9 Cele mai bune modele de prelucrare a lemnului cu imagini din India

Îți renovezi casa sau te gândești să obții noi designuri de interior pentru holul tău! Da, schimbarea rapidă a designului interior a oferit oamenilor mai multe idei pentru a-și decora casele cu modele și interioare noi. Dintre toate, interioarele din lemn sunt destul de populare în zilele noastre. Designurile de lemn din hol oferă un aspect clasic casei tale.

Ultimele modele de prelucrare a lemnului pentru sală:

Aici am înrolat 9 modele moderne de lemn pentru hale în diferite modele. Să aruncăm o privire asupra lor.

1. Proiectare tradițională a lemnului pentru sală:

modele de prelucrare a lemnului

Doriți să vă proiectați sala cu prelucrarea tradițională a lemnului în sală! Iată un design care vă va aminti cu siguranță de pereții laterali antici ai focului. Peretelui i se dau benzi de lemn cu un mic paravan de protecție în fereastră conectat și cu un coș de fum. Există, de asemenea, un raft din lemn așezat pe coșul de fum pentru a plasa câteva amintiri.

2. Proiectare contemporană a lemnului pentru sală:

Proiectare contemporană a lemnului

Sala primește un aspect viu atunci când i se oferă modele de lemn pentru sală. Sala este decorată cu modele contemporane pe acoperiș cu piese de mobilier delicate, toate din lemn. De asemenea, marginile ferestrelor primesc cadre din lemn pentru a face modelul mai apreciat.

3. Proiecte de lemn natural pentru hol:

Modele de prelucrare a lemnului natural

Îmi place să ai lemne în jurul tău! Acesta este designul perfect pentru dvs. Designul are două modele de vitrine din lemn pentru hol, care este centrat cu un șemineu drăguț. Designul este realizat din lemn fin și pietre în stil rustic pentru a oferi designului un aspect captivant cu design marinat.

4. Tâmplărie simplă pentru hol:

Proiectare simplă a lemnului

Căutați lucrări de lemn simple, dar sofisticate pentru hol! Un fundal simplu de perete din lemn cu o carcasă cu patru rânduri mici și mari fixate pe acesta este cel mai bun lucru pe care îl puteți obține. Realizate din lemn de înaltă calitate, interiorul și masa sunt lustruite perfect pentru un aspect prescurtat.

5. Modele minimaliste de prelucrare a lemnului în hol:

Proiectare minimalistă a lemnului

Decorarea livingului cu material din lemn conferă o notă modernizată holului. Toate mobilierele sunt realizate folosind tobogane groase din lemn, inclusiv canapea și vitrina din jurul televizorului. Pentru a face decorul mai viu, o partiție tricotată este dată și din lemn.

6. Proiectarea lemnului de perete

Proiectare lemn de perete Stick

Proiectele de lemn pentru hol au o nouă perspectivă atunci când pereții și tavanele sunt decorate cu benzi de lemn maro fine. De asemenea, camerei i se oferă mobilier din lemn pentru a se potrivi cu pereții construiți cu mai multe benzi de lemn, oferind un nou design elegant pentru un mediu liniștit.

7. Proiectare panouri de perete:

Proiectare panouri de perete

Cauti ceva rafinat dar artist pentru peretii tai! Panouri de perete este ceea ce puteți selecta pentru a decora pereții cu meșteșuguri din lemn. Lemnului folosit pentru încadrarea designului i se oferă și imprimare în relief care îmbunătățește aspectul cu mai multe lumini interioare pentru un mediu blând.

8. Proiectarea lemnului pentru paleți pentru sală:

Proiectare lemn pentru paleti

Doriți să evidențiați orice perete specific! Modelele de lemn pentru hale pentru paleți vin cu o gamă largă de modele din lemn din care să alegeți. Peretele de aici are o textură realizată din mai multe bucăți pătrate de lemn de diferite dimensiuni. Astfel de pereți sunt folosiți pe scară largă ca scop decorativ pentru un fundal perfect.

9. Proiectarea Art Deco a lemnului:

Proiectare lucrări de lemn Art Deco

O cameră regală poate fi observată atunci când pereții, intrările, dulapurile, rafturile și chiar mobilierul au o notă de lemn din lemn, cu o textură fină maro. Holului i se oferă mai multe bucăți de lemn cu desene artizanale, pentru un aspect bogat chiar și pentru cea mai simplă cameră. Acesta este cel mai bun design de lemn pentru hale din India.

Proiectele de lemn pentru hale au adus o fază revoluționară în decorarea sălilor și a locuințelor cu o varietate de lemn din lemn disponibil pe piață. Fie că este vorba de modele de pardoseală, întunecate, la modă, de perete, etc., lemnul a dat întotdeauna modele încântătoare pentru a ridica aspectul sălilor.