nas

O bijuterie a fost în mod sigur cel mai apropiat tovarăș al unei tinere domnișoare. În zilele noastre, nu vine doar în inele, însă și în știfturile nasului. În ciuda faptului că este cuprins de toată zăpada, în orice caz va apărea o bucată de ornamente cu pietre prețioase.

17. Inele cu nas de diamant pentru femei:

Inele cu nas de diamant pentru femei

Pentru persoanele care au nasul ascuțit, un baston de nas bijuterie solitar pe nara dreaptă va îmbunătăți aspectul nasului. Planurile de bază caută cel mai bine pentru aceste persoane. Toate lucrurile luate în considerare, indiferent de cât de tentante ar putea fi ochii tăi, o bucată lucioasă de podoabe pe nară îți va redirecționa chiar acum considerația de la ochi la nas.

18. Modele de inele de aur din nas:

Designuri de inele de aur din nas

Aurul este renumit pentru ornamente, iar inelul de nas arată întotdeauna mai elegant atunci când este făcut din aur. Există multe locuri în care este obligatoriu să purtați inel pentru nas și cel de aur. Uneori este legat de ureche de un lanț și, în unele locuri, ambele nări sunt străpunse.

19. Design cerc inel de cercuri de diamant:

Cercuri de diamante Design inel nas

Inelele de nas circulare simple și mici, cu diamante, sunt întotdeauna o opțiune bună pentru o mireasă indiană. Pinii de nas ușori cu pietre prețioase nu încetează niciodată să fie o alegere clasică pentru mirese oriunde în lume.

20. Inel de aur cu lanț:

Inel de aur cu lanț

În ceea ce privește achiziționarea și purtarea inelelor de aur din nas, nu veți ieși prost cu șansa de a face examenul în mod legitim și de a vă decide necesitățile în ceea ce privește stilul, materialul și planul de cheltuieli. Inelele de aur din aur sunt obișnuite în întreaga lume, iar doamnele își pătrund nasul, astfel încât să fie conștienți de vremurile de ultimă oră.

21. Bijuterii pentru inel de mireasă cu diamant:

Bijuterii pentru inel cu nas de diamant

Inelul nasului este o parte importantă a bijuteriilor de mireasă și este purtat fie pe stânga, fie pe nara dreaptă, în funcție de subcultură. Acest inel cu nas de diamant va adăuga frumusețe frumoasei mirese. Se crede că, purtând inelul de nas, mireasa este mai adorabilă în ochii soțului ei.

22. Design inel nas colorat:

Design inel de nas colorat

Roșu este umbra energiei. Dacă aveți o compoziție ușoară, ocazional este cel mai bine să folosiți bijuterii plictisitoare. Există o gamă largă de inele de umbrire, pe care le puteți coresponda cu îmbrăcămintea dvs. pentru a arăta popular. Purtarea unei jachete simple și simple va extinde atenția persoanelor în ceea ce privește fața și ornamentele sale.

23. Inel de nas de argint:

Inel de nas de argint

În cazul în care căutați o înfrumusețare populară, dar simplă și simplă, atunci un știft cu nas compus din argint este ideal pentru dvs. Indivizii vor obține în prezent stilul tău sensibil, indiferent de posibilitatea de a avea un pic lucios de ornamente pe nas.

24. Design simplu inel de aur din nas:

Design simplu inel de aur din nas

Arată cu adevărat șic și se potrivește la fel de bine cu o gamă largă de evenimente și ținute! Inelele nasale simple încorporează unul sau două știfturi. Aceste știfturi arată cu adevărat minunat, care au un nas oferit și pot desena în legătură cu această piesă de focalizare încântătoare separată de nas.

25. Buclă de aur cu șuruburi:

Buclă de aur cu șuruburi

Acest inel nas este un amestec de aur și diamant împânzit între ele. Aceste diamante îi sporesc grația și le fac să pară mai atractive. Acest știft poate fi transportat cu ușurință în petrecerea de logodnă sau nunta prietenului tău.

În consecință, astăzi există un sortiment de diferite tipuri de inele nasale accesibile pentru indivizi. În ciuda faptului că semnificația obișnuită a inelului nasului nu a fost trecută cu vederea, a făcut furori în modele contemporane și s-a transformat într-un înfrumusețare de design pentru ciorchini de doamne și câțiva bărbați, de asemenea! În acest fel, doamnele care sunt cele mai recente susținătoare de mucegai și au nevoie de un aspect nebun, popular, se străduiesc pentru oricare dintre aceste podoabe pentru nas..

Se crede că aurul este considerat cel mai bun metal pentru știfturile nasului, în cea mai mare parte având în vedere proprietatea sa de a menține căldura. Strălucirea care iese din nară este reglată și răcită din corp. Oricum ar fi, metalele neobișnuite pot fi utilizate pentru impecabilitatea sau măreția lor, purtarea unui băț de aur este cea mai incitată.

O mare parte a doamnei indiene care iubește să se înfrumusețeze în decorațiuni convenționale, ca să poarte inel de nas ca o tăiere de nas strălucitoare, deoarece este considerată ca fiind cea mai tentantă podoabă. Inelul nasului este astăzi o formă actuală. Este purtat și în cultura occidentală și este privit ca în podoaba la modă. În acest moment, cu șansa de a fi fascinat în plus de atracția inelelor nasului, pur și simplu înainte și încercați-le.