7 zile Plan de dietă de detoxifiere și beneficii

Știi despre dieta de dezintoxicare 7 zile? Detoxifierea poate asigura mai mult decât să-ți creeze ochii strălucitori și strălucirea pielii, poate crește nivelul de energie, poate recupera digestia și poate ajuta la schimbarea câtorva kilograme în plus. Începerea unei diete de detoxifiere poate fi foarte electrizantă. Te vei elibera de poluanți în corpul tău și, ca bonus suplimentar, vei cunoaște și o anumită pierdere în greutate. Astfel, astăzi în acest articol discutăm despre dieta de dezintoxicare timp de 7 zile.

7 zile Plan de dietă de detoxifiere și beneficii

Detoxifierea este o modalitate excelentă de a elimina toxinele din organism. Când curățați, vă apărați corpul alături de bolile cronice, precum și vă îmbunătățiți obiectivele de slăbire. În timp ce ar putea arăta ca o dietă de modă care nu înseamnă boabe, lapte, alcool și zahăr. Determinarea oricărui plan de dezintoxicare este eliminarea sarcinii de pe organele care curăță corpul ficatul, intestinul și rinichii, în același timp susținându-și și civilizând performanța..

Beneficiile dietei de detoxifiere 7 zile:

  • Sprijin pentru pierderea în greutate.
  • Controlați-vă funcționarea corpului prin manipularea tensiunii arteriale și a nivelului de zahăr.
  • Îmbunătățiți-vă încrederea în acceptarea unui stil de viață sănătos.
  • Inspirați o schimbare sănătoasă a comportamentelor dvs. alimentare.

Plan de detoxifiere pentru 7 zile:

Acum, aruncați o privire la un plan de dietă de dezintoxicare de 7 zile, despre care suntem menționați mai jos și care sunt după cum urmează;

1) Ziua 1: 600 Calorii:

Inițiază cu fructe. Conține o varietate de fructe în dieta ta cu o omisiune de banane. Vitaminele, mineralele și antioxidanții din fructe joacă un rol principal în detoxifiere. Sunt sărace în calorii și grăsimi. De asemenea, fructele sunt o modalitate abundentă de a vă aranja corpul pentru zilele următoare ale planului de detoxifiere. Bea un pahar de suc de legume fără sare și fructe neîndulcite la micul dejun și la prânz.

2) Ziua 2: 1200 Calorii:

A doua zi este pentru legume. Puteți lua toate legumele, dar să le luați crude, aburite, înăbușite sau oarecum prăjite. Asigurați-vă un cartof fiert la micul dejun, care vă va oferi corpului cu energia dorită. Dar, abțineți-vă de la a mânca această legumă în orice alt moment al zilei. Pentru a adăuga arome legumelor, adăugați o mulțime de ierburi, ceapă și usturoi în ele. Legumele oferă corpului tău nutrienți, carbohidrați și fibre vitale.

3) Ziua 3: 1100 Calorii:

Solicitați o combinație de fructe și legume. Dar bananele sau cartofii sunt un total nu-nu. Acest lucru vă va ajuta corpul să obțină o nutriție naturală completă. Începeți această zi cu niște fructe și mâncați salate ușoare și legume sotate pentru restul. Pregătiți salata amestecând mentă proaspătă, roșii, galben, spanac, varză de fasole, năsturel, cicoare stropită, ardei roșu, ceapă de primăvară, suc de lămâie cu puțin ulei de măsline..

4) Ziua 4: 800 Calorii:

Dacă iubești bananele, îți va plăcea această zi. Puteți avea nevoie doar de banane și lapte astăzi. Trebuie să consumi cel puțin 8 banane mici cu 3 pahare de lapte tonifiat. Un bol cu ​​supă vegetală este sugerat, astfel încât stomacul să se simtă plin. Această zi vă va ajuta să reumpleți necesarul vital de carbohidrați, fibre, potasiu și calciu din corpul dumneavoastră.

5) Ziua 5: 1100 Calorii:

Asigurați-vă o ceașcă de orez cu niște curry ușor. Idlis sau chapattis minus ulei sau ghee pot înlocui orezul. De asemenea, puteți consuma până la 6 roșii proaspete în a cincea zi. Adăugați proteine ​​în dietă, iar non-vegetarienii pot îmbunătăți, de asemenea, niște carne sau pește la masa lor în aceste zile.

6) Ziua 6: 1300 Calorii:

A revenit la legume în a șasea zi. De data aceasta acordați atenție salatelor. Astăzi, puteți adăuga și câteva farfurii non-vegetariene în farfurie, dar asociați-le cu o mulțime de legume. Ar trebui să observați unele pierderi în greutate și o creștere a energiei.

7) Ziua 7: 1200 Calorii:

În această zi puteți menține dieta vegetală cu prezența unui castron cu fructe cu conținut scăzut de zahăr și a unui castron de orez brun sau aburit. Această zi este foarte importantă, deoarece vă va scoate încet din dieta de detoxifiere și vă va readuce la dieta normală.

Sper că vă place acest articol și îl veți găsi de ajutor!