Top 9 modele de coliere cu flori indiene pentru fete

Oamenii sunt meniți să fie sociali prin natură. În acest efort de socializare, folosim multe accesorii pentru aspectul nostru fizic. Unul dintre ei fiind colierul. Din cele mai vechi timpuri, colierele au fost un succes printre oameni. Oferirea unui colier de flori unui oaspete este un semn de a arăta respect și această practică este purtată chiar și astăzi. Colierul potrivit, dacă ar fi asociat cu rochia perfectă, ar putea crea o imagine de un milion de dolari.

coliere cu flori

Diferite tipuri de coliere de design pentru flori pentru fete:

Urmează să înrolăm cele mai bune modele de coliere de flori care să vă ofere aspectul ucigaș pe care îl meritați.

1. Colier tradițional cu flori:

Colier tradițional cu flori

Colierul cu flori vă oferă autenticitatea de a arăta simplu, făcând în același timp aspectul dvs. uimitor. Colierele tradiționale de flori sunt formate din două sau trei tipuri diferite de flori. De asemenea, poți purta un colier cu flori de o singură culoare pentru a câștiga unul dintre aspectele „simple, dar sexy”. Greutatea colierului vă oferă confortul și ușurința de a vă bucura de seară fără a provoca dureri de gât.

2. Colier de flori de trandafir deschis pentru fete:

Colier cu flori de trandafir deschis pentru fete

Nu este ușor să gestionezi garderoba unei femei. Este și mai greu să accesorizezi rochia perfect pentru a se potrivi cu tonul evenimentului. Colierele cu flori de trandafir sunt cel mai bun mod de a-ți accesoriza look-ul pentru o seară de distracție și de petrecere cu prietenii tăi. Colierul cu flori de trandafir poate fi accesorizat în continuare cu cercei și brățări de flori potrivite, care vă vor oferi o răsucire foarte ușoară, dar frumoasă, a priceperii dvs. de pansament.

3. Colier cu iasomie cu flori reale:

Colier cu iasomie cu flori reale

Colierele cu flori de iasomie sunt foarte parfumate. Ele sunt în general de culoare albă și, prin urmare, pot fi purtate cu orice ținută culturală. Colierele cu flori de iasomie sunt foarte populare în sudul Indiei. Intrați în orice cameră cu acest colier de flori și întreaga cameră va fi umplută cu mirosul răcoritor de iasomii.

4. Coliere hawaiene cu flori:

Coliere hawaiene cu flori

Colierele hawaiene cu flori sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de „lei”. Cel mai popular concept de lei în cultura hawaiană este o coroană de flori prezentată la sosire sau plecare ca simbol al afecțiunii. Aceste coliere sunt un succes major pentru orice petrecere cu tematică tropicală. Aceste coliere artificiale cu flori au multe culori diferite, cum ar fi galben, negru, roșu și roz, oferind astfel mai multă vibrație aspectului dumneavoastră.

5. Colier cu flori de lotus:

Colier cu flori de lotus

Colierele cu flori de lotus sunt utilizate pe scară largă în căsătorii și, de asemenea, în temple. Acest colier de flori vine în diferite culori și dimensiuni. Aceste coliere pot fi purtate pentru evenimente religioase unde oferă purtătorului un comportament foarte vibrant, dar calm.

6. Colier cu flori stratificate pentru nuntă:

Colier cu flori stratificate pentru nuntă

Colierul cu flori stratificate este format din două sau mai multe straturi de design floral. Aceste coliere oferă diferite straturi de uimire rochiei tale. Pot fi purtate cu cercei sau brățări potrivite pentru a-ți completa aspectul. Puteți personaliza numărul de straturi pentru a se potrivi cu ținuta dvs..

7. Colier Choker Floral:

Colier Choker Floral

Colierele cu choker florale sunt cele mai căutate coliere cu flori pentru femeia modernă. Pot fi asortate cu aproape orice ținută. Chokers vă oferă aspectul dorit cu accesorii minime. Colierele cu choker florale sunt disponibile în mai multe culori și modele.

8. Modele de coliere cu flori de aur pentru mireasă:

Designuri de coliere cu flori de aur pentru mireasă

În cazul în care doriți să participați la o căsătorie sau la un eveniment elegant și doriți să vă relaxați pe coeficientul de bijuterii, puteți încerca noile coliere de aur în design de flori. Aceste coliere au modele complexe ale florii, dar au și strălucirea strălucitoare a aurului. Aceste modele pot fi purtate în diferite dimensiuni și lungimi, în funcție de tipul de rochie pe care doriți să o purtați. Aceste coliere te vor face să arăți ca o diva.

9. Colier de design cu flori de argint:

Colier de design de flori de argint

Îți vine vreodată să mergi în club, dar nu îți vine să îți accesezi prea mult aspectul? Ești tipul ideal pentru colierul cu flori de argint. Aceste coliere sunt menite să aibă dimensiuni reduse, dar oferă o atractivitate aspectului tău. Asociați unul dintre aceștia cu cercei florali și veți fi icoana modei pe care toată lumea și-ar dori-o să fie.

Desenele florale sunt un instrument ucigaș pe piața bijuteriilor. Colierele cu flori pot fi purtate pentru orice eveniment. Acestea vă oferă ușurința de a îmbunătăți ante-ul fără a compromite confortul. Cu astfel de coliere în garderobă, puteți avea aspectul ucigaș