Dieta cu banane pentru slăbit

Dieta cu banane pentru slăbit

O dietă cu banane este un plan de slăbire care a câștigat multă popularitate în Japonia după ce kumiko Mori (o cântăreață populară) a declarat că a slăbit în jur de 15 kilograme urmând această dietă. La fel ca celelalte diete de modă pe care oamenii le urmează cu nebunie, chiar și dieta cu banane nu este diferită. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de dieta cu banane de dimineață. După cum sugerează și numele, această dietă are ca scop să vă săturați cu banane în timpul micului dejun. Când, cât și câțiva alți factori sunt menționați în acest articol. Deci, dacă doriți să aruncați kilogramele în plus cu restricții minime și sunteți extrem de curioși să colectați informații despre dieta cu banane, atunci acest articol se potrivește cu factura.

Originea dietei cu banane:

Conceptul de dietă cu banane a fost format de Sumiko și Hitoshi Watanabe care aparțineau domeniului medicamentelor. Hitoshi a urmat-o și a pierdut 37 de kilograme. Această dietă a devenit faimoasă în 2008, când cuplul fondator a postat detaliile acestei diete pe un site japonez „Mixi” și mulți oameni au început să o urmeze, acest mod a devenit atât de popular încât Japonia a avut odată un deficit de banane.

Instrucțiuni:

În timp ce urmați dieta cu banane, trebuie să respectați anumite linii directoare pentru a face succesul. Este o dietă foarte simplă, care poate fi asociată cu mai multe planuri de alimentație, cu condiția de a păstra bananele ca aliment principal în dietă. Câteva alte linii directoare care trebuie urmate sunt menționate mai jos.

1. Numai banane și apă pentru micul dejun:

Prima stipulare este că micul dejun ar trebui să fie strict format din numai banane și apă la temperatura camerei. Nu există restricții privind cantitatea de banane; se poate continua să mănânce până se simte complet plin.

2. Fără prevederi pentru prânz și cină:

Această dietă este relativ simplu de urmat, deoarece nu există prevederi pentru prânz și cină, ceea ce înseamnă că se poate mânca orice în timpul celorlalte mese.

3. Alcoolul și produsele lactate sunt interzise:

Orice fel de lichior și produse lactate sunt un strict nu. Acestea includ lapte și produse lactate, cum ar fi caș de unt de brânză, etc. Deci, deși puteți mânca orice pentru prânz și cină, asigurați-vă că excludeți produsele din lapte și alcoolul.

4. Momentul meselor:

Este obligatoriu să mențineți orele de masă în acest program de dietă. Ar trebui să aveți grijă să terminați masa înainte de ora 20 și să mâncați alimente la intervale scurte de timp. În timp ce urmați această dietă, ar trebui, de asemenea, să păstrați un decalaj între două ore între mese și somn.

5. Evitați supraalimentarea:

Este strict recomandat să consumați porții mici de alimente la intervale mai scurte. Ar trebui să evitați să vă răsfățați cu alimente. Această dietă impune unei persoane să-și sature stomacul cu doar 80% din alimentele sale. Menținerea stomacului cu 20% înfometat ajută la reducerea caloriilor și la beneficiul dietei.

Beneficiile acestei diete:

Această dietă este ideală pentru acele persoane care nu își pot reduce în mod strict obiceiurile alimentare. În al doilea rând, această dietă este foarte accesibilă și poate fi urmată și de persoanele mai puțin privilegiate. Deoarece această dietă pune accentul pe consumul de mic dejun, spre deosebire de alte diete, se dovedește a fi sănătoasă, deoarece ucide foamea care ar putea duce la alegerea unei alimente nesănătoase și slabe din punct de vedere nutrițional în timpul zilei. Acesta este un program de slăbire care nu numai că ajută la pierderea în greutate, dar funcționează simultan și asupra obiceiurilor alimentare bune și sănătoase. Deoarece implică consumul de banane în cantitate bună, dă un impuls direct metabolismului și astfel face o persoană mai energică.

Dezavantajele:

Cu argumentele pro, există și dezavantaje, principala fiind că această dietă poate fi destul de înșelătoare. Întrucât persoanele care fac dietă au voie să mănânce orice tip de mâncare în timpul mesei, au tendința de a consuma alimente bogate în calorii, aruncând astfel scopul principal al acestei diete. Un alt efect secundar este că ar putea provoca constipație la câțiva oameni. Una peste alta, este o singură dietă care are mai multe avantaje decât dezavantajele.

Această dietă este foarte ușor de urmat și are restricții de bază. Dacă încercați să aruncați câteva kilograme și doriți să încercați acest plan de dietă, faceți acest lucru prin toate mijloacele, dar înainte de asta, aflați dacă sănătatea dvs. vă permite să încercați această dietă.