Cum să spun că te iubesc fără cuvinte?

„Acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele” spune un vechi adagiu, iar acest lucru este atât de adevărat. De când am fost în poala mamei noastre, am fost învățați că acțiunile tale definesc cine ești. Baza de budincă este dovada, ceea ce înseamnă că acțiunile și sentimentele interioare definesc cu adevărat un bărbat sau o femeie.

Cum să spun că te iubesc fără cuvinte

Aceasta este ceea ce observăm despre el sau ea în timp, un fel de consistență evoluează pentru același lucru. Cuvintele sunt rostite la întâmplare uneori, chiar și fără o intenție puternică de a le înțelege. Prin urmare, aveți la dispoziție un plan de acțiune, care vă va ajuta.

Iată câteva sfaturi care te-ar ajuta să-ți exprimi dragostea și sentimentele adevărate către următorul. Prin urmare, vă rugăm să citiți despre Cum să spun că te iubesc fără cuvinte?

1. Ascultați cu intenția de a înțelege:

Un ascultător activ este cel căruia îi pasă cu adevărat, dar căutarea unei persoane ca atare este dificilă. Când iubitul tău se uită la tine în timp ce vorbește, fără a fi deranjat de ceea ce se întâmplă în jur, NOD. Acest lucru le-ar arăta că îți pasă, iubești și respecți ceea ce trebuie să-ți spună.

[Vezi mai multe: Tipuri și semnificații de sărutare]

2. Surpriză!!

Un element de surpriză îți condimentează dragostea pe care o ai pentru ei și ele pentru tine, dar nu fi îngrozitor sau nu trece peste bord cu elementul surpriză. Ar trebui să fie unul care să arate că ați parcurs un kilometru în plus, dar nu ați încercat cu toată disperarea să-i curățați.

3. Ajută-ți partenerul:

Nu înseamnă că trebuie să le plătești în numerar pentru ajutor, doar să fii acolo pentru ei atunci când este posibil să ajute, gata. Împărțiți responsabilitățile dacă trăiți împreună, nu vă judecați sau nu vă puneți la îndoială rolul din casă. Nu faceți stereotipuri, nu uitați că este nevoie de două roți pentru ca un ciclu să funcționeze lin.

4. Înțelegeți nevoia fiecăruia de dragoste fizică:

Amândoi trebuie să fiți afectuoși, poate că ați putea fi puțin mai bine decât el sau ea. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că doar nevoile sexuale ale unuia se satură, în timp ce celălalt este lăsat la înălțime și uscat. Condimentați-vă intimitatea fizică, ceea ce vă va permite doar să vă explorați mai bine unul pe altul, ducând la o mai bună înțelegere între foi și în afara ei. Dacă există probleme care nu au sfârșit, vorbiți cu un consilier, dar nu renunțați

5. Dormi în același timp:

Un cuplu care se retrage împreună și se trezește împreună, rămâne puternic ca un cuplu pe viață. Nu vrem să spunem că cele două perechi de ochi ar trebui să se închidă și să se deschidă în același timp, ci doar să știm că o rutină similară le face lucrurile mai ușoare celor doi. Da, nu este posibil ca acest lucru să se întâmple întotdeauna, dar atunci când se întâmplă, apreciază-l și fă-l minunat

6. Lovi împreună sala de sport:

Cât de minunat este să vezi cuplurile care se antrenează, poate yoga sau Pilates. Acest lucru s-ar ajuta unul pe celălalt să-l motiveze pe următorul, să fie puternici și sănătoși și să se bucure de timpul de calitate care lucrează împreună. Când cei doi lucrează împreună, și stresul și tensiunea ar găsi o cale de ieșire din fereastră

7. Respectați acordurile încheiate:

Cu excepția cazului în care este urgent și inevitabil, nu modificați termenele limită sau acordurile încheiate între ele și unul cu altul. Finanțele, casa, copiii, animalele de companie, bunicii, părinții, facturile ipotecare, mâncarea pe masă, decorul casei, planificarea unei vacanțe și lucrările, cuplurile trebuie să stea și să creeze lucruri. Acest lucru arată dragoste și grijă pentru următorul, cu o mulțime de respect.

In cele din urma,

Din când în când, amândoi ar trebui să ieșiți cu mașina sau cu o cină romantică pentru doi, doar voi doi asta e. Acest lucru vă va spune ce se joacă în mintea partenerului dvs., ceea ce atunci când observați vă va ajuta să înțelegeți mai bine nevoile lor. Fii atent cu stările lor de spirit, spațiul și lucrează la îmbunătățirea lucrurilor vorbind lucrurile.

Când te iubești pe tine însuți, fizic și mental, se vede. Aflați ce vă face să bifați bine și faceți asta. Când iubitul te vede fericit, și el sau ea ar fi curios, iar apoi îi poți tachina fără să le spui. Acest lucru aduce mai multe cuvinte romantice fără să fie rostite.