Salma Hayek Sfaturi de frumusețe și Secretele de fitness

Cu corpul ei voluptuos și talentele sale minunate, Salma Hayek este considerată a fi cea mai superbă actriță din industrie. Nu este doar un actor bun, ci are un corp bine conturat și bine definit. Arătarea ei bună, vocea melodioasă, părul negru minunat și ochii senzuali vorbesc multe despre ea.

Salma Hayek Sfaturi de frumusețe

Salma Hayek Sfaturi de frumusețe și Secretele de fitness:

Aici sfaturile și secretele de frumusețe Salma Hayek au fost vărsate recent și sunt împărtășite mai jos.

1. Salma Hayek Sfaturi de frumusețe Piele:

salma hayek sfaturi de frumusețe piele

După cum știm cu toții, Salma Hayek este una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood. Nu numai că este talentată, dar are și o piele frumoasă și impecabilă. Ea și-a surprins fanii spunând că nu își spală fața dimineața și, în schimb, o curăță noaptea. Folosește jeleu de caise care îi adaugă scânteie pielii și susține, de asemenea, că folosește crema de corp secretă super hidratantă, care este plină de vitamina E și miere..

2. Sfaturi pentru frumusețe Salma Hayek Păr:

Salma Hayek Beauty Tips păr

Salma folosește secretele de frumusețe ale bunicii pentru pielea și părul ei. O tund regulat și îi place să o țină mult timp. Chiar dacă experimentează diferite coafuri, încearcă să o păstreze cât mai simplu posibil tot timpul. Din moment ce Salma este pasionată de ingrediente naturale, ea stă departe de produsele artificiale.

3. Ochii:

Salma Hayek Beauty Tips ochi

Pentru a face ochii să arate strălucitori și palpitanți, Salma folosește culori foarte deschise. De asemenea, folosește uneori umbre întunecate, în funcție de ocazia pentru care se îmbracă. Umbra verde de ochi este preferata ei și o poartă des la petreceri și spectacole de premiere.

4. Dieta:

Dieta Salma Hayek Beauty Tips

Planul alimentar al Salmei Hayek este foarte sănătos și ușor. Ea bea o mulțime de morcovi și sucuri de mere pentru a rămâne în formă și în formă. Îi place foarte mult mâncarea nativă mexicană, dar, din moment ce tinde să se delecteze excesiv, crede în consumul de sucuri sănătoase care o împiedică să-și strice obiceiurile alimentare. De asemenea, este împotriva sucurilor de fructe gata preparate și alege să le facă singure acasă.

5. Regimul de fitness:

Salma Hayek Sfaturi de frumusețe Regim de fitness

6. Buze:

Salma Hayek Sfaturi de frumusețe Buze

Salma Hayek folosește culori simple și atractive pentru buze. Potrivindu-se dispoziției și ocaziei, ea poartă culori care îi arată frumusețea și o fac să arate absolut superbă. Rujul vibrant Color este preferatul ei și îl folosește destul de des. Îi place să păstreze acest produs în geantă tot timpul.

7. Îngrijire de noapte:

Salma Hayek Sfaturi de frumusețe Îngrijire de noapte

Salmei Hayek îi place să păstreze lucrurile foarte simple. În fiecare seară folosește spălarea feței cu spumă activată oxigenată pentru pielea ei, eliminând murdăria și impuritățile ascunse. După aceea, folosește o cremă de noapte adecvată și își curăță foarte bine pielea. Acest lucru îi conferă un aspect foarte natural, subtil, dar elegant și elegant.

8. Fashion Sense:

Salma Hayek Sfaturi de frumusețe Fashion Sense

Salma Hayek este o persoană foarte la modă și se îmbracă bine tot timpul. De la spectacole de premiere la petreceri până la premieri, Salma arată frumos tot timpul. Este conștientă de ceea ce se potrivește cu tipul și înălțimea corpului ei și poartă haine în consecință. De asemenea, experimentează adesea diferite culori, ceea ce îi conferă un aspect foarte fermecător și unic.

9. Creme hidratante colorate:

Salma Hayek Sfaturi de frumusețe Creme hidratante colorate

Salma Hayek este un mare fan al cremelor hidratante colorate, deoarece adaugă o scânteie specială și sclipici pe pielea ei. Îi fac pielea să strălucească mai ales atunci când lumina soarelui este reflectată pe ea. Astfel, ea nu simte nevoia de a face machiaj greu sau de a folosi fonduri de ten extinse sau evidențieri.