Cum se lucrează peelingul chimic pentru acnee?

Acneea a fost unul dintre cele mai proeminente cazuri ale hotei noastre pentru adolescenți, când acele furuncule roșii înfiorătoare ar locui fericit în fața ta zi de zi și nu ai ști mai bine cum să scapi de ele. Din păcate, aceasta este încă o problemă care persistă pentru mulți la vârsta adultă. Cu tehnologii mai noi, au fost formulate medicamente și procese mai noi. Un proces relativ nou de combatere și eradicare a acneei a fost denumit peeling chimic. Cojile chimice reprezintă o nouă abordare a cărei formulare și utilitate vor fi discutate în continuare în acest articol.

Cum să lucrați peeling chimic pentru acnee

Ce este Peelingul chimic?

Coaja chimică este definită ca o nouă tehnică optată doar de experți cosmetologi profesioniști, unde o mască sau un pachet de față este realizat din substanțe chimice prietenoase cu pielea, care ar putea să nu fie foarte prietenoase cu problemele pielii. Peelingul chimic este aplicat de profesioniști după realizarea măștii chimice faciale necesare. La sfârșitul procesului, pielea moartă exterioară tulburată se desprinde, făcând pielea nouă și mai bună să fie prietenul tău de acum. Este adesea în principal fața pe care se utilizează această coajă, chiar dacă există întotdeauna alternative.

Cum să lucrați peeling chimic pentru acnee:

Peelingul chimic este o tehnică progresivă în care soluția este aplicată pe față și în următoarele două săptămâni, pielea suferă reacții și în cele din urmă se desprinde. În funcție de eficiența soluției pe piele, acest proces poate fi mai rapid pentru unii și pentru unii nu atât de mult. Adesea oamenii spun că cojile chimice au o ușoară usturime și roșeață în zona aplicată. Chiar dacă nu este deloc un proces dureros, prin ușoară înțepătură se poate simți o senzație moale. Totuși, acest lucru nu durează mult de când pielea se obișnuiește cu el. Un alt astfel de simptom este crustarea zonei pielii chiar înainte de începerea procesului de peeling.

1. Straturile de peeling chimic pentru acnee:

Peelingul chimic vine în trei tipuri distincte. Tipul pentru care optați va fi ales de cosmetologii respectivi, după o discuție amănunțită cu dvs. Primul tip este coaja de prânz sau coaja superficială care funcționează cu substanțe chimice ușoare. Acestea ajung doar la stratul dur extern al pielii și acționează asupra decolorării pigmentului, exfolierii sau tratamentului stratului exterior. Următoarea linie este coaja medie, care împreună cu stratul frontal se așează adânc în stratul mediu și funcționează în primul rând pentru a combate ridurile și petele aspre ale pielii cauzate de boala anterioară. Al treilea este coaja profundă și, după cum sugerează și numele, se infiltrează în cele două straturi exterioare pentru a ajunge la stratul de bază.

2. Funcția peelingului chimic pentru acnee:

Cojile chimice funcționează de obicei pentru a reproduce pielea fină care a fost supusă de pete riduri și unul dintre principalii candidați acnee. Împreună cu reducerea liniei fine și exfoliere, se știe că coaja chimică funcționează excelent asupra controlului acneei, unde se utilizează baze mai puternice ale substanțelor chimice, cum ar fi acizii tricloracetici pentru pete. De obicei, tehnica stratului mediu este utilizată pentru a ajunge la sursa acneei. Pentru o bază de acnee superficială mult mai ușoară, cosmetologul poate opta chiar și pentru coaja de prânz, unde substanțele chimice ușoare, cum ar fi acizii din fructe sau acizii glicolici, pot fi de ajutor.

3. Linia candidatului:

Știința rezumă de obicei pacienții cu pielea ușoară ca fiind o victimă ideală pentru acest tratament. Pielea deschisă, deschisă sau grâu este potrivită pentru procesul de coajare chimică, dar pielea întunecată sau cafenie nu este baza ideală a pacientului. Mai mult, înainte de a opta pentru această tehnică, ar trebui să îi oferiți cosmetologului o relatare corectă a tuturor alergiilor sau reacțiilor pielii, o prezentare productivă a bolilor de piele din trecut, pe baza cărora cosmetologul va decide să meargă mai departe cu tehnica.