Cele mai recente 20 de modele de culoare de sală cu imagini în 2021

Este 2021! E timpul să vă modernizați designul culorilor de la un alb și bej standard la o paletă de culori îndrăzneață și vibrantă! Deci, care sunt cele mai noi nuanțe pe care majoritatea designerilor de interior le garantează anul acesta? De la pasteluri liniștitoare la culori strălucitoare, strălucitoare, este posibil să găsiți multe nuanțe neașteptate care adaugă un indiciu de dramă în sala dvs.!

În acest articol, am ales câteva dintre cele mai preferate modele de culori ale pereților pentru o sală, pentru a vă ajuta să alegeți cea potrivită care să reflecte stilul și personalitatea dvs. unică!

Modele de culoare de sală

Cum să alegeți cele mai bune culori pentru sala dvs.?

Dacă proiectarea sălii dvs. este o mare provocare, alegerea corectă a culorii pentru sală este alta! Majoritatea oamenilor consideră că este descurajant până la zero în umbra potrivită pentru pereții holului și, prin urmare, se joacă în siguranță cu o nuanță dezactivată, cum ar fi alb sau gri. Cu toate acestea, puteți urma aceste sfaturi simple pentru a adăuga o culoare în camera dvs. și a lumina mediul înconjurător:

 • În primul rând, faceți o schiță mentală a modului în care doriți să arate camera dvs.! Aveți inspirație ca o temă de plajă, Boho, Vintage, Clasic, Rustic? Dacă da, vă face treaba foarte ușoară! Alegeți toate culorile și nuanțele care se potrivesc cel mai bine descrierii dvs. pentru o sală ideală!
 • Odată ce ați terminat, stați cu designerul dvs. de interior și înțelegeți elementele de bază ale tehnicilor de schemă de culori. Selectați câteva dintre culorile preferate și decideți dacă doriți să mergeți la monocrom (o singură culoare), schema gratuită (alegerea culorilor opuse, cum ar fi alb-negru), Schema analogică (alegerea culorilor conexe, cum ar fi albastru-verde) etc..
 • În cazul în care sunteți încă lipiți de nuanțele neutre, cum ar fi bej sau gri, puteți folosi fie tavanul, fie un perete solid pentru a adăuga o culoare de contrast pentru a însufleți spațiul fără a trece peste vârf..
 • Faceți câteva mostre pe pereți pentru a vedea dacă vă place culoarea pe care ați ales-o! În acest fel, puteți obține o imagine realistă a aspectului culorii dvs. pe perete și puteți economisi timp și bani.
 • Dacă doriți să utilizați culori închise, cum ar fi albastru intens, maro etc., puteți face acest lucru, dar cu precauție! Folosiți o nuanță mai adâncă pe un singur perete pentru a evita să vă arătați sala ca o groapă gotică! Păstrați tavanul, pereții laterali și alte elemente interioare în nuanțe mai deschise pentru a compensa pereții întunecați.
 • Nu ezitați să experimentați culori mai strălucitoare precum verde, galben, portocaliu etc. pentru a adăuga un caracter ciudat în camera dvs..

Sfaturi Vastu pentru a alege cel mai bun design de culoare a peretelui de sală:

Potrivit Vastu Shastra, culorile au un impact semnificativ asupra bunăstării fizice și mentale a locuitorilor casei. Acesta este motivul pentru care experții Vastu recomandă utilizarea unor Vastucolors specifice pentru sală pentru a atrage energie pozitivă și pentru a crește simultan coeficientul de stil. Iată câteva dintre culorile vopselei Vastu pentru hol, care este construită pentru a orienta spre nord, est sau nord-est într-o casă:

 • alb
 • Bej
 • Cremă
 • Galben
 • Roz deschis

Se crede că aceste culori aduc liniște interioară și liniște în casa ta. De asemenea, adaugă un indiciu de eleganță sofisticată și îți umplu sala cu căldură și fericire!

Cele mai bune modele de culoare de sală din India:

Să analizăm 20 de combinații de culori simple și moderne pentru camere de hol cu ​​imagini.

1. Designuri de culoare pentru negru și roșu:

Design negru și roșu de culoare

Nu vă amintește această cameră de nopțile romantice de film pe care le-ați avut cu partenerul dvs.? Ei bine, vă puteți bucura de acele momente în fiecare zi pictându-vă camera în negru și roșu! Acest duo îndrăzneț și frumos poate deveni ultima ta obsesie! Asigurați-vă că suprafața pereților este netedă și impecabilă pentru ca culorile să apară. Păstrați mobilierul în alb, negru și nuanțe de roșu!

2. Designul culorii de perete inspirat de plaja Shack:

Beach Shack Inspired Design de perete de sală

Verificați acest model de perete liniștitor pentru sala dvs., care vă amintește de o cabană de plajă frumoasă! Efectul marmorat este realizat cu nuanțe de bej, ca fundal excelent pentru toate draperiile de perete. Puteți adăuga chiar și un panou de lemn pentru a decora peretele și a-i ridica frumusețea. Cel mai bun mod de a completa sobrietatea acestui design de perete este prin adăugarea de pete de culoare în cameră.

3. Combinație de culori asiatice Royale pentru sală:

Combinație de culori asiatice Royale pentru Hall

Asian Paints Royale a devenit sinonim cu combinații luxoase de vopsea de perete. Vopselele de emulsie vin cu un strat de teflon care îl face impermeabil și rezistent la pete. În plus, vi se oferă o mare varietate de nuanțe care să se potrivească temelor dvs. interioare. Iată o astfel de cameră în care nuanțele plăcute precum bejul și albul sunt folosite pentru a picta o cameră perfectă!

4. Culoarea vopselei Nippon pentru Hall:

Nippon Paint Color Pentru Hall

Aruncați o privire la această ultimă sugestie de culoare pentru hol de Nippon Paints, care aduce un aspect estetic în casa dvs. Colțurile camerei sunt accentuate cu o nuanță mai închisă în aceeași schemă de culori pentru o senzație unică. Acest concept funcționează excepțional de bine pentru camerele mici și mijlocii, pentru a utiliza cât mai bine spațiul disponibil. Folosiți mobilier minimalist și pardoseli de culoare deschisă pentru a vă bucura de o cameră luminoasă!

5. Combinația de culori Sunmica pentru sală:

Combinație de culori Sunmica pentru sală

Aruncați o privire la această sală ultramodernă, care este realizată într-o combinație de vopsea albă cu emulsie și foi Sunmica. Peretele de declarații este convertit într-un dulap TV-unitate de afișare cum folosind panourile. Păstrarea lor într-o nuanță mai deschisă scoate în evidență un element de eleganță nerostită în casa ta. Alegeți un scaun cu accent galben strălucitor în această cameră complet albă pentru a aduce un factor WoW!

6. Combinație de culoare verde pentru sală:

Combinație de culoare verde pentru sală

Verde este o culoare versatilă care poate crea o atmosferă pozitivă în holul tău. Dacă sunteți dispus să experimentați, atunci încercați acest verde electric, care poate ridica chiar și cele mai plictisitoare stări de spirit. Completarea acestui alb poate îndepărta garnitura și adaugă un apel modern camerei tale. Puteți adăuga chiar și câteva plante de interior pentru a vă bucura de o aură naturală!

7. Combinație de culoare verde Pista pentru sală:

Combinație de culoare verde Pista pentru Hall

Acest perete de culoare Pista Green dezactivat creează un mediu de vară în holul dvs. Împerecherea accesoriilor imprimate, colorate, adaugă un caracter interesant spațiului. Folosirea generoasă a albilor poate reflecta lumina naturală și poate face camera să strălucească! Păstrați tavanul și modelele coroanei în alb de fildeș pentru a oferi o senzație nervoasă interioarelor!

8. Combinație de culori portocalii pentru sală:

Combinație de culori portocalii pentru sală

Portocaliul este una dintre culorile tendințelor peretilor interiori, care pot adăuga un sentiment de căldură camerei tale. Schema de culori inspirată de toamnă poate adăuga o atracție nouă spațiului și o poate face să pară primitoare. Nu ezitați să vă îndreptați către zona mai întunecată a schemei de culori! Dacă aveți gânduri secundare, folosiți-l cu cumpătare pe un perete accent și combinați-l cu nuanțe neutre. Adăugați mobilier sobru colorat pentru a evita un aspect strălucitor.

9. Combinație de culoare galbenă pentru sală:

Combinație de culoare galbenă pentru Hall

Galbenul este sinonim cu distracție, optimism și emoție. Folosind acest design de culoare pentru sală puteți adăuga un efect de soare și vă puteți înveseli spațiul. Puteți alege o nuanță vibrantă în această schemă pentru a vă bucura de interioare însorite pe tot parcursul anului. Completați această culoare cu câteva accente albe pe perete și aruncați câteva elemente colorate în cameră pentru a crea impresii de durată!

10. Modele colorate destul de Peach Hall:

Pretty Peach Hall Color Design

Piersica este cu siguranță una dintre cele mai căutate nuanțe pentru designul contemporan al sălilor. Eleganța subevaluată a acestei culori adaugă un element de prospețime spațiului tău. Deși există multe nuanțe în această paletă de culori, puteți încerca o combinație de nuanțe profunde și mai deschise pentru a picta o imagine frumoasă. Alegerea mobilierului potrivit poate duce frumusețea camerei dvs. la un nivel cu totul nou!

11. Designul culorii camerei de culoare maro:

Earthy Brown Hall Color Design

Nu subestimați niciodată puterea culorilor pământești precum Browns! Această culoare versatilă își face loc încet pe piața principală, dominată de pasteluri și neutre. Culoarea la modă adaugă un sentiment de calm în sala ta. Asta nu e tot! Completează frumos mobilierul modern și accesoriile interioare!

12. Modele de culoare roz vibrante:

Modele de culoare roz vibrante

S-ar putea să ne gândim la alegerea unei culori ca rozul izbitor pentru sală! Dar experții consideră că încorporarea acestei culori în mod minim poate face minuni spațiului tău. Păstrați un perete în această nuanță și alegeți o culoare neutră ca albul pentru pereții laterali. Alegeți o piesă de mobilier, cum ar fi o pernă sau un scaun statement în această culoare, pentru a adăuga o notă de designer!

13. Culori combinate pentru sală:

Culori combinate pentru camera de zi

Dacă sunteți dornici să vă faceți camera să pară o operă de artă uriașă, atunci nu pierdeți timp! Verificați această idee grozavă în care două culori din palete opuse sunt amestecate inteligent. În timp ce pereții laterali ai sălii sunt acoperiți într-o culoare bej subtilă, centrul tavanului Pop este vopsit în maro. Asta nu e tot! Lucrarea de lipire florală în aceeași culoare se face pe peretele principal pentru a impresiona oaspeții!

14. Designuri minimaliste ale culorilor sălilor:

Design minimalist de culoare a sălilor

Pentru cei care cred cu tărie în conceptul „mai puțin este mai mult”, acest design de culoare a sălii poate fi cel mai bun pariu! Nuanța liniștitoare de verde este amestecată cu o nuanță de alb pentru a imita frumusețea mediului natural. Puteți adăuga câteva piese de mobilier în verde și le puteți contrasta cu nuanțe de pământ, precum maro. Adăugarea unor elemente florale vă poate lăsa camera să arate spectaculos!

15. Ideea de proiectare a culorii halelor albe:

Ideea albă de design a culorilor

Eleganța și eleganța albului sunt de neegalat cu orice altă nuanță! Nu e de mirare de ce este prima alegere a proprietarilor de case. Cu toate acestea, dacă doriți să vă îndepărtați de imaginea stereotipă a unui finisaj strălucitor, „tencuit” pe pereții dvs., experimentați cu nuanțe de alb. Păstrați-vă mobilierul aliniat cu tema pentru a vă face camera să pară vizibil luminoasă și spațioasă!

16. Modele de culori îndrăznețe pentru sala:

Modele de culoare Bold Hall

O culoare precum Violet poate părea destul de intimidantă, dacă nu este folosită cu înțelepciune! Nu faceți niciodată greșeala de a vă acoperi toți pereții cu această culoare profundă. În schimb, alegeți un perete solid pentru a utiliza această culoare și mențineți restul pereților albi. Venind la mobilier, folosiți această culoare cu ușurință sub formă de fețe de pernă, covor sau chiar o grămadă de flori pe măsuța dvs. de cafea.

17. Design cu design de culoare pentru saloane:

Design cu design de culoare pentru saloane

Acest frumos perete cu marmură este o idee excelentă pentru modernizarea interioarelor sălii. IT poate fi creat folosind doar vopsele și tehnici speciale de vopsire pentru a adăuga un aspect realist de marmură peretelui. Puteți alege oricare două nuanțe contrastante, cum ar fi acest verde de mare și albastru închis, și le puteți combina în acest model. Păstrați celelalte elemente din cameră la minimum, pentru a face acest perete să iasă în evidență!

18. Designul culorilor Dark Harbor Hall:

Design de culoare Dark Harbor Hall

Este timpul să vă schimbați opinia cu privire la alegerea culorilor închise pentru sală. Nuanțele precum acest negru albăstrui adânc pot adăuga drama atât de necesară în camera ta. Puteți păstra doar un perete în această nuanță sau vopsi toți cei patru pereți pentru o senzație confortabilă. Pentru a evita ca camera să arate ca o peșteră, păstrați tavanul în alb strălucitor și alegeți mobilier de culoare deschisă.

19. Modele de culoare în relief în relief:

Design de culoare în relief

Dă un aer generos holului tău optând pentru acest perete metalic lucios, în relief. Tapetul de inspirație barocă depășește în mod clar tehnicile obișnuite de pictură și lipire de pe pereți. Acesta servește ca fundal excelent pentru televizorul dvs. și vă economisește timp și efort în decorarea acestuia în continuare. Puteți verifica mai multe modele și idei de culoare pentru a vă inspira!

20. Designuri colorate pentru haine texturate:

Modele de culoare de perete texturate

Pereții texturați au ocupat întotdeauna o poziție centrală în casele contemporane. Efectul 3D nu numai că ascunde imperfecțiunile, ci și ridică frumusețea interioarelor. În funcție de dimensiunea peretelui, puteți alege dintr-o serie de texturi și modele pentru a crea ziduri impresionante în holul dvs..

Sperăm că ți-au plăcut aceste cele mai noi modele de culori ale sălilor și te pregătești să folosești câteva dintre aceste idei pentru casa ta. Nu sunteți sigur cu privire la adecvarea unei combinații de culori pentru cameră, nu ezitați să consultați un expert în interior. Dacă este posibil, faceți un design virtual pentru a afla dacă ideile dvs. merită o investiție!