9 modele tradiționale de seturi de chokeruri pentru femei în tendință

Seturile de chokeruri fac parte din bijuteriile indiene tradiționale. Aceste seturi includ colier, cercel și chiar o piesă pentru frunte. Seturile de chokeruri clasice sunt de obicei mari și îndrăznețe în design și umple gâtul și fața unei persoane. Chokerurile sunt fabricate din aur, diamante, perle sau alte pietre prețioase și sunt purtate pentru nunți și ceremonii importante. Selectați un set de choker-uri din această listă extinsă care vă va fi alături de vârste.

Cele mai recente și superbe modele de decoruri de chokeruri pentru tinere în modă:

Iată cele mai bune modele de decoruri pentru fete din India.

1. Set Choker Gold:

Set Choker Auriu

Aceasta este o piesă extraordinară de bijuterii de mireasă. Acest rafinat set de chokeruri din aur este splendid cu minusculele sale pietre prețioase naturale încrustate în el. Rubinul și smaraldele încorporate în choker îl deosebesc. Designul este foarte curgător și frumos. Culoarea aurie împreună cu culorile pietrelor prețioase conferă lanțului un aspect spectaculos.

2. Set Choker Pearl:

Set Choker Pearl

Împreună cu metalul auriu, acest set de choker este făcut uimitor cu mărgele minunate de perle, grupate împreună în ciorchini. Chokerul și cerceii sunt confecționați în așa fel încât buchetul de perle să acționeze ca o „jhumka”. Mărgelele mici de aur prin lanț și cercei sunt, de asemenea, foarte frumoase.

3. Set choker Kundan:

Set Choker Kundan

Acest superb set de choker Kundan are un ton antic de aur cu perle. Pandantivul mare are un aspect foarte indian cu desenele de frunze. Cerceii sunt din nou în formă de buclă, în aceleași modele de frunze. Aspectul Kundan este cel mai căutat pentru majoritatea nunților și fiecare femeie din nordul Indiei tinde să dețină cel puțin un set.

4. Set Choker Blue Stone:

Set Choker Blue Stone

Acest minunat set de coliere din piatră este o bijuterie uimitoare. Mărgelele în formă de picătură de rouă în albastru și munca kundan o fac pur și simplu uimitoare. Acest set special are, de asemenea, o piesă de frunte, împreună cu colierul și cerceii.

5. Design Choker Set Design:

Designer Choker Set Design

Printre modelele de seturi de chokeruri se află acest colier unic de seturi de choker. Acesta este format din straturi de mărgele mici și apoi un strat de mărgele mari. Cerceii sunt din nou în stilul „jhumka”, care are o natură atât de indiană. Piesele de designer vă oferă libertatea de a vă îndepărta de stilurile complet tradiționale.

6. Set Choker Diamond:

Set Choker Diamond

Diamantul este cel mai bun prieten al unei fete și cadoul perfect pentru nunta unei fete este bijuteriile cu diamante. Această uimitoare capodoperă în diamant este cel mai bun și mai scump cadou pentru mireasă. Setul de choker incrustat cu diamante are perle mari și rubine pentru a adăuga la valoarea sa splendidă.

7. Set de choker pentru bijuterii de costume Bollywood:

Set de choker de bijuterii de costume Bollywood

Bijuteriile indiene Bollywood sunt foarte îndrăznețe și izbitoare. Piesele sunt de obicei purtate peste costume de îmbrăcăminte indiene care sunt în mare parte bogate. Aceste ultimele modele de seturi de chokeruri conțin coliere mari și cercei uriași, care se potrivesc cu diamante și perle CZ.

8. Set Choker Filigran:

Set Choker Filigran

Majoritatea femeilor din India adoră bijuteriile care simbolizează cultura indiană. Aceasta include modele de temple care sunt frumoase și elegante. Setul de choker de filigran pentru templu este placat cu aur și are o lucrare delicată de filigran care arată bine.

9. Set de choker Temple Coin:

Set de choker Temple Coin

Printre desenele indiene care sunt prezente în seturile de chokeruri se numără colecția de monede din templu. Acest set are mai multe monede ale templului, așezate în aur de-a lungul colierului. Fiecare dintre cercei are 2 monede de templu unite între ele pentru a crea o bijuterie uimitoare.

Seturile de chokeruri sunt bijuterii minunate și superbe pe care fiecare indiană ar trebui să le dețină. Acestea se potrivesc foarte bine cu îmbrăcămintea indiană precum sari, salwar kameez și seturi ghagra. Puteți cumpăra un set de choker care se potrivește formei corpului și cu ocazia în care intenționați să îl purtați. Selectați o piesă atemporală și rafinată, deoarece aceste piese sunt destul de scumpe.