Cele mai bune 9 modele de saci de prânz pentru birou și școală

Lunch Bags, ținutele pentru mâncarea ta așteptată în cutia de prânz. Cu o sumă mică de cost care vă poate cumpăra cea mai bună ținută pentru produse alimentare delicioase. Scânteiește-te pe tine și pe oamenii plini de mâncare din jurul tău la locul de muncă, la picnic sau în călătoria rutieră purtând în jurul acestor genți de top aleși.

Cele mai bune saci de prânz pentru birou și școală din India

Diferite tipuri de saci de prânz pentru bărbați și femei:

Să ne uităm la cele mai bune saci de prânz cu cele mai noi modele.

1. Genți de prânz destul de roz pentru copii:

Genți de prânz destul de roz pentru copii

Această geantă imprimată cu desene animate destul de roz este pentru fetițele drăguțe. Tiffin și sticlă mici pot fi găzduite în el. Are un fermoar, astfel încât tiffinul să nu alunece din geantă. Chiar și copiii renumiți pot transporta această geantă confortabil, ceea ce va adăuga mai multă blândețe pentru fetele drăguțe.

2. Saci de prânz cu desen animat pentru școală:

Saci de prânz cu desen animat pentru școală

Geanta izolată imprimată cu desene animate pentru animale este optimă pentru toți copiii, cu un compartiment care transportă produsele alimentare esențiale conform dorinței lor. Copiii din învățământul preșcolar pot purta cu ușurință geanta câștigătoare împreună cu mintea lor neînsuflețită.

3. Saci de prânz:

Genți de prânz școlare

Acest server de geantă se potrivește similar cu un covor de masă atunci când este deschis, care are grijă ca biroul să nu devină urât. Are un fermoar care acoperă cutia cu alimente împotriva contaminării cu aerul poluat. Bag cum Mat.

4. Genți de prânz ecologice pentru bărbați și femei:

Genți de prânz ecologice pentru bărbați și femei

Este inclus în sacii maro tradiționali ecologici pentru produse alimentare. Este necesar să aveți o cantitate minimă de prânz. Pregătit cu hârtie și este destul de la îndemână la utilizare, de asemenea, poate fi făcut de unul singur acasă. Poate fi refolosibil și reciclat.

5. Pungi de prânz izolate:

Pungi de prânz izolate

Această geantă de prânz pentru bărbați, cu compartimente superioare și inferioare, face mai suficient pentru ei să poarte prânzul necesar conform cerințelor. Una pentru fructe pentru întinerirea bărbaților conștienți de sănătate și pentru a-și îndeplini foamea de mâncare pregătită cu căldură de cei dragi. Izolat va menține alimentele în aceeași stare ca și luată de acasă.

6. Saci de prânz din iută pentru femei:

Saci de prânz din iută pentru doamne

Această geantă de iută pictată warli este încântătoare pentru femei simplitatea este rafinamentul acestui produs. Frumoasă pictură warli realizată dintr-un vocabular grafic de bază un pătrat, un triunghi și un cerc care adaugă mai multă delicatețe materialului din iută. Disponibil cu ușurință, cu cel mai mic preț la îndemână. Cele mai bune saci de prânz pentru femei de toate categoriile de vârstă și chiar pentru fetele mai mici.

7. Genti pentru cutii de prânz:

Tote Lunch Box pungi

Geanta tote care curge este o pungă de prânz adorabilă pentru adulți, pentru a transporta fructele, sticlele și cutia cu alimente care pot fi transportate cu ușurință mai ales atunci când mergeți într-o călătorie rutieră, urmărind un aspect răcoros. Mâncare care îi va energiza pentru o mâine mai bună.

8. Genți în formă de bufniță pentru copii:

Genți în formă de bufniță pentru copii

Această Geantă poate fi bună pentru copii să se hotărască să intre în lumea numită „Preșcolar”. Inclusiv gustările preferate în cutie în această geantă drăguță de prânz pentru copii până la preșcolar.

9. Saci de prânz pentru picnic:

Saci de prânz pentru picnic

Distracția de picnic poate fi savurată cu produsele alimentare adecvate, iar ținuta pentru produsele alimentare va fi această geantă. Poate fi folosit pentru toate anotimpurile, deoarece este rezistent la apă, nu vă face griji pentru ziua ploioasă. Distracția la picnic cu mâncăruri delicioase purtate de casă va fi, de asemenea, favorizată cu punga. Cu mâncarea, oamenii din jur s-au adunat pentru un timp bun și distracție.

Pe scurt, masa de prânz este partea vitală care face din ziua ta o zi enormă! Toate în întregul rapel de energie pentru toată lumea. Aceste genți sunt ținutele pentru Lunch Box. Alegeți-l pe cel care vă poate satisface nevoile la un cost mai mic și totuși fiți încântați.