9 tipuri diferite de coliere pentru bărbați

Colierele au făcut întotdeauna parte din ținuta umană. În ultimul timp, colierele au făcut parte doar din garderoba femeilor. Bărbații poartă și coliere, cunoscute și sub numele de lanțuri de gât. În cele mai vechi timpuri, bărbaților li se prezentau coliere pentru a arăta respect sau pentru a-și onora postul. Colierele pentru bărbați nu sunt menite să-și accesorizeze ținuta. În schimb, colierele pentru bărbați sunt folosite pentru a le completa și nu pentru a le copleși aspectul.

coliere pentru bărbați

Modele simple și recente de coliere pentru bărbați:

Astăzi vom înregistra primele 9 coliere pentru bărbați, care sunt un plus valoros pentru garderoba bărbaților.

1. Colier argintiu pentru bărbați:

Colier argintiu pentru bărbați

Etichetele pentru câini sunt folosite în armată. Funcțional sunt doar pandantive care poartă numele și alte informații ale persoanei care le poartă. Colierul cu mărgele din argint este dat cu pandantiv dublu cu margini negre, ceea ce îl face mai probabil pentru băieții de stradă și colegii pentru un aspect funky.

2. Coliere pentru bărbați în argint:

Coliere pentru bărbați în argint

Colierele simple și fără ornamente sunt un succes uriaș în moda bărbaților. În funcție de aspectul, lungimea și materialul folosit, colierele pentru bărbați pot fi personalizate pentru a se potrivi aspectului dumneavoastră. Un lanț simplu îndoit în argint oferă un aspect simplificat chiar și formal și, prin urmare, este purtat și pentru petreceri oficiale și pentru uzură obișnuită.

3. Coliere pandantive pentru bărbați Argint:

Coliere cu pandantiv pentru bărbați din argint

Colierele cu pandantiv pentru bărbați sunt alcătuite în mare parte cu un lanț lung simplu sau cu arcuri, cu un farmec simplu și delicat. Acest tip de coliere sunt foarte ușor de văzut cu codurile de îmbrăcăminte casual de la cinci din zece bărbați. Bărbații pasionați de simbolurile antice ale monedelor caută în general astfel de coliere pentru a-și spori pictograma stilului sau pentru un aspect de pirat.

4. Embleme religioase:

Embleme religioase

Aceste coliere sunt la fel ca colierele cu pandantiv. Dar pandantivele din aceste coliere nu sunt doar pentru un aspect elegant. În cele mai multe cazuri, aceste coliere sunt purtate sub decolteu. Simbolurile religioase sunt purtate în general pentru un aspect spiritual sau pentru protecție împotriva răului. Unele embleme religioase populare includ cruci de Iisus, stele David, simboluri antice, simboluri hinduse etc..

5. Coliere pentru bărbați:

Coliere pentru bărbați

Choker-urile sunt opusul colierelor cu pandantiv. Choker-urile sunt purtate la gât și nu se atârnă. Nu numai femeile, ci și bărbații sunt atrași și de designul și de aspectul îndrăzneț dat de designele de choker. O șuviță neagră, când i se oferă un design cu mărgele argintii, arată îmbrăcată în îmbrăcămintea casual și formală. Aleasă în general de bug-urile colegiului și de starurile rock, este purtată pe scară largă în America, Anglia și Africa.

6. Coliere cu mărgele pentru bărbați:

Coliere cu mărgele pentru bărbați

Colierele cu mărgele sunt un mare succes în accesoriile pentru bărbați. Aceste tipuri de coliere sunt realizate folosind culori simple sau multiple de margele. Puteți experimenta lungimea acestor coliere pentru a obține aspectul perfect. Acestea pot fi purtate peste orice ținută pentru a oferi o personalitate simplă și carismatică.

7. Coliere pentru bărbați cu pene:

Coliere Feather Men

Colierele din pene oferă un aspect foarte artistic persoanei care le poartă. Aceste coliere folosesc pene în locul pandantivelor. Penele folosite pot fi naturale sau chiar realizate din metale. Spre deosebire de colierele cu pene purtate de femeile care folosesc pene de dimensiuni mari, aceste coliere au o pene de dimensiuni mici pentru a completa aspectul.

8. Coliere de aur pentru bărbați:

Coliere de aur pentru bărbați

Colierele sau colierele din aur sunt o parte veșnică a garderobei unui bărbat. Din cele mai vechi timpuri, bărbații poartă coliere de aur. Colierele din aur purtate de bărbați nu au niciun pandantiv sau design special. Acestea sunt menite să fie simple și purtate sub decolteu.

9. Coliere tradiționale pentru bărbați:

Coliere tradiționale pentru bărbați

Bărbații tribali sunt obișnuiți să împodobească diferite tipuri de coliere. Aceste coliere sunt realizate din resurse disponibile în mod natural. Majoritatea acestor coliere sunt realizate din fildeș, piatră sau dinte de animal. Astfel de coliere oferă o aură robustă purtătorului, fără a fi prea strălucitoare.

De acum nu numai femeile, ci și bărbații devin acum funky cu diferite modele de accesorii. Colierele cu lungime mare au devenit destul de populare printre bărbați, în special cei atașați de lumea artei. Prin urmare, oricine poartă astfel de bijuterii, ar trebui să aibă grijă să-și potrivească bijuteriile cu ținuta lor pentru a face impresia potrivită.