8 imagini nevăzute cu Samantha Ruth Prabhu fără machiaj

Samantha Ruth Prabhu este o actriță consacrată din sudul Indiei, care face atât filme tamil, cât și telugu. Recent, a primit un succes uriaș după ce a câștigat „Premiul pentru film pentru cea mai bună actriță tamilă” pentru filmul „Neethane En Ponvasantham” și „Premiul pentru tarif pentru cea mai bună actriță telugu” pentru filmul ei „Eega”, ambele în același an 2013. Oamenii merg pe gaga după acest Tamil o frumusețe datorită chipului ei drăguț și a personalității sale.

Samantha Ruth Prabhu Fără machiaj

Actrița telugu Samantha Ruth Prabhu fără machiaj:

Obțineți imaginile rare de mai jos cu Samantha Ruth Prabhu fără machiaj care să vă uimească cu siguranță.

1. În aspectul ei casual:

Samantha Ruth Prabhu Fără machiaj 2

Samantha este una dintre cele mai frumoase actrițe din sudul Indiei care poate fermeca pe toată lumea chiar și cu frumusețea ei naturală. Este foarte simplu îmbrăcată de faptul că nu poate să nu încânte nici măcar în acest aspect. Ea a îmbrăcat un top de culoare gri închis și și-a luat o stolă alb-gălbuie în jurul gâtului și a făcut sport fără machiaj. Părul ei a fost slăbit și ea zâmbește ca fiind camera dulce.

2. Look de vară:

Samantha Ruth Prabhu Fără machiaj 3

Această clipă pare să fie împușcată într-un vehicul pe care actrița îl are într-un top simplu de vară. Este un blat de culoare maro deschis, cu flori alb-albastru imprimate pe el, potrivit pentru a fi o îmbrăcăminte de vară. Părul ei este frumos ondulat și ținut deschis, iar fața ei drăguță nu se machiază.

3. Într-un eveniment:

Actrițele care pot merge de fapt la un eveniment cu minimum de machiaj necesar sunt considerate a fi adevăratele frumuseți. Samantha a purtat o rochie fără mâneci, care are un material de pânză încrucișat în negru și gri, care acoperă abdomenul superior. Din partea superioară a taliei rochia cade într-un material sintetic negru simplu.

Samantha Ruth Prabhu Fără machiaj 3

Ea se așează și participă la un eveniment; părul ei este ondulat în față și ondulat de la mijloc până la vârfuri. Are un brățar subțire de argint, sub formă de accesoriu în jurul brațului, arată extrem de captivant și inteligent chiar și fără niciun retuș.

4. Frumusețe senzuală:

Samantha Ruth Prabhu Fără machiaj 4

Nu este uimitor cum o actriță poate arăta frumos chiar și cu cel mai mic machiaj sau deloc machiat? Samantha Ruth Prabhu este o doamnă drăguță care se dovedește în acest test de fiecare dată și peste tot. Arată extrem de frumoasă cu această expresie senzuală, iar rochia ei galbenă cu dungi și imprimeuri alb-negru o fac să arate din ce în ce mai drăguță. Părul ei lung este ținut deschis și a fost lăsat în jos din stânga umărului în timp ce încuietorile îi vin pe față din dreapta. în această imagine, Samantha își arată clar fața fără machiaj.

5. Un „Selfie” drăguț:

Samantha Ruth Prabhu Fără machiaj 5

Această imagine este făcută de Samantha însăși, fără machiaj. Ea și-a aplecat buzele, la fel ca un smiley trist și arată extrem de adorabil. Poartă o rochie albă, care are fermoare pe umeri, ceea ce face ca rochia să arate la modă. Părul ei arată puțin dezordonat pentru că este întinsă, dar franjurile care îi cad pe frunte o fac să pară mai drăguță.

6. Zâmbetul:

Samantha Ruth Prabhu Fără machiaj 6

Hainele supra-dimensionate sunt atât de mult în tendințe în zilele noastre. Poartă un hanorac de dimensiuni mari în blugi maro și casual. Părul ei lung și gros a fost transformat într-o farfurie și așezat în stânga ei. Ea zâmbește cu grație îndepărtând poartă să se uite la ceva. Aspectul și poza sunt foarte drăguțe chiar și cu fața fără machiaj.

7. Samantha sobră:

Samantha Ruth Prabhu Fără machiaj 7

Actrița arată foarte sobră în această imagine de mai sus. Poartă un kurti imprimat în maro, negru și verde deschis. Tot ce are este un mic bindi pe frunte, fără niciun fel de machiaj, ceea ce este suficient pentru a o arăta frumoasă și fermecătoare ca întotdeauna. O bufniță de jucărie moale face ca imaginea să pară și mai dulce.

8. Călătorind în mașină:

Samantha Ruth Prabhu Fără machiaj8

Această imagine a fost făcută clic în timp ce actrița călătorea într-o mașină. Poartă o cămașă simplă de culoare crem și și-a lăsat părul deschis. Un mic cercei împânzit și un mic bindi este tot ce poartă împreună cu zâmbetul ei orbitor pentru a fura multă atenție. Această fotografie este una dintre cele mai bune ipostaze pentru totdeauna a Samantha Ruth Prabhu fără machiaj.