Top 9 Malaika Arora fără machiaj

Malaika Arora este o femeie multi-talentată. Este VJ, dansatoare, fotomodel, actriță, prezentatoare de televiziune și, de asemenea, mamă. Într-o înălțime decentă și un fizic minunat, ea este una dintre cele mai frumoase femei din industria cinematografică indiană. Când vine vorba de fete obiecte, numele Malaika Arora nu poate fi neglijat. Fiind născută în Chembur, India, și-a început cariera de modelare devreme și a intrat în filme ca fată obișnuită și a făcut și o serie de filme care i-au adus o recunoaștere socială substanțială..

Fiind parte a familiei lui Salman Khan, îi place să se mențină în formă și îi place să-și mențină forma. Pentru aceasta, ea trebuie să treacă printr-o serie de tratamente de înfrumusețare care ar putea fi uneori sufocante. Dar doamna Khan este mult mai mult decât o păpușă de plastic, care este înconjurată de produse de înfrumusețare. Următoarele sunt câteva dintre cele mai bune poze fără machiaj ale Malaika Arora, care vă vor face să vă dați seama cât de frumoasă este această femeie în realitate.

1. Își iubește copiii:

Malaika Arora Fără machiaj 1

Acesta este un colaj al lui Malaika și al fiului ei. În trei dintre imagini, elementul girl are un aspect fără machiaj. Fizicul ei orbitor și chipul frumos natural sunt suficiente pentru a impresiona spectatorii. Ori de câte ori ia o pauză de afacerile ei de modă și filme, îi place să se dedice să se bucure și să-și petreacă timpul cu familia. Această natură umilitoare a ei arată cât de frumoasă este de fapt din interior.

2. Distracție pentru toți!

Malaika Arora fără machiaj 2

Aceste imagini arată Malaika bucurându-se la un eveniment de familie. Fără să-și facă griji un pic despre machiaj, ea se răsfăță să se distreze și să înnebunească total cu familia ei la acel eveniment special.

3. Regina Frumuseții:

Malaika Arora fără machiaj 3

Asociată cu o serie de mărci de produse de înfrumusețare și modă, Malaika are cunoștințe și creativitate masive atunci când vine vorba de îmbrăcat. Aici poartă o cămașă albă casual, pantaloni verzi și o geantă de culoare portocalie, dar împreună cu aceasta își arată frumusețea naturală purtând machiaj zero.

4. Fata în colanți:

Malaika Arora fără machiaj 4

Malaika are un fizic extraordinar și îi place să poarte haine potrivite. Odată a fost văzută în aeroport, purtând un top gri strâns cu care și-a etalat corpul magnific. În acea zi, ea nu purta machiaj, dar părea destul de frumoasă pentru a impresiona pe toți angajații aeroportului și însoțitorii de zbor din jur.

5. Gym Girl:

Malaika Arora Fără machiaj 5

Aici, Malaika este văzută făcând niște antrenamente hardcore core folosind cabluri. Stilul ei de viață potrivit și relația îndepărtată de rimel este unul dintre principalele motive pentru admirația fanilor față de ea. O astfel de frumusețe naturală supradotată nu poate fi niciodată măsurată după criteriul produselor de înfrumusețare.

6. Cu fiul ei:

Malaika Arora fără machiaj 6

Aceasta este o imagine adorabilă a lui Malaika cu fiul ei. Malaika arată, de asemenea, ca un copil în această imagine, și fără ajutorul unui machiaj. Fața ei frumoasă face ca toate produsele de înfrumusețare să arate fără valoare în fața ei.

7. Fără machiaj:

Malaika Arora Fără machiaj 7

Această femeie este o inspirație pentru o serie de femei din toată India și, de asemenea, din întreaga lume. Fiind mamă, a reușit să se mențină în formă și să se arate în permanență frumoasă.

8. Se îndreaptă undeva:

Malaika Arora Fără machiaj 8

Malaika a fost văzută lăsând-o pe ea fără a se machia. Cum poate un simplu top negru fără mâneci și o pereche de blugi să facă o fată să arate atât de divină? Ar trebui să învățăm cu toții câteva sfaturi despre frumusețe și sănătate de la Malaika.

9. Cu cumnatul:

Malaika Arora fără machiaj 9

Malaika Arora a fost văzută făcând o poză cu propria soră și cumnatul la o petrecere de familie în care și-a etalat frumusețea naturală.