20 de imagini cu Priyanka Chopra fără machiaj

Cu mult timp în urmă în tinerețe, în 2000, o fată și-a înscris numele în Femina Miss India. A câștigat cu grație și apoi a continuat să câștige încă ceva. Concursul Miss World a văzut-o apoi devenind Miss World 2000. Aceeași fată este acum o actriță recunoscută pe plan internațional, dansatoare cântăreață renumită în lume pentru frumusețea și corpul ei, împreună cu fața ei angelică. Ea este propria noastră fată glamoură din orașul B, Piggy Chops. Priyanka Chopra și-a început lumea vieții de mulinete înscriindu-se în modelare și de atunci acest producător de hituri „exotice” de frumusețe nu s-a oprit pentru o gură de aer. Într-o zi normală, își dezvăluie viața aglomerată în care aleargă încoace și încolo în seturi doar pentru a-și face bagajele și a pleca în străinătate, deoarece trebuie să interpreteze cântecul ei pe scena internațională. Aceasta este viața minunată a Priyanka Chopra.

priyanka chopra fără machiaj

La fel ca orice altă actriță în 2002, ea a jucat într-un film tamil și mai târziu a fost recunoscută cu succes de către regizorii orașelor din beteală, când a pretins faima cu rolul unei seducătoare din „Aitraaz”. De atunci, am văzut-o pe Priyanka într-un rol variat jucând o femeie variată de-a lungul pielii. Rolul vieții sale de model în modă i-a prezentat urcușurile și coborâșurile pentru o fată de oraș mic la o figură de modă de profil. Rolul ‘Saat Khoon Maaf’ i-a prezentat șapte roluri în șapte ținute diferite, unde a jucat cu grație rolul diferitelor culturi. În rolul ei din „Barfi”, ea ne-a depășit toate așteptările, îmbrăcându-se ca un pacient autist, dar toate acestea sunt viața ecranului în care fiecare persoană trebuie să arate impecabil. Datorită stării de artă de machiaj bine echipate și a echipamentelor cu experiență tehnologică, a arăta impecabil la televizor nu este o afacere dificilă.

Priyanka Chopra a orbit mereu pe ecran, arătând ceresc, dar există momente în care chiar și o celebritate, fiind doar un om, poate merge atât de departe pentru a arăta drăguță. Uneori Priyanka decide să fie sinele ei natural și se aventurează.

Priyanka Chopra Fără machiaj:

Există momente pe care le recunoaștem când toți avem o zi proastă de păr sau un aspect obosit pe față, dar iată câteva dintre cele mai bune Priyanka fără machiaj care ne vor face să ne îndrăgostim de ea încă o dată.

1. Pur și simplu drăguț:

Priyanka Chopra fără machiaj 1

Aici Priyanka Chopra a fost văzută părăsind aeroportul în sinea ei naturală, fără machiaj pe față și, din aspectul său, este evident că frumusețea ei cu succesul ei a crescut la cer. Orbeste pe ecran cu ochii ei de pisică fumurii și cu buclele prințesei și pe ecran este drăguță ca un buton. Chiar și fără machiaj, ea arată fără pată, cu o strălucire slabă și un păr elegant și perfect.

2. Plain Jane:

Priyanka Chopra fără machiaj 2

Este o personalitate sclipitoare pe ecranul televizorului, dar chiar și din când în când, cele mai bune fotografii mari au nevoie de o zi liberă pentru a-și etala fețele proaspete. Priyanka Chopra și-a scăpat tocurile înalte pentru o zi în Mumbai, unde și-a folosit o bandană pe cap și, purtând un bluză simplă neagră, s-a aventurat afară pentru noapte. Fața ei pare lipsită de machiaj, dar proaspătă și drăguță.

3. Frumusețea goală:

Priyanka Chopra fără machiaj 3

Ieșind din mașină într-o jachetă de piele neagră și sexy, cu Ray Bans pe ea, Priyanka Chopra părea destul de simplă Jane, dar această frumusețe goală reușește totuși să scoată o intrare care întoarce capul. Priyanka a fost întotdeauna destul de orbitoare și chiar și cu nuanțele negre pe care poți paria că arată perfect.

4. Frumusețe albă:

Priyanka Chopra fără machiaj 4

Ultima perioadă a fost destul de descurajantă pentru Priyanka, când tatăl ei a decedat și și-a părăsit familia, tulburată și mohorâtă. Această fotografie a fost făcută la înmormântarea tatălui ei, unde arăta simplu ca orice femeie din cartierul tău de alături. Îmbrăcată într-un costum alb, arăta cu ochii lacrimi și ruptă, dar pielea ei era impecabilă și proaspătă ca de obicei.

5. Plimbare la aeroport:

Priyanka Chopra fără machiaj 5

Cel mai bun mod de a vedea o celebritate în frumusețea lor naturală este atunci când fug dintr-o țară în alta. În programul lor aglomerat, de multe ori îi veți observa alergând fără machiaj, la fel ca această imagine a lui Priyanka, unde a fost împușcată părăsind aeroportul din Mumbai. Arăta extrem de pricepută la modă și chiar cu o coafură simplă și o față proaspătă.

6. Funeral Chic:

Priyanka Chopra fără machiaj 6

Aceasta este încă o imagine de înmormântare în care Priyanka a participat la înmormântarea lui Shammi Kapoor și, ca întotdeauna, și-a zdrobit aspectul funerar cu un costum tradițional alb simplu și o față fără machiaj. Până acum ați ști că este cea mai bună atunci când vine vorba de o frumusețe proaspătă.

7. Oameni de petrecere:

Priyanka Chopra fără machiaj 7

Iată o imagine cu Priyanka petrecându-și noaptea în Vegas cu DJ Vice. Cu rochia ei albă Roberto Cavalli, ea și-a folosit puțină culoare la buze și la ochi, dar chiar și cu cel mai simplu machiaj reușește să arate fierbinte și drăguță.

8. Fotografiere ventilator:

Priyanka Chopra fără machiaj 8

Iată o imagine a Priyanka Chopra cu fanul ei în care nu avea niciun indiciu de machiaj pe față, dar părea totuși la fel de plină de farmec și de superbă ca întotdeauna. Culorile ei naturale din pucioasele ei frumoase, împreună cu fața ei impecabilă de culoare aurie și părul perfect păreau uimitoare pentru ea.

9. Ice Cool Look:

Priyanka Chopra fără machiaj 9

Priyanka Chopra este fotografiată aici părăsind bungaloul din primăvara palmierului, unde purta un blugi albastru rece ca gheața, asociat cu un tricou alb și simple pompe negre. Părul ei este tras în sus într-un coc și merge mai departe cu fața ei impecabilă și fără machiaj arată frumos.

10. Iubirea fanilor:

Priyanka Chopra fără machiaj 10

Priyanka a fost întotdeauna cunoscută pentru sinele ei plin de bomboane și prezentabil și când fanul ei din Las Vegas a vrut o fotografie cu ea, a pozat pentru una fără nici o ezitare, ignorând faptul că nu avea machiaj. Ca de obicei, ea are aura ei naturală care îi acoperă frumusețea.

11. Aspect în carouri și piele:

priyanka-chopra-fără-machiaj-11

În această fotografie, Priyanka Chopra poartă o cămașă în carouri asociată cu o jachetă de piele albastră. Această fotografie pare a fi destul de veche. Părul lui Priyanka este strâmbat în spate și nu poartă niciun fel de machiaj, deși cu siguranță se poate înroși pe obraz. În general, acesta este genul de aspect fără machiaj pe care l-ar purta orice fată de facultate.

12. Nerdy Chic:

priyanka-chopra-fără-machiaj-12

Priyanka este la fel de elegantă și chiar și fără machiaj pare prea cool. Un aspect nerd cu ochelarii și părul peste dimensiuni într-un coc, Priyanka a văzut în această fotografie. Poartă un tricou cu dungi peste tot, adăugat cu o jachetă neagră și măslinie și pantaloni imprimați. Poartă un ruj de culoare deschisă, iar restul feței este curată, dar pielea are un aspect impecabil.

13. Cute Graphic Tee:

priyanka-chopra-fără-machiaj-13

În această imagine a lui Priyanka, se pare că este îmbrăcată ca o fată de colegiu, îmbrăcată într-o cămașă drăguță grafică imprimată cu bufniță și cu o fontă ciudată și o împerechează cu o pereche de skinnies negre. Părul ei legat ca un coc și franjuri afară și unghiile vopsite în negru. Priyanka nu poartă deloc machiaj decât o nuanță de buze neutră aici.

14. Tonuri de pământ clasice:

priyanka-chopra-fără-machiaj-14

Ținuta elegantă este mai adorabilă. Piggy Chops poartă îmbrăcăminte foarte elegantă – o jachetă maro asociată cu denimuri de culoare albastru deschis și o geantă bej în jurul mâinii. Tonurile sale neutre pe care le-a integrat în ținuta ei arată cel mai bine. De asemenea, poartă o pereche de ochelari retro de dimensiuni mari, care îi măresc întregul aspect și îi depășesc faptul că nu poartă machiaj.

15. Afaceri precum:

priyanka-chopra-fără-machiaj-15

S-ar putea ca Priyanka să meargă la un tur de afaceri, de aceea ea caută o afacere ca aici. Această imagine este un alt clic al aspectului aeroportului Priyanka cu un machiaj minim. Poartă o haină neagră, un top roz dedesubt asociat cu skinnies negre. Poartă o geantă de mână din piele neagră, care este singurul accesoriu purtat de ea. Părul ei arată mătăsos, iar fața nu are machiaj care pare foarte natural.

16. În timpul alegerilor, Priyanka Chopra fără machiaj:

priyanka-chopra-fără-machiaj-16

Această imagine a Priyanka Chopra este dintr-o zi electorală în care toți cetățenii ar trebui să voteze și ea a făcut același lucru și își arată cu mândrie degetul cu cerneală, arătând că este un cetățean responsabil. Este îmbrăcată într-o ținută albă și ochelari de soare de dimensiuni mari. Cu siguranță nu poartă niciun machiaj în această imagine, dar încă arată superb.

17. Desi Girl:

priyanka-chopra-fără-machiaj-17

În această fotografie, Priyanka și-a arătat privirea. Poartă kurta albă simplă, cu o dupattă colorată cu fir roșu – lucrează pe ea. Părul ei este uscat drept, ceea ce oferă un aspect natural. Piggy Chops nu are niciun machiaj în această imagine, dar pielea ei arată impecabilă la fel ca în filme. Este una dintre cele mai bune poze cu priyanka chopra fără machiaj.

18. Albastru pudră:

priyanka-chopra-fără-machiaj-18

Aici Priyanka este îmbrăcată într-o jachetă albastră pudră și se îmbracă alb sub dedesubt și și-a asociat Louboutin-urile cu cerul. Creionul ei negru, dealurile înalte, pare prea uimitor. Părul ei este ondulat și poartă un machiaj minim. Pentru machiaj, ea are doar accidente de culoare pe obraji și o culoare roz a buzelor. Arată frumoasă și uimitoare.

19. Fata ciudată de la aeroport:

priyanka-chopra-fără-machiaj-19

Priyanka Chopra a fost reperată recent la aeroportul din Mumbai, care purta un pantalon, purtând un hanorac gri foarte răcoros, cu un umăr și o pereche de blugi. Furișele ei roșu aprins arată diferit. Are părul într-o coadă de cal pentru a atrage atenția asupra detaliilor umărului. Ea nu poartă machiaj, cu excepția unui balsam de buze.

20. Evenimentul Kirtan:

priyanka-chopra-fără-machiaj-20

Această imagine a fost făcută clic la evenimentul kirtan organizat de tatăl ei. Toată familia Chopra a fost invitată. Priyanka arăta dulce într-un salwar kameez verde cu palu pe cap, arătând gata pentru pooja. Ea este văzută fără machiaj, cu excepția unei nuanțe de buze neutre. Simplu, dar un aspect frumos.

Machiajul Priyanka este, de obicei, pe partea neutră, ea optează pentru tonuri mai pământești, fiind o frumusețe întunecată. Păstrează un machiaj minim și uneori nu machiază, dar arată în continuare superb. Ea simbolizează chiar că frumusețea este în sine.

Faimoasa diva din Bollywood, Priyanka Chopra, care este sigură că se va mișca fără machiaj, fără să poarte absolut niciun produs cosmetic în locuri și ocazii mai bune.