9 Ultimele modele de guler pentru femei

Stilul unei femei este reflectarea frumuseții sale interioare. O femeie intră în centrul atenției cu simțul ei vestimentar și cu modul în care se poartă în întâlnirea socială sau în spațiul de birouri. Gulerul atașat la ținuta unei femei depinde de forma decolteului. Înainte de a decide ce tendință doriți să urmați, asigurați-vă despre dvs. Creați un stil propriu, deoarece niciun designer nu îl poate adapta pentru dvs..

Gulerele moderne și elegante pentru femei pentru femei:

Top 9 rochii cu guler te ajută să decizi ce ți-ar arăta bine.

1. Rochie clopotniță cu guler Peter Pan:

Rochie Tinkerbell cu guler Peter Pan

Un stil vintage nu este niciodată demodat. Arată cel mai bine cu ținute până la genunchi și poate fi asortat cu o varietate de combinații de culori. Ele pot fi purtate în diferite ocazii, deoarece sunt elegante, precum și aspectul impish. Această rochie cu guler este perfectă pentru îmbrăcăminte casual, dar pur și simplu clasică pentru a fi purtată la o cină elegantă.

2. Rochie elegantă cu guler detașabil:

Rochie elegantă cu gulere detașabile

Gulerele detașabile sunt un accesoriu perfect pentru a vă duce rochia la un nivel următor. O mulțime de modele sunt disponibile de la dantelă până la gulere ascuțite. Condimentați-vă rochia cu guler cu una dintre acestea și împodobind un colier simplu pentru a ieși cu grație.

3. Frock cu guler guler:

Frock cu guler de guler

Modernă și elegantă, această rochie tricotată, cu mâneci complete, cu mânecă completă, de culoare măslin, este realizată din poliester spandex. Este confortabil și confortabil, o îmbrăcăminte excelentă de iarnă sau potrivită pentru cei care trăiesc într-un climat rece. Asociați această rochie de guler cu un ambreiaj și mergeți cu încredere la orice adunare de seară.

4. Rochie nautică cu guler marinar:

Rochie nautică cu guler marin

Această rochie marinară de femeie bleumarin se simte în stilul unui costum marinar din țesătură de bumbac. Se asortează cu o eșarfă albă. Inițial această uniformă a marinei franceze este acum această rochie bleumarin cu guler este o alegere la modă a domnișoarelor elegante pentru o îmbrăcăminte casual.

5. Frock cu guler de mandarină:

Frock cu guler mandarin

Gulerul mandarin adaugă un aspect complet diferit ținutei tale. Această ținută elegantă, dantelată, de vară, cu broderie aplicată, mâneci scurte este croită din țesătură de poliester. Acest guler de inspirație chineză conferă vestimentației cu guler o potrivire strânsă și structurată.

6. Rochie tricotată:

Rochie tricotată

Rochia de cămașă cu leagăn negru cu mâneci pe jumătate este confecționată din țesătură din poliester spandex cu linie de gât casual și arc cu talie. Aceste modele de bază cu guler de cămașă arată bine la ținutele casual. Dar această rochie ademenitoare cu cămașă dezbrăcată poate fi purtată și în ocazii semi-formale.

7. Bertha Collar Frock:

Bertha Guler Frock

Această rochie atrăgătoare până la genunchi, fără mâneci, cu guler din epoca victoriană – gulerul bertha este fabricat din țesătură de poliester. Gulerul Bertha se potrivește mai ales cu tăietură rotundă mare sau cu gât mic și arată splendid pe orice rochie sau rochie. Vă poate îmbunătăți aspectul casual-formal.

8. Frock cu guler victorian Jabot:

Colier victorian Jabot Frock

Rochia uimitoare cu guler jabot victorian are o lungime regulată, rochie cu mâneci complete, de culoare roz, din țesătură de poliester. Aceasta reflectă dragostea pură pentru dantelă și năluci atrăgătoare din lumea veche. Este proiectat astfel încât țesătura pătrată de pe piept să cadă ca un volan.

9. Frock cu guler laminat:

Frock cu guler laminat

Rochia de îmbrăcăminte de birou formală cu guler în gri se potrivește perfect cu cusături negre și buton negru strălucitor, care arată ca o broșă șic. Gulerele laminate se remarcă prin susținerea la marginea gâtului și se pliază în jos, care se încadrează în linia de rulare.

Fiecare detaliu al rochiei unei femei este întotdeauna planificat până la cel mai mic detaliu. Nu există nimic nou pe piața modei; tuturor stilurilor vechi li se oferă un aspect nou, cu o ușoară schimbare în țesătură sau croială. Cel mai bun lucru despre modele de guler de guler este că nu se demodează niciodată. Stilurile uimitoare de gulere au rămas populare de-a lungul deceniilor. Cele mai bune 9 redingete cu guler vă ajută să dezvoltați un design pentru stilul dvs. personal.