10 hanorace albe, moi și reci, cu guler diferit

Hanoracele sunt pulovere largi care sunt confecționate din material asemănător bumbacului, deoarece sunt folosite la exerciții. Natura absorbantă a țesăturii îl face destul de respirabil și confortabil. Potrivirea este slăbită și are gulere sau glugi; cu mâneci lungi și mansete elastice. Întreaga idee a unui hanorac este să ai libertatea de a te mișca bine și de a-l transpira în timpul oricărui tip de activitate atletică.

Hanorace albe

Hanoracele pentru bărbați și femei vin în diferite stiluri și culori, dar cel mai clasic dintre ele este hanoracul alb. Aceasta poate fi cu guler sau poate avea glugă. Buzunarele sunt disponibile în unele hanorace. Corzile din hanorace cu glugă dau mai multă structură hanoracului și oferă sprijin.

Hanorace albe pentru bărbați și femei:

Hanoracele pentru bărbați și femei se vor simți cu siguranță confortabile în ele și vor arăta elegant efectuând orice activitate fizică. Alege-ți cele mai bune hanorace albe din această listă de top 10 care le oferă un aspect special.

1. Hanorac clasic pentru bărbați albi:

Hanorac clasic pentru bărbați albi

Acesta este clasicul hanorac alb cu mâneci lungi. Materialul folosit este jerseu de bumbac, care este destul de respirabil și absorbant. Piesa clasică se potrivește bine cu orice fund de îmbrăcăminte sport.

2. Hanorace pentru femei Crop Top:

Hanorace Crop Top pentru femei

Acest bluză la modă crop top în alb este o declarație de stil. Simțiți-vă răcoros și elegant în acest crop top care vă oferă avantajul de a arăta culoarea oricărui tricou pe care îl puteți purta dedesubt. Hota adăugată oferă un aspect foarte chic acestui hanorac.

3. Hanorac pentru femei cu guler:

Hanorac pentru femei cu guler

Acest bluza drăguță cu guler alb pentru femei este perfectă pentru jogging, ciclism sau pentru sală. Hanoracul cu fermoar îl face o potrivire subțire pe care o adoră toate femeile. Corzile pentru guler adaugă un plus de stil.

4. Hanorac cu glugă pentru femei:

Hanorac cu glugă pentru femei

Acest hanorac alb cu glugă, cu glugă, este perfect pentru activitățile dvs. sportive la sala de sport sau pe terenul de joc. Păstrați-vă răcoros în timp ce induceți transpirație în timpul oricărei activități sportive. Hota acționează ca o protecție împotriva soarelui sau a vântului.

5. Hanorac pentru bărbați cu buzunare:

Hanorac pentru bărbați cu buzunare

Acest bluză elegantă pentru bărbați, cu buzunare, este o temă clasică rock / DJ. Hanoracul este purtat nu pentru sport, ci pentru stil și distracție. Imprimeurile rebele de pe hanorace îl fac destul de unic.

6. Hanorac cu guler înalt:

Hanorac cu guler înalt

Alege un hanorac alb pentru femei, cu guler înalt, pentru a-ți oferi acel aspect sofisticat. Gulerul înalt pare foarte prim și adecvat. Potrivirea subțire a acestui hanorac este destul de măgulitoare.

7. Hanorac alb cu fermoar pentru femei:

Hanorac alb cu fermoar pentru femei

Acest hanorac alb pentru bărbați este o altă afirmație de stil. Hanoracul cu glugă cu glugă completă este foarte confortabil și elegant în același timp. Fermoarul conferă un aspect personalizat hanoracului, altfel ghemuit.

8. Hanorac pentru femei cu mânecă Raglan:

Hanorac pentru femei cu mânecă Raglan

Acest hanorac cu glugă albă cu mânecă raglan are o natură foarte asimetrică. Șirurile pentru guler sunt, de asemenea, realizate din țesătură necusută. Croiul din partea de jos a hanoracului este din nou destul de liber.

9. Hanorac pentru femei cu guler profund:

Hanorac pentru femei Deep Collar

Dacă îți place moda și un aspect îndrăzneț, intră în acest bluză cu glugă albă, cu glugă, pentru femei. Fermoarul elegant din metal adaugă oomph acestui hanorac. Acest lucru poate fi astfel purtat pentru o zi cu prietenii.

10. Hanorac pentru femei cu imprimeu casual:

Hanorac pentru femei cu imprimeu casual

O altă declarație de stil destinată femeilor este acest hanorac cu imprimeu casual, alb, cu emoji 3D. Hanoracul de modă cu gâtul O este minunat pentru îmbrăcăminte la facultate și ieșiri casual.

Bărbații și femeile preferă îmbrăcămintea care oferă confort și flexibilitate în timp ce desfășoară orice activitate fizică. Țesătura respirabilă este potrivită pentru bărbați și femei.