6 Cele mai bune produse L’oreal Face Pack pentru strălucirea pielii naturale

L’oreal oferă cele mai bune măști de față pentru piele. Aceste măști sunt ușor de aplicat și de îndepărtat. Puteți selecta dintr-o gamă largă de măști. Au mască de lut, mască de detoxifiere, exfoliază etc. Experții în piele de la L’oreal au dezvoltat unele dintre cele mai bune pachete de față.

Cele mai bune produse pentru pachetul L’oreal pentru piele strălucitoare:

Iată câteva pachete de față L’oreal, alegeți dintre pachetele de mai sus,

1. L’oreal Pure Clay Mask Purify and Mattify:

L’oreal Pure Clay Mask Purify and Mattify

CUMPĂRĂ-L AICI

Experții în piele de la L’oreal au dezvoltat o mască de lut care vă poate purifica și matifica pielea în câteva minute. Conține eucalipt care ajută la curățarea porilor înfundați ai pielii. Oferă un ten clarificat, matifiat și reîmprospătat feței tale. Acest pachet facial L’oreal este cel mai bun produs. Excesul de ulei este îndepărtat de pe piele, iar pielea arată proaspătă.

Utilizare: Uda fața; aplică masca uniform pe față. Lăsați-l să se usuce. Apoi curățați-l cu apă bine și bateți-l și uscați-l.

Preț: Costă Rs.638 pentru 48g.

2. L’oreal Paris Pure Clay Mask Exfoliază și rafinează porii:

L’oreal Paris Pure Clay Mask Exfoliază și rafinează porii

CUMPĂRĂ-L AICI

Această mască de rafinare exfoliantă îmbunătățește textura pielii. Îndepărtează uleiul din porii pielii. Face pielea să arate proaspătă. Conține caise care exfoliază pielea plictisitoare și o face să arate proaspătă și sănătoasă. Are proprietăți unice de curățare. Conține extracte de alge roșii care curăță bine porii. Este cea mai bună mască de față din lut L’oreal.

Utilizare: Udați fața și aplicați masca de față. Lăsați-l să se usuce. Curățați-l cu apă și uscați fața.

Preț: Costă RS.638pentru 48g.

3. L’oreal Paris Pure Clay Mask Detox and Brighten:

L’oreal Paris Pure Clay Mask Detox and Brighten

CUMPĂRĂ-L AICI

Mască pentru toate tipurile și vârstele de piele. Această mască de față L’oreal Charcoal conține argilă pură și cărbune. Datorită proprietăților magnetice care mențin pielea strălucitoare. Textura este cremoasă și nu usucă pielea. Acest pachet de față L’oreal oferă o piele strălucitoare. Îi poți numi masca de față neagră L’oreal.

Utilizare: Aplicați masca de față uniform pe față. O mască de lut este, puțin mai grea. Lăsați-l să se usuce. Curățați-l cu apă.

Preț: Costă Rs.751 pentru 50ml

4. Kitul de joc Multi Masking L’Oreal Pure Clay:

Kitul de joc Multi Masking L’oreal Pure Clay

Conține caolin de lut pur, care este foarte concentrat cu silicați. Absoarbe uleiul suplimentar și impuritățile de pe piele. Face pielea să arate proaspătă și limpede. Exfoliază suprafața pielii. Exfoliază pielea și dezvăluie o suprafață lustruită a pielii. De asemenea, conține Montmorillonit și Ghassoul, care absoarbe uleiul și menține pielea proaspătă și strălucitoare. Vine cu un pachet de 3 măști de față.

Utilizare: Udă fața și aplică masca. Există 3 tipuri diferite de măști de lut. Puteți aplica 1 până la 2 măști odată. Păstrați-l timp de 15 minute. Se spală fața cu apă și se usucă.

Preț: Costă Rs. 3248 pentru 3 * 10ml

5. Masca de hidratare cu argilă L’oreal:

Masca de hidratare cu argilă L’oreal

Conține argilă benetonită bogată în minerale. Este o mască de hidratare și echilibrare. Ajută la îndepărtarea impurităților și a excesului de ulei de pe piele. Conține balsam de lămâie și glicerină care ajută la hidratare. Lasă pielea moale și proaspătă. Este cea mai bună mască de față L’oreal.

Utilizare: Aplicați o cantitate mică de mască de față pe față. Se lasă să se usuce timp de 15 minute. Curățați-l cu apă. Folosiți-l timp de 2-3 săptămâni.

Preț: Costă RS.842 pentru 50g.

6. L’oreal Paris Hydra Fresh:

L’oreal Paris Hydra Fresh

Textura netedă și untă a acestei loțiuni alunecă pe suprafața pielii. Infuzat cu extracte din semințe de struguri francezi care elimină radicalii liberi. Protejează pielea de poluanți. Hidratează pielea și îmbunătățește textura pielii. Eficient în prevenirea liniilor fine.

Utilizare: O mască de noapte sau un gel, această loțiune poate fi aplicată uniform pe suprafața pielii în timpul nopții.

Preț: A costat Rs.630 pentru 50ml.

Există multe măști disponibile de la L’oreal. Ei sunt experții în piele. Puteți alege dintre diferite măști, cum ar fi argila, exfoliați sau rafinați măștile porilor. Alege-ți masca în funcție de tipul de piele.