Top 9 pachete de casă cu coajă de portocală

Pachete de coajă de portocală

Portocala ca fruct este foarte hrănitoare, dar cojile sale nu sunt cu mult în urmă. Cojile de portocală sunt o sursă excelentă de nutriție pentru piele. Hrăniți-vă pielea cu aceste pachete de față de casă cu coajă de portocală.

Pachete pentru față cu coajă de portocală:

Iată cele mai bune 9 pachete faciale de casă cu coajă de portocală după cum urmează.

1. Mască de față din lemn de santal și portocală:

Mască de față din lemn de santal și portocală

Pentru a face pachetul de coajă de portocală și lemn de santal, ar trebui mai întâi să aveți praf de coajă de portocală. Puteți cumpăra cele gata făcute de pe piață sau uscați coajele unei portocale la soare timp de 3-4 zile sau până când se usucă complet. Apoi, introduceți-le într-un blender și amestecați până când devine bine împământat în pulbere. Pentru a face pachetul pentru față, luați un castron și amestecați împreună o lingură de pulbere de lemn de santal cu o altă lingură de pulbere de coajă de portocală și 4 linguri de apă de trandafiri. Amestecați-le într-o pastă și aplicați-o uniform pe față și pe gât. Lăsați-l până se usucă și apoi spălați-l.

2. Pachet de coajă de portocale și miere:

Pachet de piele de coajă de portocală și miere

Aceasta este o altă rețetă ușoară de casă de pachet de față pe care o puteți face cu ingrediente din bucătărie. Într-un castron, adăugați o lingură de pulbere de coajă de portocală. Uscatele naturale, apoi pudrate acasă, sunt mai bune decât cele disponibile pe piață. Adăugați 1 ½ lingură de miere organică, cu cât culoarea este mai închisă, cu atât mai bine. Apoi adăugați câteva picături de lămâie proaspătă cu un vârf de pudră de curcuma. Dacă aveți pielea uscată, săriți lamaia. Aplicați pachetul pe față și lăsați-l să acționeze 15-20 de minute înainte de a-l spăla. Aceasta este masca de față cu coajă de portocală bună pentru pielea uscată.

3. Lintea verde și masca de coajă de portocală:

Lintea verde și masca de față cu coajă de portocală

Acest exfoliant face minuni pe piele și o exfoliază în mod natural. Trebuie să măcinați câteva linte verzi într-un mixer până devine pulbere fină. Într-un castron, luați o lingură de pulbere de linte verde împreună cu o lingură de pulbere de coajă de portocală. Adăugați o lingură de ulei de migdale și amestecați bine. Folosiți degetele pentru a masa amestecul de pe față timp de aproximativ un minut înainte de a-l spăla. Este unul dintre cele mai bune pachete de față de casă cu coajă de portocală.

4. Pachet de față cu coajă de portocală și iaurt:

Pachet de față cu coajă de portocală și iaurt

Acest pachet de față este minunat pentru a îndepărta bronzul și a preveni acneea. Asigurați-vă că iaurtul sau cașul pe care îl utilizați este răcit. Într-un castron, amestecați o lingură de praf de coajă de portocală și iaurt răcit pentru a face o pastă. Pentru cei care au pielea grasă, este recomandat să adăugați câteva picături de suc de lămâie în amestec. Aplicați pasta pe față și gât și lăsați-o să acționeze 15-20 de minute. Apoi spălați-l cu apă rece. Este masca de coajă de portocală perfectă pentru tenul gras.

5. Pachet de coajă de portocală și trandafir:

Pachet de coajă de portocală și trandafir

Această rețetă de pachet de față de casă este un bun demachiant. Într-un castron, amestecați două linguri de lapte, o lingură de praf de coajă de portocală și o lingură de apă de trandafiri. Fă-o pastă și aplică pe față și pe gât. Masați pielea timp de aproximativ un minut și apoi clătiți-o cu apă rece.

6. Mască de față cu coajă de făină și portocală:

Mască de față cu coajă de făină și portocală

Această mască de față de casă este similară cu pachetul de coajă de portocală și trandafir, dar include făină. Se amestecă împreună o lingură de praf de coajă de portocală, o lingură de făină și două linguri de apă de trandafiri până devine o pastă. Aplicați-l pe față și gât și lăsați-l să acționeze 20 de minute. Veți obține o piele proaspătă și strălucitoare.

7. Pachet de coajă de portocală și față de argilă verde:

Pachet de coajă de portocală și față de argilă verde

Pentru a face acest pachet de față, ai avea nevoie și de sucul unei portocale. Într-un castron, adăugați o lingură de praf de coajă de portocală, o lingură de praf de argilă verde, o linguriță de lapte praf și suficient suc de portocale proaspăt pentru a forma o pastă. Aplicați pasta pe piele și lăsați-o să se odihnească timp de 20 de minute. Se spală cu apă rece.

8. Pachet de față cu coajă de portocală și pudră de nuc:

Pachet de față cu coajă de portocală și pudră de nuc

Acest pachet de față este un exfoliant excelent pentru piele. Într-un castron, adăugați o lingură de praf de coajă de portocală, o lingură de pudră de nucă, o lingură de pudră de lemn de santal, câteva picături de suc de lămâie și două linguri de apă de trandafiri pentru a face o pastă. Aplicați pasta pe piele și lăsați-o să acționeze 5 minute. Spălați-l cu apă rece.

9. Făină de ovăz și mască de coajă de portocală:

Făină de ovăz și mască de coajă de portocală

Acest pachet de față este minunat pentru a preveni acneea. Se amestecă împreună două linguri de pulbere de coajă de portocală, o lingură de fulgi de ovăz, o linguriță de bicarbonat de sodiu și cantitatea necesară de apă pentru a forma o pastă. Masați amestecul pe față cu vârfurile degetelor în mișcare circulară și lăsați-l să acționeze 20 de minute înainte de a-l spăla.