9 imagini ale lui Brad Pitt fără machiaj

După ce a obținut succese precum domnul și doamna Smith, troy și cazul curios al lui Benjamin Button, renumitul Brad Pitt nu are nevoie de nicio prezentare specială. Mai bine cunoscut în conformitate cu cealaltă jumătate celebră a sa, Angelina Jolie, William Bradley Pitt și-a părăsit cariera universitară pe jumătate doar pentru a se muta în LA, găsindu-și adevărata iubire, Cinema. Legat de celebra Jennifer Anniston și un tată fericit de șase ani, Brad Pitt a fost adesea cunoscut pentru tipul său bun cu un farmec de miriște, candidatul perfect pentru un bărbat accidentat de alături. Cu toate acestea, pentru stele este destul de dificil pentru noi să stabilim dacă ele sunt într-adevăr atât de strălucitoare dacă aurul este luat.

Imagini ale lui Brad Pitt fără machiaj:

Fără iluminarea și machiajul profesional, să aruncăm o privire dacă Brad Pitt își lasă farmecul.

1. Farmecul tânărului:

Brad Pitt fără machiaj

Această imagine datează din zilele sale tinere, când farmecele lui de băiat de ciocolată erau încă jocul său principal. Radându-și capul într-un aspect Jock de colegiu, Brad Pitt stă pe covorul roșu, lăsându-și frumusețea în timp ce albul său perlat se răsucește pentru a-ți oferi un zâmbet blând..

2. Aspect dur:

Brad Pitt fără machiaj 2

Aceasta este o imagine de tranziție de la farmecele tipului bun la un aspect mai robust și mai bărbătesc. În timp ce stătea acolo, se potrivea, arătând ca un domn frumos, era evident că Brad are o piele destul de impecabilă, chiar și fără niciun fel de machiaj pe față..

3. Faza Barbei:

Brad Pitt fără machiaj 3

Aceasta este o imagine mult mai recentă a celebrului Pitt într-una din zilele sale de maturitate, când a decis să meargă cu un joc de barba rău în timp ce se potrivea pentru un eveniment. Privind mult la pământ și destul de diferit în noul său look, spunem că Brad lucrează la aspectul său fără machiaj.

4. Hunk On The Road:

Brad Pitt fără machiaj 4

Aceasta a fost una dintre imaginile dintr-una dintre observațiile rutiere ale lui Brad în care părea să-și balanseze tricoul alb cu mâneci complete, totul fierbinte și deranjat, arătând cât mai bine. În timp ce tricoul îi îmbrățișa fiecare mușchi, își ridică mânecile până la un sfert în timp ce trecea.

5. Pericol de lucru:

Brad Pitt fără machiaj 5

Prezentându-se într-o pălărie arhitecturală, de data aceasta Brad și-a pus tricoul pe jumătate pe biceps, arătându-și corpul slab tonifiat, în timp ce purta o ușoară miriște, în timp ce aviatorii lui acopereau majoritatea celor frumoși peepers.

6. Trecerea trendului:

Brad Pitt fără machiaj 6

Până nu în ultimul timp, onesies-urile au devenit o tendință fierbinte și aici avem o imagine a creatorului de tendințe însuși care i-a făcut pe bărbații de vârstă mijlocie să se simtă confortabil când poartă un onesie, după ce el apare într-unul. În timp ce încuietorile sale aurii se legănau în spate, nuanțele sale maronii îi acopereau ochii, trecând pe lângă el.

7. Filmări:

Brad Pitt fără machiaj7

Aceasta este o fotografie dintr-unul dintre primele sale filme, Thelma și Louise, unde tânărul Brad stă cu corpul gol, pozând în coafura sa clasică. În această imagine, nu avea machiaj pe care să-l arate clar pe față, dar oricum știe cum să-și lucreze aspectul să fie acolo machiaj sau nu.

8. O aventură a fanilor:

brad pitt fără machiaj8

Într-una dintre întâlniri și salută, Cuplul Brangelina a decis să se oprească pentru câteva semnături autografe și poze cu fanii și în acest candid perfect am surprins cuplul interacționând cu fanii, atât fără machiaj, cât și jocul cuplului..

9. Un tată dragă:

Brad Pitt fără machiaj9

În afară de un model de covor roșu și un actor celebru, acest tată a șase ani a decis să-și aducă copiii la muncă, deoarece au decis să-i facă o vizită mingii Money. Purtându-și copiii în ambele brațe, drăguțul tată părea destul de obraznic.