Cele mai bune 10 imagini Kristen Stewart fără machiaj

Kristen Stewart și-a făcut amprenta ca actriță după ce a preluat rolul de Bella Swan în The Twilight Saga. În copilărie, își văzuse familia lucrând în spatele camerei, așa că chiar și-a crescut interesele în scrierea de scenarii sau în regie. Dar destinul ei a condus-o să devină actriță. Este o doamnă cu ochi gri, cu un zâmbet frumos.

Kristen Stewart fără machiaj:

Văzut în afara unei cafenele:

Kristen Stewart Fără machiaj Poze 1

Kristen zâmbește și face semn cu mâna în timp ce aceasta îi face o fotografie. Poartă un top gri acoperit cu o umăr negru și apoi și o jachetă galbenă și neagră peste umăr. Picioarele ei sunt acoperite cu blugi bleumarin și poartă o pereche neagră de ochelari de soare retro. Pe mâna stângă are un ceas de mână cu brățări brune, iar pe degete i se văd câteva inele.

Simplu și decent:

Kristen Stewart Fără machiaj Poze 2

Actrița arată simplă și decentă în imaginea de mai jos. Este într-un tricou albastru casual, cu imprimeuri verzi, iar la partea de jos are blugi de culoare albastră asemănători. Poartă ochelari uriași de formă rotundă, iar părul îi este deschis.

Citește și: Selena Gomez Fără machiaj

Se uită înapoi la oameni:

Kristen Stewart Fără machiaj Poze 3

Kristen se uită înapoi la oameni în timp ce urca pe scări și tocmai atunci s-a făcut clic pe imagine. O vedem purtând un top negru și o pereche de blugi negri ușori. Are o pereche de ochelari de soare cu ochi de pisică, care sunt și ei în negru, iar părul este despărțit dintr-o parte și este lăsat în jos din stânga umărului.

Un plan apropiat:

Kristen Stewart Fără machiaj Poze 4

Putem vedea ochii ei frumoși gri și zâmbetul ei dulce, care o face drăguță în mod natural. Poartă o rochie verde și părul îi este deschis. Unghiile ei sunt vopsite în negru și poartă o brățară de argint de tablă pe mâna stângă.

Faceți clic după ce ați ieșit dintr-o mașină:

Kristen Stewart Fără machiaj Poze 5

Actrița pozează fie cu o privire suspectă, fie cu o privire serioasă la cameră. Razele soarelui care cad pe fața ei din partea stângă îi fac să strălucească pielea netedă. Poartă un gri gri, iar părul este deschis și cade în jos din stânga umărului.

Citește și: Emma Watson Fără fotografii de machiaj

Valuri la cameră:

Kristen Stewart Fără machiaj Poze 6

O altă imagine a actriței, făcând semn cu mâna către oameni sau doar la aparatul de fotografiat în timp ce o face clic în aer liber. Ea este într-un top de culoare gri sub o jachetă. Poartă o pereche de blugi albaștri și, pentru contrast, pantofii ei sunt gri.

În aer liber la o seară:

Kristen Stewart Fără machiaj Poze 7

Kristen pare să fie în aer liber seara sau la un eveniment, când a fost făcută această fotografie. Poartă un bluză bleumarin și o jachetă peste asta. Putem observa că agrafa ei de păr este prinsă de sacou. La fund, purta o pereche de denimuri albastre. Pe mâna dreaptă sunt trei inele de argint.

Vezi mai multe: Poze ale actriței fără machiaj

Tom-Boy arată:

Băiatul Kristen Stewart Tom arată 8

Această imagine surprinde un aspect de băiețel al lui Kristen, ceea ce se întâmplă mai ales din cauza capacului maro de pe cap. Imaginea este împușcată din spate și putem vedea că este într-o jachetă albăstruie cu imprimeuri roz pe ea.

Într-o rochie albă elegantă:

Kristen Stewart Fără machiaj Poze 9

Imaginea este surprinsă când Kristen stă pe o canapea. Este într-o rochie foarte frumoasă. Este o rochie albă cusută cu accesorii din pânză strălucitoare care arată ca mărgele mici și este prezentă pentru a face rochia elegantă.

Citește și: Miley Cyrus Fără machiaj

La aeroport:

Kristen Stewart Fără machiaj Poze 10

Apăsată la un aeroport unde poartă o geantă pe umărul drept. Poartă o reclamă albă în t-scurt, o pereche de blugi albastri, care este înfășurată cu o cârpă și legată cu un nod pe partea din față a blugilor. Poartă o pereche la modă de ochelari de soare și o șapcă.