Cele mai recente 25 de modele de plăci pentru hol cu ​​imagini în 2021

O sală este zona casei care, de obicei, îți reunește întreaga familie, fie pentru mâncare, sesiuni de teme sau doar pentru relaxare. Reprezintă personalitatea ta în plăci pentru pereți și podele și definește atmosfera pentru majoritatea activităților tale pe tot parcursul zilei, pentru muncă sau recreere. Există multe tipuri diferite de modele de gresie pentru hol sau cameră de zi. Luați-vă timp pentru a alege cel mai recent design de țiglă pentru hol sau sufragerie după ce ați evaluat decorul și culoarea peretelui, deoarece dictează starea camerei. Este necesar să rețineți că plăcile de pardoseală se potrivesc și cu plăcile de perete pentru a oferi o senzație mai confortabilă casei dumneavoastră.

Cele mai bune modele de gresie pentru sală

Alegerea celor mai bune plăci pentru cameră de zi sau hol:

Alegeți plăcile în funcție de zona casei. Plăcile de pardoseală trebuie alese cu atenție în zonele cu mișcare ridicată, cum ar fi bucătăria și holul. Plăcile de perete ar trebui să fie selectate în funcție de plăcile de pardoseală și nu ar trebui să le ciocnească sau să le depășească și ar trebui să creeze o atmosferă confortabilă în ansamblu.

 • Alegeți plăci durabile și rezistente pentru a evita costurile de întreținere prea mari.
 • Preferă soiurile rezistente la zgârieturi și rezistente la pete, mai ales dacă ai copii în casa ta.
 • Selectați-le pe cele relativ ușor de curățat pentru o întreținere fără probleme

Cele mai bune modele de gresie pentru sală din India:

Iată cele 25 de modele simple și moderne de gresie pentru hol sau sufragerie, care vă vor oferi idei atât de necesare în timp ce vă proiectați casa.

1. Placi de perete interioare pentru hol:

Placi de perete interioare pentru camera de zi

Adăugați căldură și farmec casei dvs. cu aceste plăci de mozaic colorate. Acestea sunt disponibile în diferite culori și nuanțe și pot fi combinate în diverse look-uri pentru a conferi un aspect contemporan holului sau spațiului de locuit. Cu mobilier minimalist și contrastant, aceste plăci de perete pot schimba întregul aspect al casei tale.

 • Pro: Aceste plăci sunt rezistente și au o durată lungă de viață.
 • Contra: S-ar putea dovedi a fi dificil să le întrețineți și să le curățați.

2. Placi de design pentru camera de zi:

Gresie de designer pentru camera de zi

Acest decor uimitor modern prezintă plăci de marmură lustruite atât pentru pardoseală, cât și pentru perete, pentru a crea un efect uimitor! Aici, interiorul a fost realizat în nuanțe de alb și negru, iar mobilierul asortat îi adaugă o doză suplimentară de farmec. Acest model poate fi personalizat cu diferite culori și modele și asortat cu mobilierul pentru a crea un aspect frumos și modern.

 • Pro: Destul de ușor de întreținut. Este ușor să curățați aceste plăci cu apă și săpun.
 • Contra: Abțineți-vă de la utilizarea substanțelor chimice dure pentru a curăța suprafața, deoarece se pătează ușor. Ușor pe partea costisitoare.

3. Placi de înălțime pentru camera de zi:

Placi de înălțime pentru camera de zi

Schimbați atmosfera din camera de zi / holul dvs. cu cel mai recent design de gresie. De obicei sunt folosite ca înlocuitor al pietrei naturale. Aceste plăci adaugă o notă de lux și grație zonei cu aspectul său rustic. Sunt disponibile în diferite modele și culori.

 • Pro: Mai multe modele unice sunt disponibile pe piață. Ultimate în rezistență și durabilitate. Usor disponibil. Reduceți costul de întreținere în comparație cu piatra naturală.
 • Contra: Variantele de culoare mai închisă ar putea face zona să pară anostă. Scump.

4. Gresie Hall cu bordură:

Gresie Hall Cu Border

Adăugați o margine suplimentară decorului camerei dvs. adăugând o margine elegantă la pardoseală. Plăcile de margine oferă o finisare perfectă zonei de gresie din holul sau camera de zi. Există diferite tipuri de plăci de margine disponibile, în funcție de tipul de pardoseală, cum ar fi ceramica, granitul, etc..

 • Pro: Acestea accentuează decorul camerei dvs. cu detalii atrăgătoare.
 • Contra: Ar putea crește costul de construcție, deoarece acestea sunt la prețuri mai mari decât plăcile standard cu incrustare.

5. Placi italiene pentru camera de zi:

Placi italiene pentru camera de zi

Plăcile italiene sunt considerate cele mai bune plăci ignifuge din lume. Ajută la limitarea focului în caz de accident, prin oprirea răspândirii. Sunt destul de atractive și sunt disponibile într-o gamă largă de modele, nuanțe și culori. Sunt frumoase, cu un finisaj elegant și lucios.

 • Pro: Sunt ecologice și ușor de curățat. Suprafața este finisată netedă și bine lustruită și destul de durabilă.
 • Contra: Necesită instalarea de către experți, deoarece este predispus la fisuri. Lustruirea se estompează în timp, prin urmare nu utilizați substanțe chimice dure de curățat la suprafață.

6. Plăci contemporane pentru sală:

Gresie contemporană pentru camera de zi

Acest design de gresie pentru pardoseală cu culori pastelate deschise în nuanțe variate adaugă o notă modernă în camera dvs. de zi. Aceste plăci sunt disponibile în diferite culori și modele, fiecare nuanță mai unică decât cealaltă. Pot fi amestecate și asortate împreună pentru a crea un efect rece.

 • Pro: Aceste plăci sunt rezistente și rezistente la zgârieturi. Ușor de întreținut și curățat.
 • Contra: Petele ușor. Aceste plăci necesită curățare și întreținere frecvente. Cam greu pe buzunar.

7. Gresie pitorească pentru sufragerie:

Placi de perete pentru camera de zi

Aceste plăci elegante de perete din beton oferă un aspect iconic vintage casei tale. Aceste plăci în nuanțe variate de alb și gri creează o ambianță rafinată în camera dvs. de zi și, atunci când sunt combinate cu mobilier contrastant, așa cum se arată mai sus, va fi cu siguranță un succes pentru toată lumea. O mare varietate de nuanțe și modele sunt disponibile în aceste plăci și pot fi personalizate după cum doriți.

 • Pro: Sunt durabile. Ușor de întreținut. Mediu prietenos. Incredibil de elegant și accesibil.
 • Contra: Eventualele scurgeri sau pete trebuie curățate imediat pentru a preveni deteriorarea permanentă. Există riscul de crăpături cu apă sau de utilizare intensă.

8. Proiectarea plăcilor de podea pentru hol:

Proiectare Plăci De Pardoseală Pentru Robinete De Baie De Sufragerie Cu Duș Imagini De Decor De Birou

Aceste plăci extra-mari pot fi folosite pentru a vă relaxa camera de zi sau holul pentru a crea o ambianță spațioasă unică. Acestea sunt disponibile într-o varietate completă de culori și modele și sunt personalizate pentru a crea o podea unică pentru casa ta. Au un finisaj lucios, iar marginile din lemn se potrivesc cu masa de lemn și vitrina din spațiul de zi dat. Mixează-te și asortează-te pentru a crea un aspect contemporan în casa ta.

 • Pro: Aceste plăci sunt destul de ușor de întreținut și de curățat. Extrem de durabil și rezistent la zgârieturi.
 • Contra: Aceste plăci pot pata cu ușurință. Prin urmare, acestea trebuie spălate de preferință cu apă și săpun sau cu produse de curățare ușoare.

9. Gresie bej pentru camera de zi:

Sufragerie de pardoseală bej

Aceste plăci cu o culoare și o textură ușor spălate vor fi cu siguranță un succes pentru oamenii care iubesc interioarele moderne. Aceste plăci sunt lustruite și au un aspect elegant și lucios. Puteți asorta mobilierul dvs. în culori pastelate pentru a crea un spațiu elegant și elegant, care arată ultra-modern.

 • Pro: Aceste plăci sunt rezistente și ușor de curățat și de întreținut. O mare varietate de clouri și modele sunt disponibile și pot fi personalizate la alegerea dvs..
 • Contra: Ușor din partea scumpă. Pete rapid și necesită curățare regulată. Și aceste plăci pot fi destul de alunecoase.

10. Placi gri pentru sală:

Gresie gri pentru camera de zi

Gri-ul ar putea fi noul negru al amenajărilor interioare, adică cea mai recentă culoare la modă a plăcilor. Aceste plăci gri închis se amestecă în orice stil și îmbunătățesc orice setare. Nuanțele pot varia de la cenușă la tonuri lustruite și sunt disponibile într-o mare varietate de modele și modele. Împerecherea acestor gresie și faianță gri închis cu mobilier modern elegant și elegant va oferi casei dvs. upgrade-ul de care are nevoie.

 • Pro: Acestea sunt rezistente, rezistente la zgârieturi și pete. Ușor de întreținut și curățat.
 • Contra: Acestea ar putea bloca lumina și vor oferi o ambianță întunecată camerei. Efectuarea atât a peretelui, cât și a podelei în aceleași plăci ar putea fi ușor grea pe buzunar.

11. Gresie maro pentru camera de zi:

Gresie maro pentru camera de zi

Maroon este o nuanță de roșu, despre care se știe că este culoarea entuziasmului și a pasiunii. Oferă o strălucire caldă, vibrantă și minunată ambianței camerei de zi. Este, de asemenea, o culoare stimulatoare, motiv pentru care este folosită în spațiile sociale pentru a face camera mai animată și fascinantă. Designul de aici simulează o podea din lemn cu dreptunghiuri neuniforme desenate pe ea.

 • Pro: Mai multe nuanțe de maron sunt disponibile pe piață, ceea ce este destul de interesant de privit. Deoarece are o culoare destul de închisă, nu se pătește ușor și este ușor de curățat. Este rezistent la pete și zgârieturi. De asemenea, este destul de durabil.
 • Contra: Ar trebui să fie asociat cu mobilier și pereți de culoare mai deschisă, altfel întregul efect poate fi destul de puternic. Poate fi ușor scump, în funcție de nuanța de maro pe care doriți să o procurați.

12. Gresie victoriană pentru hol:

ultimul design de gresie pentru camera de zi

Gresia victoriană este un concept veșnic verde și este folosită de mai multe familii pentru a spori aspectul camerei lor de zi sau al holului. Cea mai bună parte este că puteți utiliza un număr exclusiv de plăci pentru a vă înveseli podeaua cu acest concept elegant. Modelele din acest design vintage au revenit în ultima vreme, cu mai multe culori și modele disponibile.

 • Pro: Vino într-o gamă de modele și nuanțe, astfel încât să ai o mulțime de opțiuni din care să alegi. Rezistă mult timp și sunt durabile. Sunt ușor de întreținut și de curățat.
 • Contra: Sunt disponibile modele limitate și variante de culoare și sunt în mare parte limitate la cecuri și pătrate.

13. Lustruit & Proiectarea plăcilor de granit îngrijite pentru hol:

cele mai bune plăci de hală

Această pardoseală de granit lustruită și vitrată, cu cenușă și plăci negre, este o frumusețe absolută atunci când este folosită pentru sala ta. Aceste plăci elegante pot fi un număr exclusiv de plăci de dimensiuni medii care vă înveselesc considerabil sala cu un luciu clasic. Ele pot fi utilizate în diferite modele și combinații pentru a crea un efect uimitor în sala ta.

 • Pro: Ele conferă eleganță și sunt disponibile într-o mare varietate de culori și modele. Ambele sunt rezistente la grăsimi și la pete. Sunt ușor de întreținut și pot fi curățate cu săpun în fiecare săptămână pentru a păstra strălucirea. Sunt incredibil de durabile.
 • Contra: Nu este o resursă regenerabilă, deci nu este ecologică.

14. Proiectarea plăcilor de finisare mate:

proiectare gresie indiană pentru hol

Dacă doriți o revenire la o epocă trecută, ce mai bun decât acest design minunat de finisaj mat pentru hol și sufragerie? Plăcile din designul peretelui sunt uimitoare și se pot potrivi cu orice culoare a plăcilor de podea și cu mobilierul, pentru a îmbunătăți aspectul holului dvs. Dacă sunteți un fan al finisajelor mate, acest design este pentru dvs. !!

 • Pro: Acestea conferă un aspect elegant zonei și arată destul de pitoresc. Ele dau un aspect rustic și rezistă la uzură. De asemenea, sunt rezistente la alunecare.
 • Contra: Plăcile cu finisaj mat sunt scumpe. De asemenea, oferă un aspect plictisitor zonei în general.

15. Gresie spaniolă pentru sala de verificare:

gresie pentru holul casei

Ce mai bun decât să aveți un design elegant și clasic pentru gresie pentru holul dvs., iar acest design este o dovadă a faptului. Cecurile spaniole vin natural în alb și negru, dar pot fi făcute și în orice altă culoare. Aceste plăci pot fi, de asemenea, amestecate și asortate în diferite dimensiuni și forme pentru a crea o ambianță uimitoare în camera dvs. de zi sau hol.

 • Pro: Sunt fabricate din lut și ceramică și sunt fabricate manual. Prin urmare, țigla este rezistentă și rezistă la uzură pentru o perioadă foarte lungă de timp.
 • Contra: Nu este deloc prietenos cu buzunarele. Dacă nu ai bugetul pentru a construi o casă care să arate ca un palat!

16. Plăci de covor pentru sală:

gresie moderna pentru living

Plăcile de covor sunt versiuni foarte mari ale modelelor convenționale de plăci de hală. Folosiți acest design pentru a acoperi pardoseala camerei din hol pentru a crea un mediu excelent pentru casa dvs. Plăcile de covor vin într-o multitudine de forme și culori, așa că distrează-te alegând dimensiunile și culorile potrivite ale plăcilor care îți transformă sala complet.

 • Pro: Sunt o opțiune de pardoseală atractivă, flexibilă de utilizat și durabilă.
 • Contra: Aceste plăci nu pot fi utilizate în subsolul dvs. sau în orice zonă predispusă la apă datorită naturii sale poroase. Odată expuse la apă, plăcile de covor devin o mizerie uriașă și sunt greu de manevrat. Identificarea unei plăci de covor adecvate se poate dovedi o provocare.

17. Plăci de cărămidă din lemn pentru hol:

cele mai bune plăci pentru sufragerie

Unul dintre cele mai importante și populare mijloace de placare a podelelor de astăzi, aspectul din cărămidă în stil lemn, este cu adevărat unul unic și un aspect magnific pentru casa ta. Plăcile oferă iluzia că pardoseala casei dvs. este stratificată cu cărămizi care arată ca lemnul. Plăcile sunt bine pentru a crea iluzii de măreție în casa ta.

 • Pro: Acestea adaugă durabilitate și eleganță oricărui decor. Sunt rezistente la apă și oferă și o rezistență optimă la alunecare. Poate fi întreținut cu ușurință și poate fi curățat fără efort. Cărămizile interioare sunt mai scumpe decât cele exterioare.
 • Contra: Sunt obligate să fie inegale. Chiar și cu o grijă și efort extrem, nu sunt niciodată 100% egali. Cărămizile de pe suprafața verticală sunt rezistente la apă. Cu toate acestea, cele de pe orizontală pot fi deteriorate cu expunere constantă la apă. Și ei sunt foarte grei.

18. Design din lemn pentru gresie:

plăci frumoase pentru sufragerie

Lemnul de gresie este următorul lucru care se întâmplă în gresie și este diferit de alte plăci prin textura, simțul și aspectul plăcilor. Arată ca o țiglă care este făcută din lemn, dar nu este! Cu adevărat un fundal excelent pentru casa ta. Ar putea fi orice, de la o țiglă de porțelan la o placă de ceramică.

 • Pro: Oferă durabilitate de primă clasă. Sunt ușor de întreținut și necesită o curățare minimă. Nu se extind sau se fisurează și sunt extrem de rezistente la pete.
 • Contra: Puțin scump și ar putea fi plictisitor de privit.

19. Plăci de podea realiste 3D pentru hol:

ultimul design al plăcilor pentru hol

Pardoselile 3D realiste sunt revoluția în tendințe în proiectarea plăcilor de podea din hol. Imaginea dorită a culorii dorite este aleasă și este „tipărită” pe podea. Acestea oferă un finisaj fantastic și un aspect lucios pe podea. Acestea sunt, de asemenea, realizate cu diferite imagini de iluzie. Pardoseala se face mai întâi cu modelul standard și apoi este tipărită cu imagini 3D.

 • Pro: Sunt impermeabile și extrem de durabile. Sunt rezistente atât la căldură, cât și la razele ultraviolete. De asemenea, sunt rezistente la alunecare.
 • Contra: Sunt destul de scumpe, deoarece dimensiunea podelei va avea o influență asupra prețului, împreună cu designul pe care îl alegeți și ar putea arde o gaură în buzunar pentru cele mai îndrăgite..

20. Design personalizat pentru plăci mozaic de perete:

imagini de proiectare a plăcilor de hol

Aceste modele de plăci de perete personalizate sunt proiectate având în vedere un design specific. Plăcile mici de mozaic sunt lipite între ele pentru a forma un model sau o imagine în funcție de tema camerei de zi sau a holului. Diferite pietre și piese de mozaic într-o mare varietate de dimensiuni și culori sunt îmbrăcate împreună pentru a obține o imagine finită. Acestea sunt, de asemenea, utilizate pentru a crea picturi abstracte moderne pe perete. Aceste modele de plăci sunt în mare parte preferate pentru temele contemporane și artistice.

 • Pro: Pereții personalizați sunt de obicei proiectați cu stilul și materialul dorit, ceea ce înseamnă că nu există nicio limită la personalizare.
 • Contra: Consumă mult timp și are nevoie de eforturi considerabile. Scump, în funcție de tipul de temă și zona implicată.

21. Modele de pereți cu plăci geometrice:

cele mai bune plăci pentru hol

Plăcile sunt tăiate la forma geometrică dorită și se potrivesc împreună pentru a forma un model geometric. Plăcile cu culori contrastante sunt alese pentru a crea un efect uimitor care schimbă atmosfera întregii încăperi. Pereții sunt realizați fie cu finisaj lucios, fie mat.

 • Pro: Aceste plăci sunt destul de rezistente. O varietate de modele sunt disponibile pentru a alege. Designurile sunt destul de personalizabile, elegante, dar la modă.
 • Contra: Pot fi puțin grei la buzunar și greu de întreținut. Întreținerea variază de obicei în funcție de tipul de țiglă, indiferent dacă este granit sau marmură.

22. Panouri de perete cu model 3D:

amenajare gresie living

Plăcile de perete 3-D pentru camera de zi vă permit să scăpați de pereții plati plictisitori și vă permite să adăugați multidimensionalitate spațiului dvs. Se alege modelul dorit, iar lemnul și plăcile sunt transformate în proiecții 3D și sunt recreate pe perete. Aceste modele sunt utilizate fie pentru întreaga sală, fie pentru a ridica o porțiune a peretelui.

 • Pro: Ele pot adăuga bling-ul necesar spațiului dvs. de locuit și îl pot ridica. Nu există un sfârșit al gamei de modele din care să alegeți.
 • Contra: Este destul de scump. Ar putea fi dificil să găsiți dealeri care oferă produse unice care pot fi personalizate în funcție de cerințele dvs. Se poate dovedi, de asemenea, dificil de întreținut.

23. Proiectarea plăcilor ceramice pentru hale de living:

gresie pentru sufragerie

Placile ceramice sunt realizate dintr-un amestec de argile la temperaturi ridicate. Aceste plăci ceramice sunt disponibile în două soiuri, vitrate și netivite. Plăcile ceramice glazurate au o glazură subțire și sunt tipul preferat în gospodării, deoarece se știe că au trecut decenii. Plăcile netesite sau texturate au o textură ușoară și sunt mai puțin lucioase.

 • Pro: Plăcile ceramice sunt extrem de rezistente și de lungă durată. Sunt disponibile o gamă largă de culori și nuanțe.
 • Contra: Plăcile ceramice oferă mai puțină flexibilitate în design. Acestea pot fi dificil de întreținut și nu sunt preferate pentru utilizarea intensă.

24. Placi laminate pentru hol:

Proiectarea plăcilor pentru sală

Laminatul este un produs sintetic pentru pardoseli. Este multistratificat și fuzionat cu procesul de laminare la final. Plăcile laminate sunt realizate pentru a simula de obicei lemnul, ceramica sau piatra și vin în diferite culori clasice. Arată destul de elegant și elegant.

 • Pro: Pardoseala laminată este durabilă. Are un finisaj dur și este rezistent la zgârieturi și pete. Este ușor de întreținut și curățat. Este mai ieftin decât materialele pe care le simulează de obicei (piatră reală sau lemn etc.)
 • Contra: Este fabricat din lemn de esență tare reciclat și, prin urmare, nu este impermeabil. Cu toate acestea, este rezistent la scurgeri mici.

25. Plăci de marmură pentru sală:

gresie pentru hol

Plăcile de marmură sunt una dintre cele mai utilizate plăci din India. Oferă un aspect elegant și elegant pe podea. Diverse culori de marmură sunt folosite în zilele noastre pentru un interior modern și urban. Oferă un aspect de lux cu un finisaj lucios pentru o pardoseală modernizată și atrăgătoare în spațiul dvs. de locuit sau hol.

 • Pro: Aceste pietre rezistente au o textură netedă și o suprafață rece și, prin urmare, sunt preferate la domiciliu. Ușor de întreținut, iar strălucirea este menținută și la curățarea regulată.
 • Contra: Se pătează ușor. Prin urmare, nu trebuie curățat cu substanțe chimice acide și dure. Scump, însă, mai puțin costisitor decât granitul. Poate fi destul de alunecos cu apă.

Holul este primul loc pe care îl vede orice persoană care intră în casă și creează ambianța pentru întreaga casă. Prima impresie ar trebui să fie întotdeauna cea mai bună impresie. Plăcile de gresie și peretele impresionează cel mai mult privitorul. Modelele de tip pardoseală și modelele de pereți sunt alese în funcție de confortul utilizatorului, iar modelele de gresie din sufragerie sunt alese în funcție de tema utilizată. Arătați-vă talentul creativ și transformați interioarele casei dvs. pentru a face să pară uimitoare familiei și oaspeților dvs. cu plăci de pardoseală și pereți atât pentru camera de zi, cât și pentru hol, așa cum este prezentat mai sus.