9 cele mai recente și drăguțe costume de baie dintr-o singură bucată pentru femei

Cauti costume de baie dintr-o bucata in acest sezon? Sunteți în locul potrivit. Purtarea unui costum de baie te face mereu confortabil. Dacă vrei să fii drăguț și elegant, iată câteva alegeri bune. Veți obține multe culori și modele de modele de rochii în diferite materiale. Unele modele de top sunt aici pentru dvs..

Cele mai bune costume de baie dintr-o singură bucată pentru femei în 2018:

Să găsim aici cele mai bune 9 costume de baie dintr-o singură bucată pentru femei menționate.

1. Costum de baie dintr-o bucată pentru femei:

Costum de baie dintr-o singură piesă pentru femei

Vă puteți bucura de zile fierbinți de vară pe plajă cu acest frumos costum de baie negru dintr-o bucată. Este un costum de înot foarte extensibil din 365 de tricouri hibride. Are o intrare cu fermoar și vă va arăta corpul curbat drăguț. Vă puteți simți confortabil în acest frumos costum de baie imprimat negru și vă puteți bucura de vară.

2. Împingeți costumul de baie dintr-o singură bucată:

Împingeți costumul de baie dintr-o singură bucată

Pentru a-ți îmbunătăți aspectul de plajă, încearcă acest costum de baie dintr-o singură bucătărie bordeaux și fii fierbinte. Acesta este realizat cu decolteu cu bandă cu cravată cu bretele la gâtul din spate, cu autocravate în spate. Arată ca două piese din spate, dar cu un aspect dintr-o singură bucată, cu o acoperire moderată a fundului. Materialul este extensibil din material elastin / nailon cu căptușeală din poliester.

3. Costum dintr-o bucată de croșetat Hippie:

Costum dintr-o bucată de croșetat Hippie

Pentru a vă explora latura sălbatică, încercați acest costum de baie negru dintr-o singură bucată. Aceasta are croială croșetată în centru și este fabricată din material din poli amidă și elastină. De asemenea, acesta vine și cu curele reglabile din spate. Veți obține toate culorile și varietățile aceluiași design de rochie.

4. Costum de înot cu floare de soare albă:

Costum de baie alb cu floare de soare

Fetelor le place întotdeauna să poarte costum de baie drăguț dintr-o bucată în timpul anotimpurilor de vară. Designul de floarea-soarelui arată frumos cu costum de baie cu halter și corset frontal. Cravata este fabricată din material de iută și este un design cu șireturi. Curelele se leagă prin ochiuri aurii, iar țesătura se întinde cu material alb și design de floarea-soarelui.

5. Costum de baie roșu dintr-o bucată:

Costum de baie roșu dintr-o singură bucată

Culoarea roșie îi face pe toți drăguți. Dacă îți place culoarea, poți alege acest costum de baie roșu dintr-o singură piesă. Este un costum de baie simplu complet căptușit, realizat din material din nailon. Acesta este extrem de confortabil de purtat și cu un design frontal răsucitor. Fii drăguț purtând acest costum de baie cu știft strălucitor. Fii cool în această rochie roșie și bucură-te de vara asta.

6. Costum alb dintr-o singură bucată:

Costum alb dintr-o singură bucată

Străluciți vara aceasta purtând acest costum de baie alb dintr-o bucată, cu puncte negre. Este confecționat din silueta de pe umeri și din nailon, material spandex cu căptușeală din poliester. Încercați acest costum de baie cu tracțiune în acest sezon și fiți îndrăzneți. Încercați o pălărie colorată cu aceasta pentru a vă bucura de o zi de vară perfectă.

7. Costum de baie dintr-o bucată imprimat cu roșu galben:

Costum de baie dintr-o singură bucată imprimat cu roșu galben

Încercați acest costum de baie drăguț în acest sezon pentru a fi versatil. Încercați acest costum de baie dintr-o bucată cu mânecă imprimată galben-roșu, fără mâneci, cu spate jos. Designul este foarte diferit și este extensibil din poliester și material spandex. Obțineți o formă drăguță a corpului cu acest design de rochie și obțineți un aspect cool.

8. Costum de baie dintr-o singură bucată pentru femei cu gât înalt:

Costum de baie dintr-o singură bucată pentru femei cu gât înalt

Acest costum de baie din 1 bucată este conceput pentru un antrenament zilnic în apă. Acesta este fabricat din material poliesteric extensibil și este, de asemenea, rezistent la apă. Acest lucru va fi confortabil și cu decolteu ridicat, cu sutien încorporat. Rochia este concepută pentru a rezista mult timp cu un material de înaltă calitate.

9. Costum de baie dintr-o singură piesă în culoare smarald:

Costum de baie dintr-o singură piesă în culoare smarald

Puteți alege acest costum de baie dintr-o bucată de culoare smarald, cu un design imprimat. Acesta este un costum de baie în stil halter, cu design ornamentat, cu o siluetă decorată cu panouri negre. Rochia are un efect răcoritor și este foarte perfectă pentru a străluci în acest sezon. Este fabricat din poliester extensibil și material elastan.

Deoarece designul rochiei se schimbă în fiecare zi, trebuie să fii și tu la modă. Alegeți un costum de baie de vară perfect și obțineți un aspect elegant și răcoros. Modelele de mai sus sunt câteva dintre cele mai bune modele disponibile pe care le puteți găsi oriunde. Găsiți stilul potrivit care se potrivește formei și stilului corpului.