9 pachete minunate pentru față Lakme pentru o piele uscată, grasă și coș

Lakme este un brand foarte popular în India. Produsele Lakme sunt cunoscute pentru calitatea sa. Un pachet facial este o necesitate pentru toți. În funcție de tipul de piele, există diferite tipuri de pachete de față disponibile pe piață. Lakme prezintă pachete de față pentru toate tipurile de piele și prețul său este potrivit pentru toate.

Cele mai bune produse Lakme pentru pachetul de față pentru corectitudinea tenului uscat, gras și acneic:

Iată câteva pachete de față Lakme, alegeți dintre cele mai bune 9 pachete de față,

1. Mască de față Lakme Strawberry Cleanup:

Mască de față Lakme Strawberry Cleanup

CUMPĂRĂ-L AICI

Acesta conține extracte de căpșuni și vitamina B3, care ajută la menținerea sănătății pielii. Îndepărtează excesul de ulei deoarece conține extracte de lut. Îndepărtează murdăria din pori, reîmprospătează pielea și furnizează substanțe nutritive pielii. Acest lucru face ca pielea să strălucească. Luminează pielea lăsând-o moale și strălucitoare. Masca de față cu căpșuni Lakme este cel mai bun produs disponibil. De asemenea, cel mai bun pachet Lakme Face pentru ten gras.

Utilizare: Udați fața; aplicați masca uniform pe față. Lăsați-l să se usuce. Apoi curățați-l cu apă bine și bateți-l și uscați-l.

Preț: Costă 120 Rs pentru 50g.

2. Lakme Cleanup Clear Pores Face Mask:

Lakme Cleanup Clear Pores Face Mask

CUMPĂRĂ-L AICI

Acest pachet de față conține extracte de arbore de ceai care îndepărtează uleiul suplimentar din porii pielii. Păstrează pielea umedă și strălucitoare. Curăță porii și menține pielea sănătoasă. Acest lucru reduce acneea și cosurile. O mască de față foarte eficientă, deoarece are conținut de arbore de ceai. Este cea mai bună mască de față lakme pentru tenul gras.

Utilizare: Udați fața și aplicați masca de față. Lăsați-l să se usuce. Curățați-l cu apă și uscați fața.

Preț: Costă RS.99 pentru 50g.

3. Mască Lakme pentru luciu de piele peste noapte:

Lakme Skin Gloss Overnight Mask

CUMPĂRĂ-L AICI

Pachetul conține apă glaciară încărcată cu minerale. Umple umezeala pielii. Păstrează pielea sănătoasă și strălucitoare. Pielea ta arată atât de proaspătă în fiecare dimineață. Păstrează pielea hidratată. Este cea mai bună mască de față lakme pentru pielea uscată.

Utilizare: Aplicați ușor masca de față pe față. Lăsați-l să se usuce. Curățați-l cu apă.

Preț: Costă Rs.650 pentru 50g.

4. Lakme Cleanup Face Mask – Proaspăt corect:

Lakme Cleanup Face Mask - Proaspăt corect

Este îmbunătățit cu glicerină și vitabeads. Aceste ingrediente contribuie la menținerea umezelii din piele, iar pielea arată proaspătă și echitabilă. Îndepărtează murdăria și impuritățile din porii pielii. Îl menține proaspăt și limpede. Acesta este cel mai bun pachet de față echitabil Lakme.

Utilizare: Aplicați o cantitate mică de mască de față. Lăsați-l să se usuce. Curățați-l cu apă caldă și uscați-vă pielea.

Preț: Costă Rs. 260 pentru 100g

5. Lakme Blush and Glow Face Mask:

Lakme Blush și Glow Face Mask

CUMPĂRĂ-L AICI

Acest pachet de față conține conținut de căpșuni. Are un parfum frumos fructat. Oferă un aspect proaspăt fără ulei după utilizarea acestei măști de față. Acest lucru strânge puțin pielea. Oferă hidratare pielii. Acest lucru nu lasă pete uscate pe piele după utilizare. Oferă o strălucire instantanee feței obosite. Acest lucru este cel mai potrivit pentru pielea sensibilă. Îndepărtează și acneea și cosurile. Este cel mai bun pachet de față Lakme pentru tenul gras.

Utilizare: Aplicați o cantitate mică de mască de față pe față. Se lasă să se usuce timp de 15 minute. Curățați-l cu apă.

Preț: Costă RS.120 pentru 50g.

6. Lakme Cleanup Hourful Glow Face Mask:

Lakme Cleanup Nourishing Glow Mask de față

Conține extracte de căpșuni. Are miros dulce de fructe. Acest lucru funcționează bine pentru tenul gras. Este o mică mască pe bază de lut și cu consistență groasă. Acest lucru reîmprospătează pielea și o hidratează. Reduce conținutul de ulei din piele. Puteți obține o strălucire instantanee cu această mască. Este cea mai bună mască de față Lakme. De asemenea, cel mai bun pachet Lakme Face pentru ten uscat.

Utilizare: Are o textură ușor grea. Aplicați crema ușor pe piele. Se lasă să se usuce timp de 15 minute. Curățați-l cu apă.

Preț: A costat Rs.99 pentru 50g.

7. Lakme Absolute Skin Gloss Peste noapte Mască:

Lakme Absolute Skin Gloss Mască de noapte peste noapte

CUMPĂRĂ-L AICI

Această mască peste noapte este o necesitate pentru toate doamnele. Oferă un aspect lucios pielii. Hidratează pielea și o menține curată și proaspătă. Simți strălucirea feței. Curăță porii și îndepărtează uleiul din ei. Este cel mai bun pachet de față Lakme pentru o piele strălucitoare.

Utilizare: Aplicați masca de față pe timp de noapte. Permiteți-i să rămână pentru noapte. Curățați fața cu apă și uscați-o bine.

Preț: Costă Rs.585 pentru 50g.

8. Lakme Sun Expert Skin Masking Lightening pentru față:

Lakme Sun Expert Skin Masking Lightening pentru față

CUMPĂRĂ-L AICI

Este o mască de față anti-bronzare. Protejează de razele directe ale soarelui. Pielea se simte protejată. Curăță și șterge impuritățile de pe față. Protejează formarea razelor dăunătoare. Face pielea să arate mai ușoară și ajută la hidratarea pielii. Acesta este îmbogățit cu extracte de lămâie, castraveți și argilă. Această utilizare a măștii de față Lakme este simplă.

Utilizare: O mască puțin grea deoarece conține argilă. Aplicați-l pe față și lăsați-l să se usuce timp de 15 minute. Se spală cu apă și se usucă.

Preț: Costă 150 Rs pentru 50g

9. Mască purificatoare Lakme Matteffect:

Mască purificatoare Lakme Matteffect

Conține extracte din arbore de ceai și minerale care vor ajuta la îndepărtarea murdăriei și purificarea pielii. Acest lucru dă un efect strălucitor pielii și ajută la controlul punctelor negre. Păstrează pielea hidratată și sănătoasă.

Utilizare: Aplicați o cantitate mică de cremă pe față. Se lasă să se usuce timp de 15 minute. Se spală fața cu apă și se usucă.

Preț: Costă Rs.333. pentru 100g.

Există multe măști de față Lakme disponibile pe piață. Puteți alege tipul potrivit de mască în funcție de tipul de piele. Se încadrează în bugetul dvs. și oferă îngrijire totală a pielii.