10 imagini nevăzute ale lui Rekha fără machiaj

Pe ecran ne-a fermecat cu pielea ei impecabilă, ochii fumurii, trăsăturile cizelate, aspectele superbe moarte și spectacolele pline de stele. În afara ecranului, ea ne-a îmbrățișat cu stilul și grația ei. V-ați întrebat vreodată ce se ascunde în spatele acelui chip imaculat al lui Bhanurekha Ganesan, cel mai cunoscut sub numele de Rekha? Este Rekha la fel de rafinat, impecabil și fără cusur în viața reală? Este dificil să o observi fără eyeliner și kajal și rujul roșu marca, dar am făcut tot posibilul dintr-o compilație de imagini în care pare să poarte aproape deloc machiaj. Așadar, să aruncăm o privire în acele momente rare în care Rekha a fost prins fără machiaj.

Fotografii minunate Rekha fără machiaj:

Colecția frumoasei actrițe veterane din Bollywood Rekha, fără imagini de machiaj care te miră mai ales.

1. Momentul Adevărului:

O poză rară a lui Rekha a intrat într-o închisoare lipsită de machiaj. Chiar dacă imaginea este alb-negru, se poate observa în mod clar absența machiajului. Îmbrăcată într-un salwar simplu, cu dupatta ei drapată în jurul ei și cu părul tras înapoi într-un coc, ea își menține în continuare calma.

Poze cu Rekha fără machiaj 1

2. Explozie din trecut:

O imagine neprețuită a lui Rekha și Sridevi într-o îmbrățișare caldă. Această imagine este o dovadă că frumusețea lui Rekha se extinde dincolo de strălucirea și strălucirea unei fațade pictate. Frumusețea pură a tinereții este surprinsă în această imagine a ei, în timp ce carisma și farmecul ei se reflectă în zâmbetul ei, chiar și fără machiaj.

Imagini cu Rekha fără machiaj 2

3. Ademenitor Rekha:

Rekha într-o fotografie dintr-un film Namak Haraam care își arată sinele obișnuit de frumos, fără atingerea magică a machiajului. Fața ei întunecată portocalie, împreună cu saree-ul portocaliu pe care le poartă, conferă o anumită vibrație aspectului ei palid, dar confortabil. Chokerul alb, cerceii asortați și inelul proeminent al nasului completează aspectul. În această veche clipă purta doar puțin machiaj.

Poze cu Rekha fără machiaj 3

Citește și: Shilpa Shetty fără machiaj

4. Actrita Flawless:

În timp ce în afara ecranului și în epoca actuală, Rekha nu poate fi văzută fără rujul ei de ruj roșu și machiajul ochilor izbitoare, în vremurile ei bune, a putut fi văzută purtând o cantitate minimă de machiaj în filmele sale. Acest lucru a căutat doar să-i sporească aspectul clasic de frumusețe, lăsând pe toată lumea să se teamă de ea.

Poze cu Rekha fără machiaj 4

5. Amintiri prețioase:

Un final trist pentru ceea ce părea a fi o uniune fericită, dacă această imagine este ceva de rezolvat. Rekha o arată cel mai fericit în această reflectare simplă și simplă a frumuseții sale, fără machiaj, împreună cu soțul Mukesh Agarwal.

Poze cu Rekha fără machiaj 5

6. Khoon Bhari Maang:

Poate cineva să uite performanța lui Rekha în filmul Khoon Bhari Maang? Văduvată cu doi copii, ea este părăsită de fermecătorul Kabir Bedi, care o lasă moartă la gurile aligatorilor. Partea inițială a filmului l-a văzut pe Rekha portretizând un tâmpit, îmbrăcat în sare și nu purta niciun fel de machiaj. Singurul machiaj pe fața ei a fost să-i dea pielii un aspect mutilat în urma atacului aligator, dar Rekha fiind Rekha a purtat aspectul impecabil în timp ce își acționa rolul la perfecțiune.

Poze cu Rekha fără machiaj 6

Citește și: Sridevi No Makeup Pictures

7. Văzut fără machiaj:

Această imagine este unul dintre acele cazuri rare în care Rekha, văzută cu actrița Vidya Balan pentru a-și viziona filmul Kahaani, nu a avut niciun fel de machiaj în afară de rujul ei și de bindi colorate potrivite. În timp ce ar putea face cu o linie de ochi și kajal, ea este în continuare fermecătoarea ei, cu fața fără machiaj.

Poze cu Rekha fără machiaj 7

8. Rekha politic:

Văzută aici coborând din mașina ei pentru o dezbatere a Parlamentului, Rekha îmbrăcată într-un saree auriu și alb, cu aproape orice machiaj în afară de rujul roșu pe care îl poartă de obicei, arată ca o frumusețe atemporală care a îmbătrânit grațios cu vârsta.

Poze cu Rekha fără machiaj 8

9. Rekha expus:

Rekha, la vremea ei, a îmbrăcat coperțile diferitelor reviste. Totuși, ea a mers așa cum au mers multe actrițe, apărând nudă pe coperta filmului Mirror. În timp ce mișcarea îndrăzneață a creat o agitație, machiajul subtil a făcut-o să arate senzațional.

Poze cu Rekha fără machiaj 9

10. Sizzling Delight:

Rekha, la vârsta de 18 ani, arăta ca fetița din orașul de beteală pe care a devenit ea. Fără nici o urmă de machiaj pe față, frumusețea ei inerentă este dezvăluită, ceea ce a fost doar începutul unei senzații care i-ar fi îndepărtat publicul indian de pe picioare cu aspectul, stilul și eleganța ei clasică..

Imagini cu Rekha fără machiaj 10