15 imagini cu Miranda Kerr fără machiaj

Miranda Kerr este un model australian și este de fapt prima femeie australiană care a participat la această campanie a Victoria Secrets. Este probabil una dintre cele mai frumoase femei din campanie și frumusețea ei este destul de unică. Ea vine cu o față extrem de strălucitoare și frumusețea ei naturală poate fi văzută din fiecare colț al feței, chiar dacă este acoperită cu machiaj abundent de cele mai multe ori. S-a născut în 1983 și vârsta ei este în prezent de 34 de ani..

O mulțime de oameni sunt de părere că, la fel ca alte modele de modă, Miranda arată atât de minunat doar pentru că se ascunde sub rimelul ei. Dar acest lucru nu este adevărat. Are o latură a frumuseții sale naturale și imaginile de mai sus o dovedesc.

Cele mai recente și nevăzute imagini ale lui Miranda Kerr fără machiaj:

Să ne uităm la Miranda Kerr fără machiaj cu imagini.

1. Femeia strălucitoare:

Miranda Kerr fără machiaj 1

Chipul Mirandei are o strălucire naturală care o face să pară atât de plină de viață tot timpul. Această imagine a fost făcută clic la un nivel egal, în care Miranda s-a dovedit meschină fără să se machieze. Fie că nu era prea preocupată de aspectul ei în acea zi, fie că voia doar să-și arate frumusețea naturală. Oricum ar fi, arăta fantastic. Aceasta este cea mai bună imagine a Mirandei Kerr fără machiaj.

2. Frumusețea uimitoare:

Miranda Kerr fără machiaj2

Miranda are o față frumoasă și zâmbetul ei este absolut divin. Zâmbetul și buzele i se potrivesc și îi completează structura feței. Ochii ei sunt, de asemenea, destul de atrăgători și zâmbetul ei orbitor nu poate fi comparat. Această imagine dovedește, de asemenea, cât de frumoasă poate arăta Miranda Kerr fără a se machia.

3. Ziua plajei:

Miranda Kerr fără machiaj3

Această imagine datează de pe vremea când Miranda Kerr a decis să meargă la plajă, nu pentru o filmare. A mers acolo fără să poarte rimel și a apărut destul de confortabilă, când oamenii au început să îi fotografieze, deși nu purta machiaj.

4. Cu și fără imagine de machiaj:

Miranda Kerr fără machiaj4

Există o comparație excelentă între vedetele cu și fără machiaj, deoarece unele apar complet diferite atunci când spală rimelul respectiv. Unele nu pot fi identificate. Nu femeia asta. În stânga, este o imagine a Mirandei Kerr fără machiaj, care arată fața ei naturală frumoasă și cât de atractivă arată fără machiaj. Oricine se poate relaționa cu ea cu ușurință, după ce a văzut fotografia la dreapta la început.

5. Ieșire:

Miranda Kerr fără machiaj5

Miranda Kerr a fost spartă fără a purta machiaj, când a mers singură la cumpărături. În ziua aceea nu purta machiaj, dar părea să fie destul de confortabilă cu aspectul ei natural, inclusiv cu ținuta ei.

6. Frumusețea relaxantă:

Miranda Kerr fără machiaj6

Aici avem o imagine minunată a Mirandei, care arată că o femeie poate părea destul de uimitoare, chiar și atunci când nu poartă niciun machiaj. Această imagine este destul de frumoasă și arată cât de frumoasă este de fapt Miranda. După ce a văzut această imagine, oricine se va îndrăgosti probabil de frumusețea ei naturală și ei înșiși vor dori să-și arate fața naturală (fără fața machiajului) fiind motivați de acest model.

7. Fată în Casuals:

Miranda Kerr fără machiaj7

Când fetele precum Miranda își leagă ținute casual, ele arată foarte adorabile. Aici, Miranda își arată latura dezinvoltă împreună cu fața ei extrem de frumoasă. Nu se machiază și reușește în continuare să atragă atenția unui număr destul de mare de oameni.

8. Balansarea străzilor în stil:

Miranda Kerr fără machiaj8

Doriți să aveți Miranda Kerr fără poze de machiaj? Iată una. Această femeie cu greu are nevoie de machiaj pentru a arăta plăcută. Aici, putem vedea că Miranda și-a îmbrăcat niște haine atractive pentru a arăta frumoase, dar fără machiaj.

9. Cu copilul ei:

Miranda-Kerr-fără-machiaj9

Aceasta este o imagine atât de adorabilă a Mirandei Kerr fără a purta machiaj. Aici o putem vedea pe Miranda cu bebelușul ei intrând în mașină și în același timp purtând frumusețea ei naturală. Miranda este în mod clar unul dintre cele mai frumoase modele de acolo și este o inspirație și pentru o mulțime de femei, care încă mai gândesc de o sută de ori înainte de a ieși fără a purta machiaj..

10. La aeroport:

Miranda Kerr fără machiaj10

Miranda a fost văzută la aeroport, purtându-și fața fără machiaj. În această imagine, își poartă fața total naturală, deoarece nu are machiaj. Arată absolut uimitoare și adorabilă ca și copilul ei.

11. Să te bucuri de ea însăși:

Miranda Kerr fără machiaj11

Aceasta este o imagine atât de frumoasă a Mirandei. Se pare că își face timp să se distreze. Cu greu își ia timpul liber din programul ei încărcat, constând în semnarea de contracte pentru noi campanii de modă și prezentări de modă pe tot globul. Această imagine de plajă a Mirandei afișează fața ei naturală frumoasă, împreună cu zâmbetul ei adorabil.

12. Cina Cheat Meal:

Miranda Kerr fără machiaj12

Această imagine arată că chiar și super-modele au mese înșelătoare. Aici, o putem vedea pe Miranda mâncând un burger cu stil, care este cel mai bun mod posibil. În același timp, îi putem vedea fața fără machiaj, pe care o etalează cu mândrie fără nicio ezitare.

13. Vechea fotografie a familiei:

Miranda Kerr fără machiaj13

Aceasta este o fotografie de familie veche a Mirandei Kerr fără machiaj. Pe atunci era destul de tânără și încă arată foarte frumoasă. Albul i se potrivește și zâmbetul ei face din aceasta una dintre cele mai bune Miranda Kerr fără poze machiaj pe care le veți găsi vreodată. Această imagine arată că o femeie nu are nevoie de machiaj pentru a arăta atrăgătoare.

14. Album din familia:

Miranda Kerr fără machiaj14

Acestea sunt toate fotografiile cu Miranda Kerr înainte ca ea să zgârie titlurile fiecărei reviste și articole de modă. Aici, putem vedea fața reală și lipsită de machiaj a Mirandei, care arată cât de frumoasă poate arăta această femeie, fără a lua măcar ajutorul produselor de înfrumusețare..

15. Trăind în momentul:

Miranda Kerr fără machiaj15

Miranda arată atât de frumoasă în această imagine, în timp ce practică un râs scurt la tejgheaua de alimente.

Acest articol dezvăluie câteva dintre cele mai bune momente ale Mirandei Kerr, în care nu poartă niciun produs de înfrumusețare. Aici fața goală este destul de atractivă și oamenii vor cădea cu ușurință pentru asta. Potrivit fanilor ei, acestea sunt unele dintre cele mai bune pe care le puteți căuta acolo.