9 modele elegante de colier din argint sterlin pentru femei

Metalul pur argintiu este moale și flexibil datorită faptului că designerii au introdus bijuterii din argint cu o combinație de aliaj care este de obicei cupru, denumită așa cum argintul sterling are un conținut de argint de 92,55 și un procent de aliaj de 7,5, ceea ce a făcut mai ușor turnarea argintului sterlin în modele de colier. Iată cele mai bune 9 modele de coliere din argint sterlin care au câștigat ochii oamenilor prin desenele lor fabuloase. Pentru băieții care intenționează să-i ofere un cadou surpriză care să se potrivească cu grosimea portofelului dvs., atunci este cu siguranță un colier de argint!!

Cele mai recente și tradiționale modele de coliere din argint pentru fete în tendință:

Să ne uităm la cele mai bune modele de coliere din argint.

1. Colier cu mărgele din argint sterling cu trei rânduri:

Colier cu mărgele din argint sterling cu trei rânduri

Colierul cu trei rânduri adaugă întotdeauna frumusețe și grație atunci când este combinat cu o ținută vestimentară western. Fetelor le place să-și prezinte bijuteriile mai mult decât bărbații, ceea ce i-a făcut pe designeri să creeze colierul cu mărgele de argint pe trei rânduri, cu perle din fiecare fir..

2. Lanț de argint sterling de design Singapore:

Lanț de argint sterling de design Singapore

Designul Singapore este o croială renumită dată lanțului care dă o răsucire lanțului cu un finisaj strălucitor și lucios. Aceste lanțuri lungi răsucite sunt purtate în mod obișnuit atât de bărbați, cât și de femei.

3. Colier din argint sterlin cu mărgele absolvite:

Colier din argint sterlin cu mărgele absolvite

Margelele de argint absolvite vorbesc despre sine prin designul și structura sa uimitoare. Margelele urmează o absolvire începând de la o bilă groasă de margele de la centru care se termină ca cea mai mică margele de argint cu un atașament de cârlig sau șnur. Argintul poate fi transformat într-un finisaj lucios sau plictisitor.

4. Colier din argint sterlin cu design:

Colier din argint sterling de design Curb

Designul de bordură este utilizat în mod obișnuit pentru a realiza lanțuri, brățări și curele. Cel mai popular în rândul bărbaților este modelul colierului de design cu bordură cu atașament cu cârlig. Lanțul este realizat prin interblocare de verigă plană identică. Acest model de colier este gros și puternic.

5. Colier cu jumătate de lună din argint sterling

Pandantiv cu jumătate de lună, colier scurt din argint

Acest tip de colier pandantivul rulează împreună cu lanțul ca un pandantiv suspendat. Designul cu jumătate de lună are o formă mai groasă decât lanțul, ceea ce îl face remarcabil și atractiv. Acest tip de bijuterie vine cu un model scurt de colier.

6. Colier cu guler din argint sterling ciocănit:

Colier cu guler din argint

Argintul ciocănit oferă un finisaj plictisitor cu indentări pe colier cauzate de procesul de ciocănit. Această metodă de ciocănit face metalul mai puternic. Acest tip de colier cu guler vine ca o bijuterie auto-reglabilă care se poartă în jurul gâtului ca un colier cu guler.

7. Colier din argint cu pandantiv cu finisaj mat:

Colier din argint sterling cu pandantiv cu finisaj mat

Pandantivul cu finisaj mat a devenit obișnuit și la modă în zilele noastre, mai degrabă decât să purtați un lanț de finisaj mat cu un pandantiv cu finisaj lucios. Acest pandantiv este fabricat dintr-un metal solid dintr-o singură bucată, fără ca vreun gol să-l facă mai puternic.

8. Pandantiv cu design Vintage Locket din argint sterling cu lanț lung:

Pandantiv cu design vintage, lanț lung din argint

Medalii vintage și-au păstrat, de asemenea, poziția în industria modei datorită aspectului său unic. Partea frontală a medalionului poate fi proiectată într-un model geometric sau floral care are o perspectivă oxidată de metal argintiu. Acest tip de pandantiv pentru medalion se potrivește bine cu un lanț simplu lung de argint.

9. Colier din argint sterling Rolo legat de inimă:

Colier din argint sterling Rolo legat de inimă

O grămadă de colier din inimă din argint sterlin, care poate fi pandantiv de argint în formă completă sau pandantive din inimă în formă de gol, etichetate cu un lanț proiectat în centru, oferă un aspect jazzy, pe care fetele tinere și doamnele sunt mari fanii. Numărul de legături este în mod normal mai mare de 15, ceea ce oferă o grămadă de design de struguri.

Bijuteriile din argint au fost întotdeauna cele mai vândute bijuterii decât alte metale prețioase, datorită faptului că au costuri și design-uri fanteziste ușoare. Acești doi factori au și vor face ca bijuteriile din argint să fie de top în lumea modei. Încercarea unui nou colier din argint este mai practică decât bijuteriile din aur.