15 tipuri diferite de designuri pentru nasuri aurii din India

Aurul a fost întotdeauna un metal atrăgător pentru oameni. Piercingurile pentru nas sunt extrem de populare în întreaga lume, iar inelele pentru nas sunt o bijuterie pe care femeile le pot purta pe față. Nu este nimic mai elegant și mai elegant, cum ar fi pinii aurii, care pot fi adăugați unei fețe frumoase. În India, inițial cercurile nasului au căutat să provină în special din cele din aur, deși acestea nu sunt foarte obligatorii pentru a fi purtate. Astăzi, în întreaga lume, femeile purtau acest ac de nas ca podoabă regală. Și majoritatea știfturilor de aur din nas vin cu pietre de diamant așezate pe ea.

ace de nas aurii

Indiferent de vârfurile pe care le-ați ales, veți avea întotdeauna potențialul de a vă încadra fața și de a vă sublinia frumos trăsăturile. Pinii nasului sunt la fel de vechi ca omenirea. Când a fost văzut din piesele de cultură, s-a văzut că era purtat pentru statutul de războinic, pentru a avea ajutor pentru copii și referințe religioase sau pentru venirea ritualurilor de vârstă.

Pinii nasului indian în aur pentru toate formele feței:

În prezent, există diferite tipuri și tipuri de știfturi de aur sunt disponibile, iar Septum este unul dintre tipurile de știfturi de aur care nu sunt așezate pe partea unui nas, mai degrabă pe partiția de mijloc a nasului care apare ca o sferă de taur. Achiziționând online, puteți obține diferite tipuri de știfturi, așa cum sunt enumerate aici!

1. Pin de nas auriu cu pietre de diamant:

Pin de nas auriu cu pietre de diamant

Acest ac de 22 karate din aur galben solid a fost împânzit cu pietre de diamant americane. Acesta este cel mai atractiv, deoarece a fost realizat în modelul fluture, care va fi plăcut de majoritatea categoriilor de femei. Purtarea acestui ac de nas va aduce un plus de frumusețe purtătorului.

2. Inel de tip indian fără piercing cu pietre de zirconiu:

Inel de tip indian fără piercing cu pietre de zirconiu

Cele prezentate mai sus, pin de nas vermeil auriu cu pietre de zircon împânzite pe el, sunt familiare printre celelalte modele non-perforante ale inelului de nas indian. Femeilor dintr-o singură categorie le vor plăcea știfturile nasului care nu sunt străpungătoare și pentru ele, alegerea acestora va fi cea mai bună alegere.

3. Pinul nasului cu zirconii de aur 22K Vermeil / Pinul nasului piercing:

22K Gold Vermeil Zircon Studded Nas Pin / Pin Piercing Nas

Un știft de nas vermeil auriu de 22K împodobit cu pietre Zircon este un model care aparține modelelor de piercing unde acest știft de nas va avea șurubul în spate, care poate fi reglat de către purtători atunci când este necesar. Acest stil vine în diferite soiuri.

4. Inel pentru nas fără piercing din aur de 22kt:

Inel pentru nas fără piercing din aur de 22kt

Există câteva categorii de femei cărora le va plăcea să aibă un design unic și elegant, care să fie în fața mulțimii și pentru ele, purtarea aceasta va fi cea mai bună alegere, deoarece aceasta va adăuga frumusețea suplimentară feței. Acest lucru se va potrivi tuturor tipurilor de ținute tradiționale sau la modă.

5. Design de aur alb și roz pentru nas:

Alb și roz Pin nas Design auriu

Femeilor le va plăcea întotdeauna să aibă bijuteriile de culoare roz, deoarece aceasta va fi cea mai deschisă, dar atractivă. Acest design mixt alb și roz este pentru ei, ceea ce le va face să arate elegant. Acest lucru se va potrivi tuturor tipurilor de ținute tradiționale sau la modă.

6. Designul pinului de nas indian din floare neagră:

Floare neagră Indian aur nas nas Design

Chiar dacă pinii nasului vin în culori variate, culoarea neagră este întotdeauna o culoare iubită, deoarece aceasta are un loc special în inimile femeilor. Acest lucru se va potrivi cel mai bine împreună cu modelele tradiționale.

7. Pin de nas mic auriu pentru femei:

Pin de nas mic auriu pentru femei

Știftul nasului mic, cu perle, realizat cu aur de 22 de karate este un design atractiv, care poate fi ușor purtat de toți oamenii. Având perle în toate modelele de bijuterii, veți iubi vreodată, deoarece le vor face să pară mai atractive și mai elegante.

8. Pin de nas indian de aur de 22 karate:

Gold Indian Design Nose Pin 22 karat

Dintre toate celelalte modele de nasuri, nasul indian conceput cu aur pur va fi un design adorabil care atrage femei de toate vârstele. Acest lucru vine în toate dimensiunile și îl puteți alege pe cel mai potrivit care vi se potrivește.

9. Design roz pin și roșu Lotus Gold, calibru 22, pin:

Cristal roz și roșu Lotus Gold 22-Calibru Nas Pin Design

Cristalele roz și roșu descrise în model de lotus din aur de 22 de karate sunt un design minunat care a fost inserat cu știftul de argint. Dacă sunteți un tip de modă, alegerea acestui design va fi alegerea înțeleaptă, deoarece acest lucru le va descrie perspectiva.

10. Aur galben solid de 22kt & American Diamond Studded Half Moon Nose Pin:

22kt aur galben solid & amp; American Diamond Studded Half Moon Nose Pin

Știfturile nasului auriu de culoare galben solid, împodobite cu diamante americane, au fost proiectate în stilul cu jumătate de lună și vor fi diferite de altele prin modul în care au fost proiectate și realizate din materialul auriu. Mărimea capului măsoară aproximativ 8 × 5 mm.

11. Stil american de piatră de diamant Pin Design nas în aur:

Stil american Diamant Piatra nas nas Design în aur

Mergând cu știftul de nas în formă de diamant în stil american, va fi cu adevărat unic, deoarece acesta va fi unul diferit. Aceasta este alegerea perfectă pentru iubitorii de ac de nas, cărora le place să se îmbrace într-un mod elegant.

12. Tip de sârmă Indian aur nas nas Design pentru mireasă:

Tip de sârmă Indian Indian Nas Pin Design pentru mireasă

Diferite categorii de ace de nas sunt disponibile online și cu simpla căutare, puteți obține design-urile adorabile care îi vor face pe alții să se întoarcă la aspectul dvs., făcându-vă mai frumoși ca niciodată.

13. Știftul nasului auriu piercing în designul broască țestoasă:

Pin de nas perforat din aur în designul broască țestoasă

Femeile care iubesc tipul piercing de ace de nas vor avea un aspect personalizat, purtând acest tip de ace de nas piercing realizate în design broască țestoasă. Acest lucru va fi de lungă durată și de lungă durată, fără modificări în strălucirea lor.

14. Pin de nas de aur de 22 de kilograme, cu design diamantat:

Pin de nas de aur de 22 de kilograme, cu design cu diamante cu știfturi

Stilurile de designer au întotdeauna un impact deosebit asupra tuturor celorlalte modele, iar acest nas auriu este unul dintre ele, oferind un aspect superb feței purtătorului. Acesta va fi cel mai bun dintre mii de modele disponibile.

15. Piercing aur și diamant cu șiruri de trilioane de nas Pin Design:

Piercing aur și diamant cu șiruri de trilioane de nas

Știftul de nas perforat cu aur și diamant este unul dintre cele trilioane de colecții care vor da un aspect drăguț drăguț. Purtarea acestui pin va face fața strălucitoare și aceasta va fi purtată mai ales la sărbătorile de nuntă și aniversare.

Astăzi, în lumea modei, fiecare femeie din întreaga lume se preface că este îmbrăcată cu ace de nas realizate din aur. În afară de designul pinilor aurii, există mai multe alte tipuri de ace pentru nas, care sunt realizate din argint și metal, cu pietre de diamant încrustate pe el. Femeile, cărora nu le place să poarte aceste ace de nas prin piercing, pot merge cu cele care au cleme. Va fi mai ușor de purtat, dar nu omite să adauge frumusețea feței purtătorului.

Proiectele obișnuite ale pinilor nasului vor fi proiectate artistic, ceea ce poate adăuga splendoare în partea inferioară a feței. În mod tradițional, purtarea acestui știft pentru nas vă va face să arătați exorbitant de scump. Mai multe persoane îl poartă pe ambele părți ale nasului și nimeni nu dorește să împodobească un inel de nas care înfășoară doar jumătate din partea de jos a feței și nici oamenii nu vor să cheltuiască pe un diamant încrustat.