9 modele atractive de costume de aur Salwar pentru femei

Costumele de aur salwar atrag întotdeauna atenția oamenilor. Se pare că este diferit de restul. Poate fi doar costum salwar de culoare aurie și în combinație cu alte culori. Costumele de aur salwar arată cel mai bine la festivaluri, deoarece este o culoare de bun augur. Acesta va completa bijuteriile reale din aur. Strălucirea costumului de aur salwar se va reflecta și pe față. Fața ta va străluci mai mult. Caracteristica esențială a costumului de aur salwar este că se va potrivi bine cu orice altă combinație de culori.

Costume noi și uimitoare de aur Salwar pentru tinere în tendință:

Iată cele mai bune modele de costume de aur salwar pentru fete.

1. Costum de aur Churidar Salwar:

Costum de aur Chwaridar Salwar

Aceasta este o imprimare lucknowi ca culoarea aurie salwar kameez cu kurta lungă și churidar. Churidarul este simplu, iar karatul are imprimeu de flori cu mânecă completă. Există gât de dimensiuni mici în V cu guler de stand ornamentat cu fir de culoare aurie. Există dupatta de sifon.

2. Costum de aur Salwar la modă:

costume de aur salwar

Este un costum la modă salwar de aur, cu mânecă de cap kurta și palazzo salwar. Gâtul este decorat cu margini aurii grele de diferite modele pe culoarea roșie de bază. Întreaga kurta este plină de lucru și palatul are o margine groasă la sfârșit. Dupatta este în contrast cu culoarea roșie cu margine subțire de aur.

3. Costum de aur Patiala Salwar:

Costum de aur Patiala Salwar

Este un costum salwar negru și auriu cu salwar auriu Patiala cu design de fir negru. Kurta este un stil tăiat cu măr, evidențiat cu margini aurii. Gâtul kurtei are câteva linii de margine de aur în diferite dimensiuni. Dupatta este din material de mătase pură, cu design circular de dimensiuni mici.

4. Costum Salwar auriu lungime podea:

Costum Salwar auriu lungime podea

Are lungimea podelei de culoare grea aurie salwar kameez. Întreaga kurta este elaborată cu o culoare aurie închisă și există o tăietură de mijloc în fața kurtei. Churidarul este păstrat simplu cu dupatta simplă. Întregul gât și fundul kurtei sunt în relief cu o muncă grea.

5. Costum Salwar drept de aur:

Costum Salwar drept

Acesta este un salwar kameez de culoare dreaptă, cu două nuanțe de culoare aurie. Partea superioară a kurtei are umbră deschisă, iar dedesubt este umbră întunecată. Între acestea există două linii în zigzag cu imprimeu de flori. Salwarul este chidar și în culoarea aurie strălucitoare.

6. Costum de design Salwar de aur:

Costum de designer Salwar de aur

Acesta este frumos negru și auriu salwar kameez cu fustă. Acest costum de designer are o fustă simplă aurie cu margini largi aurii și subțiri negre. Kurta neagră are o lucrare de aur impecabilă, de forme mari și mici. Mâneca plină are un motiv de mango cu margine mare de aur.

7. Costum Salwar din bumbac auriu:

Costum Salwar din bumbac auriu

Este un costum de salwar auriu simplu, cu kurta și salwar simple. Kurta auriu întunecat are un fir ușor de aur. Umbra deschisă salwar are imprimeu rotund de nuanță închisă. Dupatta are o nuanță dublă aurie cu imprimare circulară.

8. Costum Salwar Kora Silk Gold:

Costum Salwar Kora Silk Gold

Această culoare aurie salwar kameez este în țesătură de mătase kora formată din țesătură banarasi. Există un design de formă pătrată peste tot kurta. Simplul salwar are litere mici. Întregul costum salwar este din bumbac pur și țesătură de mătase și rămâne strâns. Acest costum este potrivit pentru uzura obișnuită.

9. Costum Salwar auriu stil retro:

Costum Salwar auriu stil retro

Acest salwar kameez auriu are un model în stil retro. Mai devreme, doamnele obișnuiau să poarte acest costum de salwar mult strâns și lung până la genunchi. Partea superioară a kurtei, a mânecii și a churidarului este de culoare roz. Restul de kurta este decorat cu peste toate lucrările de aur. Există o margine de aur pe gât și piept, cu margele laterale.

Așa cum am văzut, există o varietate de costume de aur salwar cu modele decorative. Costumul salwar auriu arată atât de frumos și atrăgător. Acest lucru vă va oferi un aspect fermecător. Acest costum rafinat salwar de aur are modele încântătoare și captivante. Design-urile sunt atât de minunate, încât te vor încânta.