10 imagini cu Nargis Fakhri fără machiaj

Fost model american și talentată actriță indiană, Nargis Fakhri nu are nevoie de nicio prezentare. Actrița a debutat la Bollywood în anul 2011 în filmul ‘Rockstar’ alături de super-talentatul Ranbir Kapoor. Încă de la primul ei film, Nargis Fakhri s-a remarcat prin frumusețea și farmecul ei distinctiv. Nu a existat nici o privire înapoi pentru actriță și ea a jucat în filme precum „Madras Cafe” și „Main Tera Hero”. Ea a preluat, de asemenea, un rol secundar într-un film de la Hollywood „Spy” lansat în 2015. Cariera din Bollywood a lui Nargis Fakhri pare foarte promițătoare, iar actrița a fost semnată sub unele dintre prestigioasele bannere ale industriei..

Poze frumoase ale lui Nargis Fakhri fără machiaj:

În post vă împărtășim câteva dintre imaginile rare ale lui Nargis Fakhri fără machiaj, care doar evidențiază frumusețea ei naturală.

1. O frumusețe este întotdeauna o frumusețe:

Nargis Fakhri fără machiaj 1

Această imagine a lui Nargis Fakhri fără machiaj arată că actrița nu are nevoie de machiaj tot timpul pentru a arăta frumoasă. Acest aspect ciudat al ei, reperat într-un loc public, o arată ca o fată de alături, mult diferită de cea de pe ecran.

2. Cool Chic:

nargis fakri fără machiaj2

Nargis Fakhri nu este una dintre acele actrițe din Bollywood care sunt obsedate de machiaj. Actorul este suficient de îndrăzneț pentru a împărtăși cu fanii ei poze cu machiajul ei fără machiaj. Această fotografie Nargis Fakhri fără machiaj afirmă că este frumoasă pe dinăuntru.

3. Bollywood Bombshell:

nargis fakri fără machiaj3

Nargis Fakhri poate rămâne senzuală și drăguță chiar și fără trusa de machiaj. Actrița care nu s-a uitat niciodată în urmă după prima sa întâlnire cu Bollywood în filmul regizat de Imtiaz Ali, „Rockstar”, este văzută aici purtând o cămașă cu carouri albastre și denim, fără orice machiaj. Cu toate acestea, ea te face să te descurci.

4. Selfie fără machiaj:

nargis fakri fără machiaj4

Nargis Fakhri a încălcat convenția stereotipă a eroinelor indiene pentru a arăta bine tot timpul. Actrița a devenit îndrăzneață împărtășind o poză cu ea chiar înainte de culcare. Da, arată obosită și există cearcăne sub ochi, dar cine nu la sfârșitul unei zile obositoare. O mare aplauze pentru credința ei „Iubește-mă pentru cine sunt”.

5. The Morning Blues:

nargis fakri fără machiaj5

Această imagine a lui Nargis Fakhri fără machiaj arată actrița sorbindu-și cafeaua dimineața devreme chiar înainte de o filmare. Inocența este fața ei, iar scânteia din acei ochi minunați este tot ceea ce are nevoie pentru a se remarca printre celelalte dive din Bollywood. Această diva cu siguranță nu necesită niciun machiaj pentru a arăta frumos.

6. Uimitorul:

nargis fakri fără machiaj6

Această imagine a lui Nargis Fakhri fără orice machiaj vă va face să vă reconsiderați că machiajul este cu adevărat necesar pentru ca o femeie să arate frumos. Arată superb în această rochie portocalie și este văzută purtând doar o cutie de luciu pe buze.

7. Aspectul fetei de alături:

nargis fakri fără machiaj7

În această imagine Nargis Fakhri fără machiaj, actrița este văzută în picioare lângă prietena ei într-un loc public. Chipul ei arată la fel de dulce ca oricând chiar și fără urmă de machiaj. Părul este perfect împletit și ne place cu siguranță acest farmec casual de fată de alături.

8. Cu eroul ei:

nargis fakri fără machiaj8

Aceasta este o altă imagine fără machiaj a lui Nargis Fakhri, unde actrița este văzută făcându-și un selfie cu co-starul ei Varun Dhawan. Vedetele au venit pentru o promoție a imaginii lor „Main Tera Hero” și îi curăță complet pe fani cu farmecul și personajul lor enigmatic. Ceea ce ne place cel mai mult în această imagine este mufa ei atât de perfectă.

9. Visătorul:

Nargis Fakhri fără machiaj 9