Cele mai bune 10 fotografii ale Trisha Krishnan fără machiaj

Actrița și modelul indian de film Trisha este una dintre cele mai notabile fețe ale cinematografiei tamil. Intrarea ei în filmdom a fost precedată de câteva câștiguri de concurs de înfrumusețare, inclusiv concursul Miss Madras din 1999, care i-a deschis calea pentru ridicarea ei la faimă..

Cu mai multe filme de succes în Tamil și Telugu pe numele ei și câștigătoare de trei ori a Premiului South Filmfare pentru cea mai bună actriță, Trisha a dovedit că este o regină a frumuseții cu creier. Dar știm cu toții că adevărata frumusețe nu stă în atingerea magică a machiajului și a fondului de ten. Merge mai adânc, emanând din căldura zâmbetului către o personalitate plăcută. Este adevărat acest inel pentru Trisha? Să aruncăm o privire la unele dintre pozele ei fără ca ea să fie inventată.

Trisha Krishnan fără machiaj:

Lucrarea naturii:

Trisha Krishnan Fără machiaj

Trisha este înzestrată în mod natural cu un aspect drăguț. Ochii ei de culoare deschisă îi definesc trăsăturile fine și adaugă un anumit farmec aspectului ei sincer. Cu tinerețea de partea ei, poate merge foarte bine cu un aspect fără machiaj ori de câte ori vrea.

Iubitorul de animale:

Trisha Krishnan fără machiaj 2

Dragostea pasională a Trisha pentru animale a făcut-o să devină ambasador de bunăvoință al PETA. În această imagine, ea decide să se amestece cu împrejurimile sale la o ieșire la grădina zoologică australiană, arătând în mod natural drăguță în timp ce pozează cu un urs koala. Chiar și fără machiaj, fața ei arată însuflețită în timp ce face ceea ce iubește cel mai bine.

Actrita de film:

Trisha Krishnan fără machiaj 3

Trisha arată elegantă și subțire în acest film din filmul ei Marmayogi. Se poate descurca fără machiaj, așa cum reiese din această imagine, cu doar o pereche de nuanțe negre pentru a face ca trăsăturile ei delicate să iasă în evidență. Părul ei îndreptat este singura modificare a chipului ei perfect natural.

Ieșire prietenoasă:

Trisha Krishnan fără machiaj 4

O tânără Trisha Krishnan, într-o vacanță cu prietenii, în vremurile în care fundul clopoțelului și mini-gențile de mână erau la modă. Fața ei proaspătă este liberă de orice machiaj, prezentând frumusețea ei tinerească și sinele fermecător.

Vedere plăcută:

Trisha Krishnan fără machiaj 5

Când se află în străinătate, Trisha îi place să iasă din sinele ei casual, liberă de orice urmă de machiaj. Fie că este la un centru comercial sau la un centru de acvariu, Trisha doar își poartă zâmbetul cu ea.

Zi de naștere:

Trisha Krishnan fără machiaj 6

Chiar și cu ocazia unei zile de naștere, Trisha îl păstrează simplu, cu un top roșu și o pantaloni negri minus orice machiaj. Cu un zâmbet ca al ei pentru a lumina camera, pare să facă o treabă mai bună decât lumânările de pe tort.

Ca mama, ca fiica:

Trisha Krishnan fără machiaj 7

În cele din urmă, vom vedea de la cine Trisha și-a moștenit aspectul natural. Nu este altul decât mama ei din extrema dreaptă. Acordată cu o astfel de frumusețe naturală și un ton perfect al pielii, nu are nevoie să fie atinsă de machiaj în viața reală.

Frumusețe nevinovată:

Trisha Krishnan fără machiaj 8

Inocența tinereții este surprinsă în mod clar în această imagine a Trisha în zilele ei de modelare. Părul ei lung și strălucitor și pielea impecabilă îi adaugă frumuseții naturale. Nu este de mirare că are mai multe titluri de concurs de frumusețe pe numele ei.

Black Dame:

Trisha Krishnan fără machiaj 8

Nu toate femeile arată bine în negru? Pentru Trisha Krishnan, ea pare captivantă, având în vedere că este machiată puțin sau deloc. Bluză neagră transparentă strălucitoare adaugă strălucire trăsăturilor ei frumoase, în timp ce piesa contrastantă a gâtului triunghiular alb îi accentuează gâtul. Împreună cu o mini-geantă neagră potrivită, ea arată cel mai bine uimitor.

Imagine perfectă:

Trisha Krishnan fără machiaj 9

Această poză cu Trisha luată din confortul casei sale îți spune de ce a câștigat premiul Miss Beautiful Smile la unul dintre concursurile ei de frumusețe. Zâmbetul ei face ceea ce nici o perie de machiaj nu poate face, adică să-și manifeste frumusețea inerentă și să-și înșele publicul. Silueta ei slabă este un bonus suplimentar care face ca și cele mai simple ținute să arate bine pentru ea.