Top 5 Cele mai bune măști de casă pentru copii

Majoritatea părinților nu cred că pielea copilului are nevoie de răsfăț, dar ai fi surprins să știi că adevărul este exact opus. Nu există multe măști de față pentru copii disponibile pe piață. Masca de față, utilizată de adulți, nu poate fi utilizată pentru copii, deoarece majoritatea conțin parabeni și alte substanțe chimice care pot prezenta efecte secundare atunci când sunt utilizate la copii. Singura alternativă atunci este masca de casă pentru copii.

Mască de casă pentru copii

Cum să faci mască de față pentru copii acasă:

Așadar, fără prea multe adio, iată primele cinci măști de casă și cum să faci o mască de față pentru copii.

1. Mască de ciocolată:

Mască de ciocolată pentru copii

Pe vremuri, ciocolata era considerată elixirul vieții, deoarece este bogată în antioxidanți. Un pachet de față de ciocolată de casă pentru copii este exact ceea ce are nevoie un copil. Proprietățile regenerative ale cacaoului negru previn ridurile, măresc hidratarea și reduc rugozitatea. Uleiul de cocos este antibacterian, anti fungic și se absoarbe ușor.

Ingrediente:

 • O lingură de ulei de cocos.
 • Două linguri praf de cacao negru.

Directii:

Înmoaieți uleiul de cocos în micro-aragaz sau aragaz folosind metoda cazanului dublu. Adăugați pudră de cacao și amestecați până la consistență uniformă. Aplicați pe față, lăsați-l să stea timp de 15 minute și spălați-l cu apă caldă pentru o piele radiantă limpede.

2. Mască pentru iaurt și miere:

Mască de iaurt și miere pentru copii

Iaurtul este la fel de detergent natural. Acidul lactic îndepărtează pielea moartă și strânge porii. Este bogat în zinc, calciu și vitamina B, care protejează pielea de radicalii liberi și ajută la regenerarea celulară. Mierea este antibacteriană în mod natural, ceea ce ajută la acnee și alte infecții ale pielii. Este una dintre cele mai ușoare măști de față pentru copii.

Ingrediente:

 • O lingură de ceai iaurt.
 • Miere.

Directii:

Se amestecă miere și iaurt întindeți-l uniform pe față și lăsați-l timp de 10 minute. Spălați-l cu apă caldă pentru o piele moale și suplă.

3. Masca de castravete:

Masca de castravete pentru copii

Castravetele este cunoscut pentru proprietățile sale de răcire și este una dintre cele mai naturale măști de față pentru copii. Revitalizează pielea, elimină bronzarea, reduce petele și reduce umflăturile pielii.

Ingrediente:

 • Un castravete,
 • O jumătate de cană iaurt simplu,
 • Niște menta.

Directii:

Se amestecă castravetele tocat, iaurtul și menta în blender până la o consistență groasă. Aplicați amestecul pe piele și lăsați-l până se usucă. Îndepărtați cu apă caldă pentru un efect răcoritor.

4. Mască de făină Gram:

Mască de făină Gram pentru copii

Făina de gram este un remediu eficient pentru piele care a fost folosit în gospodării de generații. Masca facială a acestui copil este un bun demachiant și ajută la îndepărtarea bronzului, ușurează pielea, absoarbe uleiul și previne acneea. Acționează ca un agent de spălare natural

Ingrediente:

 • Jumătate de cană de gram de făină.
 • O linguriță de suc de lămâie.
 • O linguriță de iaurt.
 • Un vârf de curcuma.

Directii:

Se amestecă toate ingredientele active cu apă simplă sau cu trandafiri. Lăsați-l să se odihnească timp de aproximativ 10 minute și spălați-l cu apă caldă pentru o piele netedă și fără imperfecțiuni.

5. Mască de albuș de ou:

Mască de alb de ou pentru copii

Albusul de ou este un toner eficient pentru piele. Luminează pielea și o lasă cu un aspect hrănit și strălucitor. Îndepărtează punctele negre și petele de pe piele.

Ingrediente:

 • Alb de un ou,
 • Două lingurițe de lămâi.
 • O jumătate de linguriță de miere.

Directii:

Se amestecă lămâia și mierea cu albușul. Întindeți amestecul uniform pe față și lăsați-l timp de 15 minute. Curățați-l cu apă caldă pentru o piele strălucitoare.

Deși măștile de față ale copiilor sunt fabricate din ingrediente 100% naturale, este important să verificați dacă măștile de față sunt potrivite pentru copii. Asigurați-vă că copiii dvs. mănâncă bine, beau multă apă, răsfățați-vă cu o cantitate bună de activitate fizică și protejați pielea împotriva schimbărilor climatice. Nu uitați că aceste pachete faciale sunt doar un supliment la regimul general de sănătate al copilului dumneavoastră.