8 cele mai bune exerciții pentru gât

De multe ori felul în care stăm, stăm în picioare, culcat ne afectează mușchii, nervii. Poziția noastră ne poate crea probleme și astfel poate duce la dureri multiple în corpuri. De exemplu, mulți oameni pot suferi de dureri de gât datorită posturii lor. Cu toate acestea, există mai multe moduri în care puteți fie să evitați același lucru, fie dacă suferiți deja de el, atunci puteți face câteva exerciții pentru a vă ușura pentru durere. Urmați câteva exerciții simple ca mai jos pentru a vă proteja de durerile severe de gât, care la rândul lor pot duce la tulburări nervoase și dureri nesfârșite.

exerciții de gât

Exerciții de gât pentru durerea de gât:

1. Intinderi:

De cele mai multe ori durerile de gât se datorează rigidității. Pentru a evita această rigiditate, trebuie să faceți întinderi regulate pe gât. Stretch-urile ajută la extinderea mișcării și oferă elasticitate în articulații. Acest lucru se poate face zilnic, chiar și în timp ce stați la serviciu

2. Consolidarea:

Uneori, durerea la nivelul gâtului datorată mușchilor, care se datorează posturii incorecte, devine important să faceți câteva exerciții de întărire care să reducă apariția aparițiilor și, astfel, să mențină posturile..

3. Intindeți la colț:

Aceasta trebuie efectuată în colțul unei camere urmând pașii simpli de mai jos:

  • Stați la două-trei picioare distanță de colțul orientat spre el
  • Ambele picioare să fie împreună
  • Așezați ambele antebrațe pe fiecare perete lateral cu coatele puțin peste înălțimea umerilor.
  • Acum înclinați-vă în măsura posibilă, fără nici o durere. Veți simți o întindere în fața umerilor și a pieptului.
  • Țineți acest lucru timp de 30-45 de secunde și repetați.

Acest exercițiu se poate face mai mult de două ori pe zi. Cu toate acestea, gândiți-vă să o faceți înainte de orice exerciții de întărire.

4. Plăcuță de încălzire:

Înainte de a face orice exerciții de întindere sau întărire, trebuie să aplicați încălzirea plătită pe gât, astfel încât să poată încălzi articulațiile și mușchii rigizi și să le facă netede să se miște și să se întindă..

5. Aplicați pachetul rece:

Este foarte posibil să aveți inflamații cauzate la nivelul mușchilor și articulațiilor gâtului după exerciții. Pentru a calma acea inflamație o dată se poate aplica pachet rece (de gheață sau mazăre congelată învelite în prosop)

6. Condiționare aerobă:

Acest lucru se poate face zilnic folosind o bandă de alergat sau un aparat eliptic. Crește fluxul de sânge și, prin urmare, poate slăbi mușchii pentru a determina creșterea intervalului de mișcare, calmând și partea superioară a spatelui. Condiționarea aerobă ajută la producerea de endorfine care acționează ca analgezice naturale pentru corp și, prin urmare, pot reduce durerea.

7. Întărirea cu bandă elastică:

Așezați-vă drept într-un scaun cu bărbia cu adevărat dreaptă. Aranjați să puneți o bandă de rezistență la spate la nivelul capului, asigurând-o cu un obiect de papetărie din apropiere. Acum mutați capul înapoi în bucla benzii. Acum mișcă-ți capul înainte foarte încet, nu foarte departe, dar până la un picior distanță pentru a-l menține drept și în măsura în care poți suporta durerea. Acum reveniți încet la poziția inițială. Repetați acest lucru de 12-15 ori

8. Pod predispus:

În cazul în care nu aveți vătămări la nivelul gâtului, efectuați acest lucru. Începeți cu o poziție predispusă, ținându-vă mâinile și genunchii pe podea. Acum ridică-ți șoldurile încet în păr și ține-ți picioarele într-o manieră astfel încât să ții capul în jos pe podea. Acum îndepărtați mâinile încet, astfel încât să păstrați presiunea corpului frontal doar pe gât. Rămâneți în această poziție timp de 30-40 de secunde și apoi eliberați-vă în normal, ținând mâinile înapoi. Repetați de 12-15 ori.