Cele mai bune 9 genți de mână Steve Madden pentru femei din India

Steve Madden este un designer american. Este fondatorul mărcii ‘Steve Madden’. A început ca o companie de încălțăminte. Acum este în multe produse. Dacă sunteți în căutarea unei schimbări noi, acesta este brandul pentru dvs. Adăugați un pic de condimente și glamour în plus look-ului dvs. cu o geantă Steve Madden. Sunt inteligente, sofisticate și foarte diferite de gențile obișnuite. Deoarece Steve Madden are atât de multe opțiuni pentru a alege geanta potrivită pentru dvs., permiteți-mi să vă ajut cu acest tip.

genți de mână Steve Madden

Modele de designer de saci Steve Madden pentru cumpărături:

Iată toate tipurile de genți de mână steve madden pentru birou și de uz casual pentru femei.

1. Geantă de mână neagră Steve Madden:

Geantă de mână neagră Steve Madden

O geantă de mână Steve Madden are mânere mici. Este în mare parte mic spre mediu. Deoarece vizează tânăra generație, vine în multe culori strălucitoare. Are uneori niște știfturi pentru a-i oferi un pic de punk și atenție.

2. Geantă de mână Steve Madden:

Geantă de mână Steve Madden

De fiecare dată când văd un Tote, îmi amintesc întotdeauna de Audrey Hepburn. A primit viață în saci. În mod similar, sacurile Steve Madden sunt luminoase și proaspete. Ei au cantitatea potrivită de rafinament și clasă. Este perfect pentru rochia ta de seară.

3. Geantă Crossbody Steve Madden:

Geantă Crossbody Steve Madden

Dacă mergeți la o întâlnire de seară într-un parc de distracții sau doar o simplă plimbare, atunci geanta cu bandă Steve Madden este perfectă pentru dvs. Arăți elegant și cool fără niciun efort suplimentar. Purtați-le cu denim sau fuste; vor flirta în mod corect cu look-ul tău.

4. Geantă de mână Steve Madden Btalia:

Geantă de mână Steve Madden Btalia

Dacă sunteți în căutarea unui produs de designer adecvat, care să fie sofisticat și o siluetă pentru fiecare sezon. Aceasta este o geantă ușor structurată. Va face minuni pe aspectul tău. Este untos în material din piele artificială. Vine în cea mai mare parte nuanțe pastelate moi.

5. Hobo Steve Madden Bag:

Hobo Steve Madden Bag

Geanta hobo a lui Steve Madden este o geantă mică până la mijlocie, cu mâner scurt. Sunt menite să fie jucăuș; prin urmare, acestea vin într-o gamă de culori. Le poți purta cu fuste și blugi. Ele sunt pur și simplu distractive de transportat și vă oferă un nou lift.

6. Clutch Steve Madden Bag:

Clutch Steve Madden Bag

Clutch-ul lui Steve Madden este similar cu celelalte colecții ale sale. Este luminos, colorat și elegant în același timp. Îl puteți folosi pentru cine formale, până seara cu prietenii. Nu este foarte mare, dar are suficient spațiu pentru a-ți păstra esențialul.

7. Geanta Steve Madden cu două umeri:

Geantă cu două umeri Steve Madden

Dacă sunteți în căutarea unei versiuni mai clasice a unei geantă duffle, atunci Steve Madden este pe două umeri geanta. Vine în mare parte înapoi. Puteți folosi la birou. Are un aspect foarte bogat și tânăr. Îți va plăcea pentru o întâlnire semi-formală.

8. Saddle Steve Madden Bag:

Saddle Steve Madden Bag

Pentru o excursie de o zi perfectă, cum ar fi plaja, grădina sau chiar plimbarea cu câinele, aveți nevoie de o geantă elegantă și proaspătă. Geanta Steve Madden este alegerea potrivită pentru tine. Puteți selecta dintre atâtea culori și modele pentru a obține un aspect proaspăt.

9. Geanta Steve Madden din geantă:

Geantă Steve Madden

A fost creată o geantă pentru călăreți. Aveau nevoie de mâinile libere, așa că o vor purta ca o curea. Această geantă Steve Madden oferă energie ținutei tale. Îl puteți folosi și în aer liber. Au dimensiuni medii.

Dacă sunteți în căutarea unui stil proaspăt și a unui joc de tineri cu un indiciu de rafinament, atunci geanta Steve Madden este răspunsul dvs. Vă atrag atenția dvs. și a tuturor, fără a fi prea tare. Încercați noi culori pastelate pentru a adăuga glamour aspectului dumneavoastră.