15 modele de perete inspiratoare pentru hol cu ​​imagini în 2021

Pereții sunt cele mai importante elemente ale oricărei case! Acestea susțin clădirea, ne protejează confidențialitatea și chiar funcționează ca fundaluri pentru a afișa piesele noastre de spectacol preferate. Dar, te-ai gândit vreodată să le înfrumusețezi? Investind puțin din creativitatea ta pe acești pereți, poți transforma spațiul din camera de zi de la obișnuit la suprarealist! În acest articol, am făcut un rezumat de 15 modele inspirate de pereți pentru săli care pot schimba total modul în care percepi aceste structuri. Ești pregătit pentru câteva indicii?

Ultimele modele de perete pentru Hall

Cele mai bune idei de design de perete pentru Hall din India:

Iată cele 15 modele de perete simple și de ultimă oră cu imagini. Să aruncăm o privire asupra lor.

1. Modele de artă de perete la modă pentru Hall:

Modele de artă de perete la modă pentru sală

Una dintre cele mai ușoare modalități de a arăta aspectul camerei dvs. de zi este cu o frumoasă artă de șablon pe pereți. Iată o astfel de idee care folosește tema populară alb-negru. Adăugarea unor piese de calitate, cum ar fi canapele sau rame de perete în roșu aprins, fac ca camera să arate cu atât mai plină de farmec. Cu toate acestea, nu faceți greșeala de a folosi modele complexe, deoarece poate părea murdar în viitor!

2. Design de perete de vopsea asiatică pentru sală:

Design de perete de vopsea asiatică pentru sală

Adăugați dramă în camera dvs. de zi cu arta de perete texturată Asian Paints Metallics. Efectul de gresie poate transforma o sală plictisitoare și plictisitoare într-un spațiu de locuit sofisticat. Finisajul rustic este creat prin deplasarea spatulei în mișcări aleatorii perfecte. Aveți, de asemenea, o mulțime de culori pentru a alege dintre care includ violet de livadă, portocaliu de zi, verde viu etc..

3. Proiecte de gresie de perete pentru Hall:

Proiecte de gresie de perete pentru Hall

Un alt mod inteligent de a ridica frumusețea sufrageriei noastre este prin alegerea unor plăci de perete elegante! Alegeți un perete solid care formează de obicei fundalul canapelei sau al televizorului. Acoperă-l cu dale frumoase care luminează instantaneu mediul înconjurător. Văzut aici este o placă cu efect de marmură în stil european, care adaugă un element de lux holului tău!

4. Perete modern cu accente pentru camera de zi:

Perete modern cu accente pentru camera de zi

Un perete accent poate adăuga un aspect izbitor în camera dvs. de zi. Pentru a crea una pentru casa ta, poți alege câteva culori și texturi îndrăznețe pe un perete solid. Puteți folosi unele pietriș, panouri din lemn sau pietricele pentru a crea acel aspect. Pur și simplu lipiți-le pe perete și vopsiți-le în nuanțe profunde precum verde închis, maro etc. și păstrați restul pereților în nuanțe mai deschise..

5. Tapet floral pentru peretele salonului:

Tapet Floral Pentru Peretele Salonului

Aduceți frumusețea naturii în camera dvs. de zi cu acest tapet floral minunat. Aceste hârtii detașabile sunt minunate pentru cei care doresc să își decoreze camerele fără a face modificări permanente la pereți. Optați pentru pasteluri liniștitoare, cum ar fi alb, albastru, roz etc., care vă pot înveseli spațiul fără a face să pară obscen. Sfat: Păstrați mobilierul în culori solide pentru a lăsa peretele să prindă lumina reflectoarelor!

6. Autocolante de perete ciudate pentru arborele genealogic pentru sală:

Autocolante de perete Quirky Family Tree pentru Hall

Nu îți place doar această idee? Acum puteți converti peretele simplu și vechi al sufrageriei dvs. într-un arbore genealogic în mărime naturală, cu un autocolant de perete. Aceste autocolante ușor de utilizat pot fi pur și simplu decojite și lipite pe perete. Puteți adăuga rame foto sau puteți lipi imagini ale membrilor familiei dvs. pentru a-i da o viață nouă. Aceste autocolante sunt disponibile în diferite culori și dimensiuni pentru a se potrivi cu măsurătorile peretelui holului.

7. Placare de piatră naturală pentru pereții sălii:

Placare de piatră naturală pentru pereți de hală

Adăugați căldură în camera dvs. de zi adăugând aceste pietre naturale pentru a decora peretele central. Puteți alege un aspect monoton sau puteți încerca diferite nuanțe pentru o senzație rustică contemporană. Mulți designeri recomandă utilizarea unui aranjament stivuit pentru a crea un efect textural frumos pe perete. Această idee funcționează foarte bine și în spatele punctului TV sau al șemineului!

8. Proiectare perete 3D din lemn:

Proiectare perete 3D din lemn

O modalitate de a adăuga un aspect confortabil și cald într-o sală cu tavan înalt este prin adăugarea acestor panouri de perete 3D. În loc să acoperiți întreaga structură, puteți încerca acest design unic de perete. Panourile din lemn sunt iluminate cu lumini care sunt ascunse în caneluri. Dacă doriți să adăugați o culoare, încercați panouri de vinil în nuanțe precum galben, verde etc. pentru o cameră vizibil mai luminoasă.

9. Bandă geometrică și design de perete pentru vopsea:

Design de perete cu bandă geometrică și vopsea

Iată o idee nebună de a transforma un perete simplu într-o piesă de artă! Puteți face acest lucru și ca proiect DIY, lipind benzi pe perete în modele geometrice aleatorii. Vopsiți blocurile în diferite culori și desprindeți benzile odată uscate. Acum folosiți alb sau negru pentru a desena conturul și dați-vă o palmă pe spate. De asemenea, puteți încerca câteva texturi pentru a face să pară și mai interesant!

10. Pereți de mușchi conservați pentru camera de zi:

Pereți de mușchi conservați pentru camera de zi

Adăugați prospețime în camera dvs. de zi transformând un perete lipsit de viață într-o pădure vie de mușchi. Arta de perete cu mușchi este cea mai recentă tendință în multe case urbane care sunt private de verdeață naturală. În loc de mușchi viu, care necesită o întreținere ridicată, puteți alege acest mușchi conservat care poate dura aproape o viață. Puteți pur și simplu să stropiți puțină apă și să o prăfuiți ocazional pentru a face să pară din nou nou!

11. Pereti oglinzi iluzionari pentru camera de zi:

Pereti oglinzi iluzionari pentru camera de zi

Acest design de perete al holului oglinzii este un mod inteligent de a face camera ta mică să pară mare. În loc să alegeți o singură oglindă mare, o puteți combina cu panouri orizontale din lemn. În acest fel, puteți face ca imaginația oaspeților dvs. să se elibereze! Păstrați peretele liber de orice element decorativ pentru a evita să-l facă să pară deasupra.

12. Pereți decorativi pe hol:

Pereți decorativi pe hol

Oferiți o mare întâmpinare vizitatorilor dvs., tratându-le ochii cu acest design superb de perete de hol. Acest perete texturat cu panouri 3D vă poate transforma camera tradițională într-un spațiu modern. Au un stil sofisticat și fac ca casa ta să pară mai primitoare. Plasați-le la intrarea ușii principale sau pe pasarela dintre camere pentru a crea magie!

13. Proiectare artistică a peretelui mesei:

Design de perete pentru sufragerie artistică

Bucurați-vă de o experiență culinară extraordinară cu cei dragi cu această idee de decorare a pereților din sală. Peretele de colț este transformat într-un element artistic prin adăugarea unui strop de vopsea verde pădure. Îl puteți înfrumuseța în continuare alegând câteva cadre simple de artă de perete și suspendându-le în centru. Adăugarea uneia sau a două lămpi laterale vă poate face camera să pară suprarealistă!

14. Proiectare simplă a pereților pentru sală:

Design simplu de perete pentru sală

Dacă vă place să păstrați lucrurile simple, dar elegante, încercați această idee! Peretele din spatele televizorului dvs. poate fi înfrumusețat adăugând o notă de vopsea de culoare închisă. Puteți să o lăsați așa cum este sau să adăugați una sau două rame foto pentru o renovare instantanee a interiorului. Acesta este un concept cu stil redus, dar cu un stil ridicat, pentru a decora peretele sufrageriei.

15. Designul partiției creative de perete:

Design de partiții creative de perete

Optimizați spațiul din camera dvs. de zi mare adăugând o partiție de perete pe lateral. Acest perete fals poate împărți zona în diferite părți fără a crea de fapt o barieră fizică. Această idee funcționează foarte bine dacă doriți să utilizați spațiul holului pentru a crea două tipuri de amenajări pentru scaune sau decor. Adăugarea de cutii de depozitare sub acesta îl poate face multifuncțional!

Sperăm că v-a plăcut această colecție de cele mai bune modele de pereți pentru săli. Sunt câteva idei de bază care au câștigat o mare popularitate în rândul proprietarilor de case și al designerilor. Sunteți liber să vă alegeți schemele de culori, desenele și texturile care reflectă gusturile și preferințele dvs. individuale. Deci, ce design de perete de sală ai iubit cel mai mult? Anunțați-ne!