10 imagini cu Amisha Patel fără machiaj

A participat la filmul de succes „Kaho Na Pyaar Hai” și de atunci ea este perla ochilor tuturor. Este una dintre cele mai frumoase actrițe din Bollywood, un model, o femeie de afaceri etc. Este Amisha Patel. Amisha are, de asemenea, o experiență bună în industria cinematografică Telegu și se poate spune că are un succes de la o vârstă fragedă. În prezent, această actriță are 39 de ani, dar încă pare să aibă sub 25 de ani. Cum? Toate meritele îi revin chipului său atrăgător, dar care nu are nevoie de machiaj pentru a fi stilat.

1. Păstrarea aspectului tradițional:

amisha patel fără machiaj

Amisha este o femeie foarte disciplinată și, deși a lucrat în această industrie a faimei și trădării de ceva timp, nu s-a schimbat puțin. Este încă acea fată indiană autentică și unică, căreia îi place să rămână simplă și total naturală, cel puțin de cele mai multe ori.

2. Cu și fără machiaj Amisha:

Amisha Patel fără machiaj2

Aceasta este o imagine foarte frumoasă a Amisha, care o arată atât cu fața cât și fără machiaj. Arată aproape la fel în ambele și poate fi ușor identificată. Nu este vorba, machiajul o face să devină o persoană cu totul diferită.

3. Frumusețea minimalistă:

Amisha Patel fără machiaj3

Aceasta este una dintre numeroasele fotografii dintr-o ședință foto bazată total pe frumusețea naturală a Amisei. Amisha părea extrem de atractivă în această imagine. Își arăta cu mândrie fața atrăgătoare în mod natural, împreună cu aspectul ei elegant. Aceasta este una dintre cele mai bune Amisha Patel fără machiaj.

4. Executare:

Amisha Patel fără machiaj4

Amisha arată cu adevărat superbă în această imagine fără machiaj a ei, unde arată cu adevărat frumoasă. Aceasta a fost luată la o sală de sport în care se antrena temporar pentru viitorul ei film.

5. Alura casuală:

Amisha Patel fără machiaj5

Cine a spus că o femeie nu poate arăta atractivă purtând haine casual? Uită-te la Amisha. Ea este exemplul perfect. Această frumusețe Bollywood poate purta literalmente orice și poate arăta cu adevărat frumos. Este una dintre cele mai frumoase femei de acolo, probabil, și arată bine, fără a purta deloc machiaj.

6. Munca grea!

Amisha Patel fără machiaj

Aceasta este încă o altă imagine cu Amisha din sala de sport. Este o imagine foarte bună, care arată frumusețea naturală a acestei actrițe, deoarece nimeni nu se machiază la sală. Se poate spune clar că, Amisha arată bine, fără a purta măcar un pic de machiaj pe față. Aceasta este probabil una dintre cele mai bune poze ale Amisha Patel fără machiaj.

7. Yoga de dimineață:

Amisha Patel fără machiaj7

Frumoasa Amisha Patel din toate timpurile a fost ruptă în timp ce își făcea yoga de dimineață. Această imagine a făcut, de asemenea, parte dintr-o ședință foto pentru revista de fitness pentru femei. Amisha arată foarte atractivă în această poziție specială de meditație și fură atenția.

8. Imaginea teatrului:

Amisha Patel fără machiaj8

Extrem de dulce Amisha Patel a fost reperată la cinematografele PVR. În ziua aceea își purta fața total naturală și arăta destul de atrăgătoare. Probabil că această femeie necesită foarte puțin machiaj sau chiar niciun machiaj pentru a arăta atrăgător.

9. Făcut clic pe Toy Shop:

Amisha-Patel-fără-machiaj9

Amisha Patel a fost văzută la magazinul de jucării și a fost făcută clic destul de frumos. Este probabil una dintre cele mai frumoase femei din industria cinematografică indiană.

10. În aeroport:

Amisha Patel fără machiaj10

Acesta este aspectul casual al Amisha. Arată foarte frumos aici și arată bine, fără să poarte nici măcar un fel de produs de înfrumusețare pe față. Ea își afișează zâmbetul natural minunat și aceasta este principala atracție.

Amisha Patel este probabil una dintre cele mai inocente actrițe din industria cinematografică indiană. Are un zâmbet minunat, împreună cu o față drăguță, iar frumusețea naturală este cel mai mare avantaj al său pentru atragerea oamenilor. Imaginile discutate mai sus justifică acest fapt și fac din Amisha una dintre cele mai atrăgătoare doamne indiene vreodată.