8 cele mai bune exerciții pentru copii

Lumea pe care o trăim în sine trăiește la extreme. Locul pe care l-am încununat ca habitat este într-adevăr un loc confuz. Pe de o parte, nevoia descurcată de a se menține în formă se ciocnește adesea cu cealaltă mână, care este obezitatea. Când vine vorba de copil sau copii, un studiu recent a dezvăluit creșterea rapidă a copiilor obezi datorită alimentelor nesănătoase.

Cele mai bune exerciții pentru copii

Lanțul constant al centrelor de fast-food nu ajută deloc. Dimpotrivă, această lume a devenit un ciudat de fitness. Cu toată lumea care încearcă să arate, cea mai bună nebunie a fitness-ului este să preia lumea. Cu toate acestea, obezitatea la copii nu este o chestiune de glumă, deoarece continuă să prolifereze în fiecare sezon, dublu față de cel anterior. La rândul său, acesta ar putea fi motivul unui număr nenumărat de boli. Ținând cont de toate acestea, iată câteva dintre exercițiile pe care un copil ar trebui să le cunoască dacă intenționează să-și țină obezitatea sub control.

Cele mai bune exerciții pentru copii:

1. Yoga:

yoga pentru copii

Nu trebuie să renunți la dragostea ta pentru McDonalds atâta timp cât primești doza zilnică de yoga la timp. yoga, o artă antică de a vărsa kilograme este o metodă sigură de lovitură pentru o copilărie perfectă. În fiecare dimineață, după un somn bun, întindeți-vă covorașul și petreceți o oră meditând pur și simplu și aruncați niște mișcări de yoga abile în el. Yoga se practică în întreaga lume și a fost o metodă dovedită pentru aproape toate vârstele.

Există chiar și DVD-uri și emisiuni dedicate yoga care vă pot ajuta să vă extindeți cunoștințele. Cel mai bun aspect este că s-ar putea să nu umbrești imediat o găleată plină de kilograme, dar yoga te ajută cu siguranță să-ți menții corpul sănătos și în formă, astfel încât să nu ratezi bucuriile copilăriei.

2. Scândură:

scândură

Iată un alt exercițiu pentru copiii dornici să rămână în formă și slabi. Împreună cu abdomenul și grăsimea abdominală funcționează și pentru a vă face membrele mai puternice ca niciodată. Începe cu tine culcat în față. Propuneți-vă cu coatele sau palmele și îndreptați-vă corpul. Păstrarea coloanei vertebrale drepte ridică-ți corpul în sus și odihnește-te pe degetele de la picioare, astfel încât să se realizeze o diagonală dreaptă. Acum sugeți-vă stomacul strâns și țineți această poziție pentru o vreme. Odată ce ați făcut acest lucru, veți observa cât de mult ați devenit mai puternici de la prima încercare.

3. Jacks-uri:

Salturi

Acesta este unul dintre cele mai bune exerciții de încălzire din toate timpurile. Chiar dacă poate fi simplă și ușoară, beneficiile pe care le puteți profita sunt întotdeauna subevaluate. Chiar dacă de fapt nu vă va ajuta să luptați împotriva grăsimilor, cu siguranță vă poate ajuta să faceți un pas spre această cale. Începeți stând drept, cu picioarele împreună aliniate și coloana vertebrală dreaptă, cu mâinile de ambele părți. Acum săriți și, pe măsură ce ridicați ambele mâini deasupra capului și ambele vă extindeți simultan picioarele.

4. Coarda de sărituri:

Coarda de sărituri

Fiind un copil, sunteți în cel mai potrivit moment și cel mai bun lucru pentru a vă condimenta sesiunea de antrenament este coarda de sărituri, care este un exercițiu clasic de distracție nu numai pentru copii, ci și pentru secțiunea mai în vârstă. Aceasta este o modalitate excelentă de a rupe celulele adipoase și de a le elimina din corp. Este nevoie de o coardă de sărituri și de o rezistență extraordinară. Începeți prin a ține ambele margini ale frânghiei și, pe măsură ce o ridicați în sus și deasupra capului, săriți exact la timp pentru ca frânghia să vă traverseze dedesubt..

5. Squats:

Squats

Pentru a face față unei uriașe fese, cel mai bun exercițiu este să faci genuflexiuni. Avantajele unei ghemuituri adecvate sunt, primul lucru pe care îl va face este să aibă grijă de anvelopele de rezervă și apoi să modeleze și să tonifice mușchii corpului inferior. Începeți prin a vă ridica și apoi prefaceți-vă că există un scaun imaginar și aplecați-vă la jumătatea drumului. Păstrați coloana vertebrală dreaptă și mențineți poziția ca abilitate și eliberați atunci. Senzația de usturime a mușchilor inferiori a corpului se ușurează cu practica.

6. Touch Toe:

Atingerea degetelor de la picioare

Exercițiile de atingere de la picioare variază în diferite poziții și toate sunt importante și merită. Elementul de bază începe cu a sta drept, cu coloana vertebrală și picioarele drepte. Acum aplecați-vă încet în timp ce partea inferioară a corpului păstrează încă poziția și încercați să vă atingeți picioarele fără a îndoi picioarele. Odată ce s-a terminat, puteți întinde picioarele larg despărțite și, folosind mâna opusă, încercați să atingeți degetul. Apoi, există abdomenele degetelor de la picioare, unde vă întindeți pe spate și ridicați toate membrele inferioare în aer, întindeți mâinile spre degetele de la picioare. Aceasta este o tehnică de corecție a figurilor, care vă va îngriji imediat de grăsime.

7. Răsuciri:

Răsuciri

Twist este un alt exercițiu în care copilul stă drept și menținerea corpului inferior răsucește talia într-o mișcare rotitoare împreună cu mâinile. Acesta este un remediu bun pentru flexibilitatea corpului, reducând probabilitățile de rigidizare a mușchilor și spasmele bruște.

8. Școala veche:

Old school

Cel mai bun exercițiu este să mergi la vechea școală. Cumpărarea lor pe un ciclu, astfel încât să poată merge la școală și înapoi, sau un loc de muncă bun în primele ore ale dimineții poate fi benefic pentru copil. De asemenea, din cauza programelor lor ambalate, foarte des copilul este închis în casele lor. Eliberarea lor, alocarea unui timp fix pentru jocurile lor în aer liber, cum ar fi fotbalul și cricketul, poate fi, de asemenea, o cheie pentru un copil mai fericit și mai sănătos.