9 tipuri diferite de centuri cu lanț pentru femei cu imagini

Centurile cu lanț privite ca o imagine de extravaganță din cauza motivului pentru care se adaugă entuziasm hainelor în general simple, incluzând umbrirea, suprafața și clasa. Centurile cu lanțuri pot fi purtate cu succes cu rochii și blaturi pentru a vă face o diva.

Curele cu lanț de talie simple și frumoase pentru femei:

Mai jos sunt enumerate câteva sfaturi pentru dvs., pe măsură ce vă gândiți să obțineți din varietatea extinsă de centuri cu lanț pentru talie.

1. Curea triplă cu lanț vintage Chanel:

Curea triplă cu lanț vintage Chanel

Această centură cu lanț pentru femei este una din trei centuri, ceea ce înseamnă că este o singură centură care are trei straturi de centuri care o fac să arate frumos și atrăgătoare. Are, de asemenea, o lungime cu un cârlig care ajunge la coapsa ta. Asociați-o cu rochia albă sau neagră pentru a da un plus de glamour.

2. Curea cu lanț de nichel diamantat:

Curea cu lanț de diamant nichelat

Aceste curele cu lanț argintiu sunt curele la modă care pot fi purtate pe fuste sau rochii. Centura este de culoare nichel și este alcătuită din aliaj. Cureaua sa metalică strălucitoare îl face să pară adorabil atunci când este purtat pentru orice petrecere sau pentru a se reuni. Tipul cu cataramă este un cârlig și este disponibil în toate culorile personalizabile.

3. Curea metalică aurie cu lanț:

Curea din metal auriu cu lanț

Această centură este unică. Această centură are o bandă largă de metal de culoare aurie de care este atașat lanțul în punctul cataramei. Acest lanț adaugă frumusețe acestui lanț. Asociați această bandă metalică aurie cu orice rochie colorată și fiți diva de stil.

4. Închideți centurile cu lanț:

Închideți centurile cu lanț

În cazul în care sunteți îndrăgostiți de închizători, alegeți o curea cu fermoar. Le descoperiți în culoarea argintie și aurie. În timp ce catarama obișnuită este de dimensiuni mari ca lanțurile cu forme asemănătoare florilor, există o varietate de decizii pentru cleme. Le obțineți în centuri de talie cu lanț de aur, centuri de bronz de mijloc și tonuri de umbrire argintiu și cupru.

5. Curea cu lanț de argint cu cercuri:

Curea cu lanturi de argint cu cercuri

Aceste curele cu lanț adaugă frumusețe rochiei tale dacă sunt purtate într-un mod adecvat. Acestea sunt solicitate pe piață. Această centură este concepută cu cercuri, ceea ce o face diferită de alte centuri. Această centură nu conține nichel și este o piesă de designer.

6. Curele Funky:

Curele Funky

Poate fi imaginat pe fiecare dintre suprafețe, cu pietre bijuterii, amprente halucinogene, forme răcoritoare și distractive – în esență, abilitatea creativă se desfășoară și ajunge pe abdomenul tău. Sunt piese explicative pe care marea majoritate a timpului le țin laolaltă o ținută și o iau în centrul atenției.

7. Curele cu lanț:

Curele cu lanț

Dacă trebuie să puneți resurse într-o centură pentru a vă decora ținutele, mergeți la curele cu lanț. Ele arată în mod regulat ca niște lanțuri de accesorii și pot avea o evoluție de forme comparabile sau diferite, care au participat la o succesiune. Aceste centuri cu lanț negru pot fi utilizate de domnișoare și doamne.

8. Curea cu lanț galben pal emailat:

Curea cu lanț galben pal emailat

Centura ne amintește de anii 1960-70 când centura a fost folosită în cea mai mare parte. Este alcătuit din metal și material smalț și poate fi uzat de către persoanele a căror dimensiune a taliei este cuprinsă între 27 și 31. Dispozitivul de fixare și cârligul de pe lanț au un disc galben, care îl face să arate fabulos atunci când este purtat cu fustă sau rochii..

9. Curele în formă de inimă:

Curele în formă de inimă

Aceste curele sunt modelate în zilele noastre. Inimile acestor centuri par fascinante dacă uzura pe rochia simplă. Mergi după aceste curele pentru a-ți aranja dulapul.

Centurile cu lanț vor arăta cel mai bine dacă sunt confecționate din material de cea mai bună calitate, cu o notă de ultimă generație. Dacă optați pentru aceste curele, acestea vă vor face să vă simțiți foarte confortabil și, inclusiv centura ideală pentru femei, vă împinge în adunarea celor mai bine îmbrăcați. Dacă obțineți o lovitură din șansa de a crea o impresie, purtați o centură elegantă cu lanț.