8 cele mai bune creme de noapte pentru ten mixt

Ce este atât de special la o cremă de noapte pe care o cer? De ce o cremă de noapte când nu avem nevoie de protecție împotriva soarelui sau a poluării, atunci au spus ei. Acesta este momentul în care vă spunem că pielea dvs. în timpul agitației de zi cu zi nu are timp să se relaxeze. Chiar dacă cremele pe care le aplicați înainte de a părăsi casa asigură protecția adecvată necesară, de fapt se rezumă la noaptea când ați lovit în cele din urmă patul și pielea dvs. se relaxează. Dar, din nou, pielea combinată face ca fiecare produs de îngrijire a pielii să nu fie potrivit pentru utilizare. Acesta este motivul pentru care, în această listă, am înrolat toate cremele de noapte care sunt potrivite în scopuri combinate ale pielii, astfel încât să vă puteți bucura de avantajul unei piele sănătoasă fără nici o piedică..

Creme de noapte populare pentru pielea combinată din India:

Să ne uităm la primele 8 creme de noapte pentru ten mixt.

1. Cremă de noapte anti-îmbătrânire Olay cu efecte totale de 7 în 1:

Cremă de noapte anti-îmbătrânire Olay cu efecte totale 7 în 1

CUMPĂRĂ-L AICI

Efectele totale 7-în-1 reduc efectiv 7 semne de îmbătrânire a pielii și de oboseală care revigorează tenul și textura pielii peste noapte. Preparat cu beneficii antirid, crește elasticitatea pielii în timp ce repară și protejează pielea combinată de 7 semne de deteriorare, inclusiv grăsime sau uscăciune excesivă..

2. Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Night Repair Cream:

Lakme perfectă strălucire, albă intensă, cremă reparatoare de noapte

CUMPĂRĂ-L AICI

Creșterea microcirculației în pielea ta, strălucirea perfectă de Lakme oferă pielii o ușurare a denivelărilor, deoarece uniformizează petele bronzate și imperfecțiunile minore pentru a-ți oferi un aspect profesional lustruit de salon, fără a fi nevoie să te machiezi..

3. Oriflame Optimals Matte Touch Night Cream Cream:

Oriflame optimals cremă cu gel de noapte matte touch

Ceea ce face acest lucru un succes este baza de gel a acestei creme amestecată cu extract de mesteacăn argintiu, care se gelifică atât cu pielea mixtă, atât grasă, cât și uscată, lăsând un efect mat elegant pe măsură ce merge. Atingerea cu gel vă menține pielea suplă și moale, fără a vă dezlipi pielea de uleiurile naturale care vă usucă excesiv pielea.

4. Cremă de noapte O3 + Vitamina A:

O3 + vitamina A crema de noapte

Acum, excesul de bronz și acnee pot fi ținute la distanță cu această cremă de noapte exclusiv cu vitamina A, potrivită pentru toate tipurile de piele, care umple bucățile uscate ale feței, absorbind în același timp buzunarele cu ulei. Incorporarea exclusivă a bacteriilor pune capăt acneei și petelor în cel mai scurt timp.

5. Cremă intensivă de noapte Clinique Repairwear:

Cremă intensivă de noapte Clinique Repairwear

Eliminați stresul și oboseala zilei cu această cremă de noapte de reparație preferată de Clinique, care acționează intens pe pielea moartă și pe moarte, în timp ce colagenul întăritor tonifică pielea pentru un aspect mai structural. Fără parfum și fără alcool, acesta este potrivit și pentru pielea sensibilă.

6. Cremă de noapte Cir-Q-Life Ageless:

Cremă de noapte fără vârstă Cir-Q-Life

Luptând împotriva îmbătrânirii premature și a matității pielii, crema de noapte fără vârstă funcționează de fapt pe straturile cutanate interioare, acționând din interior pentru a oferi pielii tale un aspect sănătos și tineresc, protejându-ți în același timp pielea de excesul de buzunare de sebum și de zonele uscate. Ambalat într-un recipient clar, merită să faceți o lovitură în fiecare zi.

7. Crema de noapte hidratanta Arbonne FC5:

Crema de noapte hidratanta Arbonne FC5

Spre deosebire de celelalte creme de noapte, FC5 nu înfundă porii feței, motiv pentru care fața ta respiră corect fără ca buzunarele de ulei să elibereze exces de sebum. Formulată special pentru pielea combinată cu cea uscată, această cremă netezește celulele, inhibând astfel strălucirea și suplețea.

8. Cremă de noapte vizibil fermă Neutrogena:

Neutrogena Cremă de noapte vizibil fermă

CUMPĂRĂ-L AICI

Crema de noapte vizibil de fermă de la Neutrogena încorporează un tratament anti acnee care are grijă de formarea esențială a petelor și erupțiilor cutanate, în timp ce crema funcționează peste noapte pentru a vă face pielea vizibilă mai moale, mai strălucitoare și mai clară în timpul utilizării zilnice. cea mai bună parte a acestei creme este întărirea esențială a pielii, care însoțește alături, care conferă feței tale o arhitectură cu totul nouă.