15 tipuri diferite de bijuterii cu lanț de colier

Pentru orice ocazie, un lanț de colier este o idee bună pentru a vă îmbunătăți aspectul. Nu este nimic liniștit la fel de frumos ca lanțul de colier, mai ales dacă sunt împodobite cu un pandantiv. Foarte puține bijuterii sunt la fel de versatile ca și colierul cu lanț. Este o bijuterie completă care trebuie să fie în cutia de bijuterii a fiecărei femei și tinere.

diferite-tipuri-de-coliere-lant-bijuterii

Aceste lanțuri sunt disponibile în aur, argint, cupru, titan sau orice alt material. Pe baza garderobei dvs., trebuie să decideți ce lungime a colierului va fi cea mai bună. Astăzi, utilizarea lanțului colierului ca element pur decorativ este ceva de la sine înțeles.

Modele de coliere cu lanț:

Dacă doriți să vă creați propriul lanț de gât suculent, acest articol vă va ghida să îl selectați pe cel potrivit.

1. Lanț colier superb pentru bărbați și femei:

Lanț colier superb pentru bărbați și femei

Culorile colierelor sunt argintiu, auriu și platinat etc., dar stilurile variază. Unul dintre stilurile populare este lanțul de gât superb. S-ar putea să fiți uimit să auziți că colierele cu lanțuri există de foarte mult timp. Acest lanț de colier are un design complex și poate fi folosit atât de bărbați, cât și de femei.

2. Colier cu lanț de frunze pentru adolescenți:

Colier cu lanț de frunze pentru adolescenți

Lanțul colierului cu frunze prezintă o frunză superbă, reală de aspen, care a fost electro-placată cu finisaj lustruit de lungă durată, placat cu aur. Fiecare frunză este 100% unică, făcându-l un cadou minunat pentru o prietenă sau domnișoară de onoare! Acest colier cu frunze este un accesoriu perfect pentru orice fel de ținută. Colierele cu lanț sunt realizate pe scară largă pentru fetele adolescente și pentru toate vârstele femeilor. Varietăți de lanțuri de coliere sunt disponibile pe piața indiană și sunt făcute pentru aspectul vibrant al persoanelor.

3. Colier cu lanț de argint cu pandantiv cu perle:

Colier cu lanț de argint cu pandantiv cu perle

În vremurile străvechi, popoarele zilei foloseau și aur și argint în bijuteriile lor și sunt lucrate manual de o mare măiestrie. Acest lanț de colier cu perle, sârmă conține plin de pietre minuscule de diamant, care oferă o viziune deosebit de specială purtătorilor. Acest adorabil pandantiv perlat oferă lanțul de bază alb strălucitor și placat cu argint.

4. 5 lanțuri de colier stratificat pentru fete:

Lant cu 5 straturi de colier pentru fete

Colierul cu cinci straturi este un accesoriu unic pentru ținuta ta. Acest lanț clasic, cu strat subțire, într-o varietate de stiluri. Puteți atașa un pandantiv; îl poți purta ca strat suplimentar cu alt colier cu lanț sau chiar uneori este suficient. De la primul până la ultimul strat, poate fi finisat cu materialul argintiu; fiecare strat a fost unic cu stilurile lor.

5. Colier cu lanț de aur gros pentru bărbați:

Colier cu lanț de aur gros pentru bărbați

Colier cu lanț gros, proiectat cu metal greu placat cu aur, un centru al lanțului conține un design de sârmă de culoare roz moale, cu un finisaj perfect, poate fi realizat cu greutate mare și în principal focus sau bărbați. Legăturile lanțului sunt complexe și au marginile perfecte. Lanțurile de coliere provin de la vârste de mărgele și coajă până la nenumăratele variante disponibile astăzi, realizate chiar și cu metale prețioase și pietre prețioase.

6. Lanț simplu de colier simplu din argint:

Lant de colier simplu, simplu, din argint

Un lanț simplu este de a purta singur, cu pandantivul preferat sau pentru stratificare. Acest colier simplu oferă aspectul feminin și frumos pentru popoare. Poate fi proiectat cu material de înaltă calitate din argint și închis cu un inel de arc din argint. Atât bărbații, cât și femeile pot purta acest lanț elegant simplu pentru orice fel de ocazie și, de asemenea, pentru utilizarea de zi cu zi.

7. Colier cu lanț cu pandentiv Lotus:

Colier cu lanț cu pandentiv Lotus

Colierul cu pandantiv Lotus este placat cu argint, iar pandantivul este modelat cu argint închis la culoare, acest pandantiv de design lotus este unul unic, poți purta acest pandantiv de design cu orice fel de lanț de colier. Acest pandantiv de design de flori de lotus cu argint și este designul perfect pentru iubitorii de flori. Lanțurile de coliere de bijuterii pot fi purtate de oricine. Trebuie doar să acordați atenție stilului și lungimii pentru a selecta cel mai potrivit pentru dvs..

8. Colier cu lanț de soare din aur:

Colier cu lanț de soare de aur

Colierul cu lanț de aur nu este doar un ornament, ci exprimă și personalitatea și simbolizează convingerile purtătorului. Există nenumărate coliere cu lanț de aur disponibile atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Acest colier cu lanț de soare placat cu aur oferă un tip de design la modă în timp ce este comparat cu alții. Acest pandantiv de soare oferă senzația de inspirație pentru purtător

9. Lanț tradițional de colier de flori:

Lanț colier tradițional de flori

Colierul cu lanț de argint este una dintre cele mai elegante unități de pe piață. Pe lângă faptul că sunt elegante, sunt disponibile și în diferite stiluri, oferindu-vă astfel o gamă largă de opțiuni. Acest lanț tradițional de coliere cu flori este accesoriul potrivit pentru ceremoniile de nuntă și alte funcții de familie. Colierul frumos cu lanțuri și corali roșii oferă aspectul de eleganță suplimentar decât altele.

10. Lanțuri grele de colier:

Lanțuri grele de colier

Colierele cu lanț negru sunt că trebuie să purtați întotdeauna o singură suvită. Dacă doriți să creați un aspect stratificat, ar trebui să purtați două coliere de lungimi diferite. Acest lanț greu de colier conceput cu designuri stratificate și complexe. Dacă aveți de gând să purtați acest lanț în timpul unei petreceri de seară, ar trebui să luați în considerare includerea unui pandantiv.

11. Lanț de colier destul de placat cu aur:

Lant colier placat cu aur

Acest lanț de colier placat cu aur este proiectat cu material placat cu aur, iar micul pandantiv în formă de inimă a fost atârnat cu lanțul de aur înfășurat cu sârmă. Acest lanț pandantiv în formă de inimă este un cadou perfect pentru prietena ta și pentru persoana iubită.

12. Lanț colier smarald:

Lant colier smarald

Lanțul de colier de smarald prezintă un smarald columbian de culoare verde perfect clar și vibrant. Nuanța lor verde-albăstruie distinctă îi deosebește de celelalte smaralde; pandantivul este delicat și mic, iar acesta este un pandantiv perfect și pentru coliere.

13. Lanț de colier la modă:

Lanț colier la modă

Decor cu lanț placat cu aur, oglindă pătrată, decorată cu piatră albă purpuriu închis. Acest lucru poate fi făcut cu pietre de diamant clare, cristale de rocă și modele de oglinzi sunt utilizate pentru a da o eleganță a gâtului purtătorului. Acest lanț de coliere la modă este utilizat pe scară largă de toate vârstele femeilor și fetelor. Acesta poate fi un accesoriu minunat pentru rochiile de petrecere.

14. Flori cu lanț de colier:

Floare cu lanț de colier

Acest lanț de colier rafinat ar face un cadou minunat sau cineva care sărbătorește o zi de naștere, o aniversare sau un eveniment important! Acest lucru poate fi proiectat cu lanț subțire auriu și cu trei laturi ale lanțului, flori sunt plasate și care sunt conectate cu lanț subțire. Florile sunt conturate în diamante și pietre naturale. Această floare cu lanț de colier este o colecție unică pentru îmbrăcămintea ta.

15. Colier cu lanț în aripi de înger:

Colier cu lanț în aripi înger din aur

Colier antic cu aripă pe lanț subțire cu finisaj auriu, aceste aripi de înger încântător detaliate sunt fabricate din alamă și au un finisaj antic minunat. Fiecare aripă de înger atârnă de diferite lungimi de lanț lung și scurt, care au fost atașate cu un lanț subțire sau larg. Pandantivul acestui lanț este frumos liniștit, deoarece fiecare aripă se leagănă ușor independent de cealaltă.

Când purtați un lanț singur, de obicei este unul mai greu, mai îndrăzneț. Utilizarea mai multor lanțuri oferă aspectul unui colier cu mai multe lanțuri. Oricare ar fi alegerea pe care o faceți pentru ținuta dvs., vă puteți asigura că veți găsi un lanț care să se potrivească calității, aspectului, simțului și stilului. Având o varietate de ele la îndemână, pansamentul pentru orice ocazie este ușor și distractiv.