Sfaturi de frumusețe Demi Lovato și secrete de fitness

La 19 ani a obținut un succes de vânzare record cu single-ul ei de succes „Give Your Heart a Break” și la 20 de ani a fost propulsată spre faima internațională prin apariția ei ca unul dintre cei patru judecători la The X Factor. Cu aspectul ei de semnătură și un ten perfect, Demi Lovato are multe tinere care pretutindeni doresc să-și simtă stilul. Secretele ei de frumusețe includ o listă întreagă de „produse magice”, pe care ea nu a avut nicio îngrijorare să le dezvăluie recent prin Twitter. Mai jos arată Demi Lovato Sfaturi de frumusețe și Secretele de fitness cu imagini.

Sfaturi de frumusețe Demi Lovato și secrete de fitness:

A fi o tânără vedetă necesită o îngrijire specială suplimentară pentru a menține aspectul fizic într-o formă excelentă, evitând în același timp semnele timpurii ale îmbătrânirii care vin odată cu teritoriul, așa că iată cum Demi reușește să rămână proaspăt și radiant sub lumina constantă a reflectoarelor.

Sfaturi de frumusețe Demi Lovato și secrete de fitness

Fie că este vorba de o față plină de machiaj sau naturală, Demi arată întotdeauna minunat, iar secretul acestei frumuseți este o mulțime de produse hidratante. Când este Showtime, face tot posibilul, dar când nu lucrează, se machiază cât mai puțin, uneori chiar și fără. Regimul zilnic de îngrijire a pielii constă în spălarea feței la primul lucru când se trezește cu un detergent exfoliant urmat de un toner și o cremă hidratantă. Rutina ei nocturnă nu diferă decât pentru a-și îndepărta tot machiajul și a folosi o cremă nutritivă de noapte pentru a-i rehidrata pielea. Favoritele lui Demi sunt produsele Renee Rouleau, care îi ajută să-și mențină pielea limpede de acnee și strălucitoare. În plus, face o față o dată la trei luni și, bineînțeles, bea multă apă pentru a-și hrăni pielea din interior..

Demi Lovato

Nu este străină de cearcăne și umflături, Demi are grijă deosebită de ochi folosind Algenist Complete Eye Renewal Balm, care ajută la reducerea acelor cearcăne și umflături sub ochi și minimizează apariția liniilor fine și a ridurilor. Când decide să se machieze atunci când iese, se asigură că zona sub ochi este în mare parte acoperită. O altă bucată pentru cei neinformați, Demi își smulge propriile sprâncene pentru a se asigura că sunt întotdeauna în formă.

Demi Lovato

Având vârsta pe partea ei pentru a acoperi chiar și aspectul cel mai scandalos, judecătorului X Factor îi place să experimenteze diferite culori de păr și coafuri îndrăznețe. De la blondă până la brunetă, roz, albastru și violet, Demi Lovato a făcut titluri cu coafurile ei colorate și funky. Cum se întâmplă atât de mult cu părul ei, cum reușește să aibă grijă de el? Potrivit lui Demi, îi place foarte mult să-și condiționeze părul cu o mască Well pe care o lasă timp de cinci minute și apoi așteaptă cât mai mult timp înainte de a se spăla. Și ea crede că prea multă spălare face scalpul cu adevărat uscat.

Demi Lovato

Demi Lovato a parcurs un drum lung din luptele sale personale cu tulburările bipolare și alimentare, problemele de furie și abuzul de droguri. Tranziția ei a văzut-o maturizându-se către o persoană mult mai responsabilă atât în ​​viața profesională, cât și în cea personală. Pentru a-și menține liniștea sufletească, mai degrabă decât pierderea în greutate, ea se adaptează la un regim de fitness serios, care include jogging, alergare, ciclism, antrenamente cu un antrenor 5 până la 6 zile pe săptămână și aproximativ yoga de două ori pe săptămână. Deși acest lucru a funcționat bine pentru a o elibera de anxietatea mentală, a făcut cu siguranță mult pentru a o aduce într-o formă fină, făcând-o să pară uimitoare..

Demi Lovato

Pentru cineva care suferă de o tulburare de alimentație de la o vârstă fragedă, Demi a reușit să câștige controlul asupra acelei părți a vieții sale și acum mănâncă în mod normal după o dietă de 3 mese pe zi constând din cereale, iaurt și fructe la micul dejun, un sandviș, salată , și legume la prânz și niște macaroane și brânză cu legume și un pahar de lapte la cină. Un sfârșit minunat pentru un început tumultuos aș rămâne.