15 frumoase colecții de modele de coliere de aur de 25 de grame în India

Odată cu sezonul de nunți și sărbătoare chiar după colț, toate doamnele din familia dvs. trebuie să fie ocupate să cumpere aur. Dacă nu ai timp să treci prin modelele lui 1000, suntem aici să te salvăm! În acest articol, am colectat 10 modele de haram aurii de 25 de grame, potrivite pentru o gamă largă de ocazii. Parcurgeți catalogul pentru a alege idei și pentru a oferi restului femeilor câteva obiective serioase de bijuterii! Deci, sunteți gata să explorați cele mai noi haramuri cu o greutate aproximativă de 25 g de aur?

Cele mai recente și cele mai bune modele de coliere din aur în 25 de grame:

Iată câteva modele de coliere de aur care au mai puțin de 25 de grame.

1. Rubin și Emerald Gold Haram:

Rubin și Emerald Gold Haram

CUMPĂRĂ ACUM

Iată un haram tradițional de aur de 25 g, care este perfect pentru nunțile din sudul Indiei și ceremoniile religioase. Lanțul de lungime medie se potrivește perfect cu ansamblurile dvs. de uzură etnice, cum ar fi saree de mătase și kurtas. Designul are un model în stil lanț cu verigi și bile de aur. Pietrele prețioase precum rubinele și smaraldele adaugă un aspect indian chintesențial colierului. Micile bile de aur împodobesc pandantivul pentru un aspect delicat.

 • Proiecta: Colier Ghangroo din aur 22K
 • Metal: Aur galben 22K
 • Ocazie: Nunți, ceremonii de mireasă
 • Sfat stil: Adăugați un choker simplu deasupra acestui colier pentru a crea un aspect stratificat.

2. Haram de aur simplu stil Kerala:

Kerala Style Plain Gold Haram

CUMPĂRĂ ACUM

Dacă căutați ceva simplu și elegant, verificați această piesă. Hramul în stil Kerala are un design din aur solid în motive florale. Lanțul măsoară 18 inci lungime și are o greutate brută de 23 g. Acest haram versatil se potrivește cu aproape orice ținută și poate fi purtat în nenumărate moduri. Puteți să îl purtați singur sau să-l împerecheați cu un choker cu piatră sau cu diamante pentru a arăta grozav.

 • Proiecta: Colier din aur galben simplu 22K cu motive florale
 • Metal: Aur galben 22K
 • Ocazie: Festivaluri, evenimente religioase, mici adunări
 • Sfat stil: Adăugați un lanț auriu suplimentar pe spate pentru a-l purta ca o centură de talie.

3. Design scurt Haram din aur solid:

Solid Gold Short Haram Design

CUMPĂRĂ ACUM

Iată un haram de aur scurt și elegant, care este perfect pentru frumusețile cu gâtul lung. Colierul reglabil atrage atenția asupra gâtului și a liniei umerilor. Hramul are un design modern, modelat în aur pur, pentru un plus de strălucire și strălucire. Greutatea aproximativă a acestei piese este de 23 g. Această piesă este indispensabilă în cutia de bijuterii, deoarece se potrivește cu aproape orice tip de ținută și eveniment.

 • Proiecta: Colier cu aur de 22K
 • Metal: Aur galben 22K
 • Ocazie: Nunți, festivaluri, recepție
 • Sfat stil: Împerechează-l cu cercei cu aur împânzit pentru a-ți completa look-ul.

4. Set de colier de aur cu design de legături:

Set de coliere din aur cu design de legături

CUMPĂRĂ ACUM

Evenimente precum nunțile și întâlnirile de profil sunt locurile potrivite pentru a arăta acest luxos colier de aur. Haram cântărește doar puțin mai mult de 25 de grame și adaugă un element de măreție ținutei. Designul are un lanț de aur solid cu straturi de verigi atașate. Detaliile fine cu picături de aur adaugă un aspect feminin acestui gât. Cea mai bună parte este că haramul vine cu cercei asortați, deci sunteți sortat!

 • Proiecta: Set de coliere din aur de mlaștină 22K
 • Metal: Aur galben 22K
 • Ocazie: Nunți, petreceri de elită, recepție
 • Sfat stil: Purtați-l peste un saree de mătase Kanjeevaram pentru a arăta excepțional!

5. Colier de aur roz și verde Palakka:

Colier din aur roz și verde Palakka

CUMPĂRĂ ACUM

Pentru cei care preferă un haram tradițional în fața gâturilor moderne, atunci un Palakka mala este o necesitate! Palakka haram este un design în stil Kerala cu „frunze” în formă de mango. Deși smaraldul este comun, acest model special are rubine pentru un aspect unic. Combinația dintre aur și roșu adaugă o eleganță subevaluată ținutei tale. Pietrele albe și bilele de aur împodobesc colierul de aur de 25 g pentru a face să pară eteric!

 • Proiecta: 22K Ruby și aur Palakka Mala
 • Metal: Aur galben 22K
 • Ocazie: Festivaluri, duș de mireasă, logodnă
 • Sfat stil: Asociați colierul cu cerceii de rubin asortați.

6. Set de haram auriu cu model de lacrimă:

Set de Haram cu model de lacrimă

CUMPĂRĂ ACUM

Aveți seturi de aur care funcționează doar cu ținute tradiționale? Nu aveți nicio idee despre ce să purtați pe rochia de seară pentru o recepție? Avem și asta acoperit! Aruncați o privire la acest set elegant de coliere din aur cu model de lacrimă, care este un produs obligatoriu în cutia dvs. de bijuterii. Gulerul cu lungime scurtă are un model de plasă pentru efect textural, în timp ce o lustruire de rodiu argintiu conferă un finisaj diamantat acestui superb lanț de aur. Cerceii asortati vin ca parte a setului pentru a-ti completa look-ul.

 • Proiecta: Set de colier de aur de 22K
 • Metal: Aur galben 22K
 • Ocazie: Recepție, petreceri de cocktail, ceremonii de mireasă
 • Sfat stil: Purtați această piesă peste o rochie cu umeri pentru a arăta uimitoare.

7. Design cu diamante în cascadă de aur Haram:

Diamond Studded Cascade Gold Haram Design

CUMPĂRĂ ACUM

Iată un frumos colier cu diamante pe care îl vei găsi imposibil de rezistat! Designul în stil floral și în cascadă adaugă un aspect delicat gâtului tău subțire. Hramul este setat în aur de 18k și cântărește aproximativ 23 de grame. Aproximativ 2 diamante de carate și o singură piatră de rubin împodobesc acest minunat lanț și vin cu o tăietură strălucitoare. Poți purta acest gât versatil pe orice ținută din garderoba ta. Prin asocierea cu cerceii potriviți, puteți face acest haram să funcționeze pentru orice ocazie – de la nunți la festivaluri!

 • Proiecta: Colier cu diamante și rubine din aur galben de 18Kt
 • Metal: Aur de 18K
 • Ocazie: Festivaluri, nunți, aniversări etc.
 • Sfat stil: Alegeți știfturi de diamante potrivite pentru a fura spectacolul!

8. Colier elegant din aur cu model floral:

Colier de aur cu model floral elegant

CUMPĂRĂ ACUM

Iată o piesă pe care chiar fiica ta adolescentă o va aproba! Colierul superb cu modele florale este exact ceea ce aveți nevoie pentru a atrage atenția asupra corpului superior. Colierul măsoară aproximativ 16 inci în lungime și cântărește aproximativ 22,3 grame. Puritatea metalului este de 22 de carate, iar designul nu are pietre sau diamante suplimentare. O combinație de finisaj neted și texturat creează un aspect unic acestui haram.

 • Proiecta: Colier de aur Eliza
 • Metal: Aur 22K
 • Ocazie: Întâlniri sociale, cină etc.
 • Sfat stil: Asociați-l cu cercei cu tematică florală pentru a câștiga complimente.

9. Set colier auriu cu două rânduri de plasă:

Set colier auriu cu două rânduri

CUMPĂRĂ ACUM

Iată un set de haram auriu în stil contemporan, care vă va câștiga cu siguranță o mulțime de complimente. Colierul are un design cu două straturi, care funcționează cu ansambluri tradiționale și moderne. Detaliile fine conțin un model delicat de plasă pe margele, iar pandantivul oferă un aspect capricios haramului. Chiar și cerceii au un design elegant, care le permite să lucreze ca separări versatile. Setul haram cântărește în jur de 21 g și este setat în aur galben de 22 de carate.

 • Proiecta: Set colier auriu în formă de plasă
 • Metal: Aur 22K
 • Ocazie: Petreceri de seară, recepții, Sangeeth
 • Sfat stil: Poartă o ținută adâncă de gât pentru a face colierul să iasă în evidență.

10. Set colier margele împletite cu aur:

Set colier mărgele împletite cu aur

CUMPĂRĂ ACUM

Iată un alt set de coliere de aur care se potrivește femeilor de toate categoriile de vârstă. Colierul cu un singur rând are un design împletit cu mărgele de aur, care oferă un aspect rafinat gâtului tău. Cea mai bună parte a deținerii acestui haram este că nu trebuie să așteptați o mare ocazie pentru a-l etala. Designul simplu se traduce cu ușurință de la bijuterii de îmbrăcăminte ocazionale la casual. Colierul setat cu cercei asortați este setat în aur de 22 de carate și cântărește aproximativ 24 de grame.

 • Proiecta: Colier de aur cu margele împletite cu cercei
 • Metal: Aur 22K
 • Ocazie: Petreceri de seară, recepții, Sangeeth
 • Sfat stil: Poartă o ținută fără gât pentru a face colierul să iasă în evidență.

11. Colier cu mărgele de aur:

Colier cu mărgele de aur

Un colier cu mărgele frumoase pentru toate doamnele de acolo și arată foarte tradițional. Margelele sunt așezate foarte complicat pentru a face 2 fire ale colierului. Acesta este un design foarte frumos pentru un colier de aur care cântărește sub 25 de grame și care ar putea lucra cu orice ocazie. Un punct culminant al acestui design este că este potrivit pentru doamnele de toate vârstele. Acest lucru este bun în pachet, o alegere drăguță pentru un design de colier de aur de 25 g.

12. Colier Floral Prune Bago:

Colier Floral Prune Bago

Este un colier de aur frumos floral de 25 de grame, disponibil pe piață. Arată foarte tradițional. Modelul floral adaugă mai multă frumusețe acestui colier. Arată elegant. Aceste modele de coliere de aur de 25 de grame sunt cele mai bune cadouri de frumusețe pe care le-ai putea cumpăra pentru zilele tale speciale de nuntă. Este realizat foarte bine cu pandantivele de flori și mărgele de pe fire.

13. Colier de aur cu pietre prețioase:

Colier de aur cu pietre prețioase

Dragostea și pasiunea pentru aur în rândul doamnelor este excepțională. Acest colier cu bijuterii sporește frumusețea colierului. Pietrele colorate roșu și verde reprezintă o atracție suplimentară pentru set. Arată mai mult ca o piesă antică. Este cel mai potrivit pentru evenimente formale. Potriviți-l cu cercei și brățări frumoase pentru a completa setul. Aceste modele de coliere din aur sunt disponibile în 25 până la 30 de grame.

14. Colier decupat:

Colier decupat

Este unul dintre cele mai bune modele frumoase de modele de coliere de aur de 25 de grame. Arată atât de simplu, cu o singură suvită aurie prevăzută cu acele perle frumoase la intervale regulate. Modelul de flori aurii dintre perle adaugă atât de multă eleganță setului. Arată atât de la modă. Acest lucru este cel mai potrivit pentru petreceri. Doamnele pot etala acest gât de aspect frumos și se pot mândri cu colecția lor.

15. Colier cu pandantiv de păun:

Colier pandantiv Peacock

Aceasta este o bijuterie tradițională. Toate aceste doamne ar trebui să aibă un astfel de design în colecția lor. Un pandantiv frumos de păun adaugă măreție. Este fabricat exclusiv manual. Acei păuni arată foarte elegant pe acest set auriu. Doamnele pot colora codul cu astfel de modele minunate de păun.

Un colier de aur setat în 25 de grame este partea esențială a fiecărei femei. Ei au grijă de aceste ornamente de aur cu cea mai mare grijă. Aceste modele, care cântăresc mai puțin de 25 de grame, sunt cele mai frumoase cadouri pentru doamne. Margelele aurii în combinație cu mărgele negre sau pietre prețioase ar fi un design foarte frumos.