10 Gwen Stefani recente fără poze de machiaj

Dacă nu îl cunoașteți pe Gwen Stefani, nu trebuie să ratați caracterul ei multi-talentat de a fi în industria muzicii, actorie, frumusețe și modă. Talentul ei muzical este bine cunoscut pe tot globul și nu poate fi subestimat nici măcar cu alegerile de modă din industrie. Dar ai știut vreodată chipul real al lui Gwen Stefani fără machiaj?

În timp ce majoritatea dintre noi am văzut pe ecran spectacole ale pictogramei, cu greu am observat vreodată aspectul ei real și natural. Artiștii ajung cu greu să vină în public fără machiajul lor, având în vedere imaginea și numele lor. Dar aici am putea colecta imagini virale cu aspectul ei natural chiar acum. În cazul în care vă întrebați cum arată Gwen Stefani fără machiaj, trebuie să continuați să citiți pentru a cunoaște!

Cele mai bune 10 fotografii din toate timpurile Gwen Stefani Fără machiaj:

Iată fotografiile nevăzute ale lui Gwen Stefani, niciun machiaj care să te facă să te simți minunat.

1. Black On The Whitey:

Gwen Stefan fără machiaj

În această imagine, Gwen își leagănă un pardesiu negru și o pălărie casual de iarnă. Părul ei blond îi luminează fața și o face să arate cel mai bine dintre toate femeile din acel magazin alimentar. Se poate spune clar că Gwen nu are nevoie de machiaj pentru a-și dezvălui frumusețea. Cu fața aceea adorabilă și sprâncenele zbârcite, pare pregătită pentru scenă. Gwen Stefani fără imagine de machiaj arată complet natural și este apăsată când se află în momentul ei sincer. Arată atât de dulce în aspect.

2. În Adventure Walk:

gwen stefani fără machiaj

Gwen Stefani nu are niciun aspect de machiaj atunci când celebritatea este într-o aventură. Pare drăguță și la modă în asta. Tot ce vedem aici este că îmbracă balsam de buze și rimel cu o față destul de naturală și reală. Ne place aspectul ei, pare că lui Gwen îi place să se plimbe afară în timpul liber.

3. Fură privirile:

gwen stefani zero machiaj

În timp ce ieșea dintr-un magazin departamental, Gwen Stefani a fost văzută purtând un top negru cu părul dezordonat. Gwen nu purta machiaj și încă părea foarte proaspătă și fericită. Această cântăreață americană nu are nevoie de machiaj pentru a rămâne fericită. Suntem îndrăgostiți de aceste imagini cu ruj Gwen Stefani.

4. Total natural:

gwen fără machiaj 4

Această imagine este pe cale să-i închidă pe toți cei care îi urăsc pe Gwen Stefani pentru totdeauna. Aici își duce copilul în timp ce se îndreaptă spre sala de gimnastică. Cu vârful gri deasupra tricoului negru, care este din nou ascuns cu o altă cârpă, arată foarte adorabil chiar și fără machiaj. Cu toate acestea, această imagine a venit cu un șoc destul de mare pentru mulți oameni, având în vedere că nu ne-am imaginat-o pe Gwen Stefani fără machiaj să arate în acest fel!

5. Rularea sălbatică:

poze cu gwen stefani fără machiaj 5

Gwen Stefani a fost văzută făcând jogging pe străzile din L.A purtând un bluză albă. Arăta puțin diferită cu fața fără machiaj decât arată de fapt pe scenă, dar totuși destul de impresionantă. Aici, Gwen are grijă de sănătatea ei în timp ce telespectatorii transpiră. Și ceea ce este cel mai de vorbit aici este că, în ciuda faptului că se află într-un statut de celebritate, Gwen, în mod firesc, nu se deranjează să aibă timpul liber pe străzi! Este destul de impresionant, nu-i așa?!

6. Să fim casual:

fără machiaj gwen stefani 6

În această imagine, Gwen își poartă părul lung și blond, care este una dintre caracteristicile principale ale frumuseții lui Gwen Stefani. Fotograful nu lasă aceste vedete nici o secundă în timp ce face clic pe această imagine a lui Gwen în timp ce ea ieșea din casă. Poartă jacheta neagră destul de bine. Aceasta este una dintre cele mai bune fotografii ale lui Gwen Stefani fără machiaj.

7. Comparație perfectă:

Gwen Stefani înainte și după machiaj 7

Iată o imagine a lui Gwen Stefani cu și fără machiaj. Arată mult diferit atunci când purta pur și simplu o șapcă albastră și nu are machiaj, dar este încă adecvată pentru a inspira o mulțime de vedete să spună nu machiajului înainte de a veni în fața camerei. Această imagine a lui Gwen fără față de machiaj este destul de șocantă la început, deoarece pare foarte obosită și aici.

8. Înainte de a atinge kitul:

Gwen Stefan fără machiaj Face 8

Gwen Stefani a postat această fotografie care îi afișa fața înainte de a-și machia. Cu toate acestea, tocmai a luat pensula pentru a-și defini sprâncenele, ceea ce înseamnă că nu purta machiaj. Această imagine este dovada ideală a frumuseții ei naturale. Acest selfie Gwen Stefani fără machiaj este unul dintre preferatele noastre, arată crud și natural.

9. A fi însărcinată este mișto:

Gwen Stefani fără machiaj 9

Gwen are acest ten remarcabil de ten care o face să arate atât de plină de viață și de proaspătă la soare. În timp ce aștepta cu nerăbdare cel de-al doilea copil al ei, a ieșit la o mică plimbare și a făcut clic. Avea un top negru decent. Cât de frumoasă este chiar și fără machiaj. De asemenea, expresia ei este preferata noastră, având în vedere aspectul ei natural și ciudat.

10. Drăguț Selfie:

Gwen Stefan fără machiaj Selfie 10

Gwen Stefani, niciun selfie de machiaj nu se numără printre preferatele noastre. Această fotografie este făcută chiar de vedete atunci când este relaxată pe pat. Se pare că își ia o zi liberă și își petrece timpul într-adevăr confortabil și relaxat pentru sine. Ne place și expresia ei în această imagine! Ea continuă să demonstreze că vârsta este doar un număr cu aspectul ei natural și strălucitor.

Sfaturi suplimentare:

În ciuda vârstei și transformării sale, Gwen arată adorabil, fără machiaj. Să vedem câteva sfaturi pentru o față mai bună și mai naturală,

  1. Mănâncă sănătos și alimentează bine pentru a arăta tineresc, iar pielea arată limpede tot timpul în mod natural. Acest lucru ajută imens pielea să arate strălucitoare.
  2. Curățați fața de câte ori este posibil în timpul zilei cu apă simplă pentru a curăța impuritățile și toxinele
  3. Exfoliați în mod regulat pielea pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii și alte impurități. Acest lucru ajută fața să pară strălucitoare și strălucitoare întotdeauna.
  4. Antrenează-te în fiecare zi fără greș. A avea un stil de viață activ ajută și are un efect pozitiv și asupra pielii.

Aceste imagini cu Gwen Stefani fără machiaj sunt șocante pentru puțini și dezvăluitoare pentru alții. Cu toate acestea, trebuie să apreciem grija pe care o are pentru a-și păstra aspectul radiant în ciuda transformării vârstei. Spuneți-ne comentariile dvs. aici.

Oamenii au întrebat, de asemenea:

1. Cine este artistul de machiaj Gwen Stefani?

Gwen îl are alături pe artistul ei principal, Gregory Arlt, în majoritatea evenimentelor. În timp ce are alți artiști de machiaj care lucrează pentru ea, a iubit întotdeauna machiajul lui Greg. Ea crede că are un machiaj minim, cu aspect intens și buze îndrăznețe.

2. Ce este grija lui Gwen Stefaniskin?

Gwen crede în curățarea și hidratarea feței în mod regulat. Mai mult, ea nu trece niciodată folosind protecție solară în timp ce iese și când este și în interior. Secretul ei pentru cea mai bună piele, în ciuda vârstei, este să răsfățați regulat pielea fără greș.

3. Care este secretul fitnessului Gwen Stefani?

Gwen crede că se antrenează regulat și într-un mod greu pentru a se menține în formă. Este un fan al antrenamentelor de circuit, al antrenamentelor cu greutate de mare intensitate și al exercițiilor cardio.