Top 12 Diana Penty Fără machiaj

Acest model indian este una dintre cele mai frumoase actrițe din lumea televiziunii indiene. Și-a început cariera de model în 2005 și de acolo și-a început pașii plini de farmec în lumea modei și a frumuseții. În frumusețile sale recente, ea a lăsat un semn semnificativ de frumusețe și performanță aprofundată. Cu toate acestea, se poate spune că această femeie are o inimă mare și o față frumoasă. Nu are nevoie de machiaj pentru a arăta atrăgătoare. Iată câteva dintre cele mai bune imagini fără machiaj ale acestei tinere actrițe talentate, care îți vor sufla mintea.

1. Diana cel mai bine:

Diana Penty Fără machiaj 1

Aceasta este o imagine fără machiaj a Diana Penty, unde are o față adorabilă și atractivă. Poza a fost făcută la un eveniment în care s-a lovit de unii dintre cei mai loiali fani și a reușit să facă clic pe niște poze cu ei. Această imagine dovedește că Diana nu își petrece mult timp în fața toaletei, deoarece este frumoasă din interior.

2. La lansarea muzicii:

Diana Penty Fără machiaj 2

Această imagine a Diana Penty a fost făcută la evenimentul de lansare a muzicii din filmul ei, Cocktail. Aici, tânăra frumusețe purta un aspect casual fără machiaj și arăta destul de drăguță pentru a fi punctul central al mulțimii din jur. Părul ei drăguț, unghiurile feței drăguțe și limbajul corpului unic au făcut-o steaua din acea seară.

3. Steaua evenimentului:

Diana Penty Fără machiaj 3

Aceasta este încă o altă imagine fără machiaj a Diana Penty, care a fost filmată la lansarea evenimentului Women’s Health Magazine. Oricine o poate privi și spune că purta machiaj zero. Dar, în același timp, toți s-ar putea să fim de acord cu faptul că arăta foarte fierbinte ca întotdeauna și cu siguranță nu avea nevoie de rimel pentru a crește căldura la acel eveniment legat de fizic.

4. Scena dintr-un film:

Diana Penty Fără machiaj 4

Aceasta este o scenă dintr-un film numit „Cocktail”, în care Diana Penty a interpretat o co-actriță alături de DeepikaPadukone. În această scenă specială, Diana a fost rugată să cânte fără a primi asistența vreunui produs de înfrumusețare. Fără nicio ezitare, și-a pus inima în acea scenă, și asta fără niciun rimel. Frumusețea ei naturală nu poate fi măsurată după criteriul produselor de frumusețe.

5. La o petrecere:

Diana Penty Fără machiaj 5

Diana a participat recent la o petrecere în care s-a lovit de unii dintre prietenii ei și a ajuns să facă niște poze grozave. Nu trebuie să petreacă două-trei ore în fața oglinzii și să se machieze înainte de a pleca undeva. Frumusețea naturală a acestor femei este suficientă pentru a atrage și toți bărbații și femeile, care vin în principal cu întrebări cu privire la secretele ei de frumusețe.

6. Fața mândră a produselor de înfrumusețare:

Diana Penty Fără machiaj 6

Știți cu toții probabil că Diana Penty este fața a numeroase produse de înfrumusețare, cum ar fi Garnier, Maybelline. Și nu a câștigat această poziție arătându-și abilitățile de frumusețe datorită alegerii produselor sale de înfrumusețare. Ea se află pe prima pagină a mai multor reviste de modă datorită muncii ei grele și, desigur, a frumuseții sale naturale.

7. Fără machiaj? Într-adevăr?:

Diana Penty Fără machiaj 7

Aceasta este încă o altă imagine fără machiaj a frumoasei talente, tinere și în creștere, Diana Penty. Aici pare foarte atractivă, fără să poarte machiaj. A învățat să se iubească fără niciun machiaj. Machiajul este o normă socială pentru majoritatea vedetelor, dar pentru Diana, jură fără machiaj. Cheia este de a avea un ten natural impecabil.

8. Interviul pentru cocktailuri:

Diana Penty Fără machiaj 8

Odată, Diana a acordat un interviu pentru a apropia scenariul filmului, unde avea un aspect fără machiaj. Într-adevăr, ea motivează femeile și fetele astăzi fără machiaj. Diana nu are presiuni sociale și nu simte nevoia să se conformeze standardelor de frumusețe stabilite de industrie, de aceea crede într-un aspect mai natural.

9. Frumusețea fără machiaj:Diana Penty Fără machiaj 9

În mod clar, Diana nu are nevoie de machiaj pentru a arăta superb și a fi regina frumuseții care este. Frumusețea ei naturală este principalul motiv din spatele aspectului ei atrăgător și atrăgător de atenție. Chiar și fără machiaj, Diana emană încredere și acest lucru este inspirator pentru cei cărora le pasă de pielea lor și de impactul pe care machiajul îl are asupra pielii. Du-te îndrăzneț și fără machiaj ca Diana.

10. Aspectul pistei:

Diana Penty Fără machiaj 10

Diana, arată fără efort proaspătă și trează, fără a fi nevoie de machiaj. Ea își experimentează aspectul fără machiaj pentru evenimente, filme, piste și zile casual, cu mândrie și ușurință. În loc să recurgă la rimel, corectori, fonduri de ten, etc, Diana alege să rămână goală în rutina de machiaj și, sincer, arată superb, natural.

11. Aspectul evenimentului:

Diana Penty Fără machiaj11

Fara machiaj? Da, Diana arată uimitoare la acest eveniment în care a ales să se machieze din nou. O piele bine hidratată și o rutină bună de îngrijire a pielii o ajută să obțină acest aspect. Arată glamour și pielea ei este strălucitoare. Pielea ei strălucește în mod natural și arată minunat în toate imaginile și în viața reală. Cu Diana, nu există o zi proastă a pielii!!!

12. Zâmbește:Diana Penty Fără machiaj 12

Machiajul este un accesoriu și nu o necesitate. Nu crede în a arăta frumos cu ajutorul machiajului. Un ZÂMBET este cel mai bun machiaj pe care orice femeie îl poate îmbrăca, iar Diana, este un exemplu perfect. Citatul lui Audrey spune: „Cele mai fericite fete sunt cele mai frumoase”, bine, suntem siguri că sunteți de acord cu acest 100% de acord. Diana a muncit din greu pentru a se simți frumoasă în pielea ei, cu siguranță o face!

Frumusețea fără față nu este un lucru din trecut, este ACUM! Vedetele și vedetele nu au o piele mai bună decât noi, au machiați și stilisti mai buni și uimitori. Frumusețea descoperită este despre a-ți lăsa pielea să strălucească în mod natural și să aibă un ton uniform al pielii și o strălucire naturală.

Buzele nud și aspectul natural, dar nu spălat, sunt astăzi. Optați pentru un aspect mai rouă și alegeți un aspect roșu natural. Indiferent dacă pielea ta este deschisă sau închisă, un aspect natural te ajută să ieși în evidență.