15 cele mai bune tunsori cu bol și ciuperci

Tunsul cu ciuperci a fost cel mai popular în anii 1960 și 1970. Dar, această tendință de tăiere a ciupercilor se întoarce încet cu o bandă, în anul 2020. Coafura cu ciuperci poate fi ușor reglată pentru a vă face să arătați profesionist sau doar pentru a avea un aspect general relaxat, puteți alege una dintre ele. Aceste coafuri tăiate cu ciuperci sunt potrivite nu numai pentru copii și bărbați, ci și pentru femei și vor reflecta cu siguranță și personalitatea purtătorului. Tunsul tăiat cu ciuperci este creat lăsând partea superioară a părului lungă, iar partea părului mai scurtă. În acest fel, părul lung se va accentua peste firele scurte și, prin urmare, va arăta ca o formă de ciupercă.

În prezent, au existat mai multe variante ale tunsoarei cu ciuperci și toate sunt fascinante. Și cu numărul de variante pe care le aveți, este cu adevărat o nebunie să nu încercați singur tunsoarea. Acesta este motivul pentru care vom discuta despre cele mai bune imagini tăiate cu ciuperci nu numai pentru bărbați, ci și pentru copii și femei. Acest lucru vă va ajuta să cunoașteți, ca persoană, ce variație a imaginilor tunsoare ciuperci se va potrivi cel mai mult cu fața dvs..

5 tunsori simple pentru bol și ciuperci pentru bărbați:

Iată lista primelor 5 coafuri de ciuperci și castron pentru bărbați în 2020 cu imagini.

1. Tunsoare lungă cu ciuperci cu franjuri:

Long Fringe Ciupercă tunsoare

Această coafură de ciuperci pentru bărbați este grozavă pentru bărbați și mai ales pentru adolescenți care tocmai au pășit în facultate pentru prima dată. În această tunsoare, părțile părului sunt menținute la aceeași înălțime ca urechile, în timp ce părțile mai lungi ale părului acoperă fruntea persoanei, care se află la doar un centimetru peste sprânceană. Acest tip de tunsoare de ciuperci pentru bărbați se va potrivi pentru tipul de păr mediu până la scurt, precum și pentru bărbații și adolescenții care au o față drăguță. Această tunsoare va fi potrivită pentru orice tip de ocazie, datorită versatilității sale. Aspectul casual va merge împreună cu orice petrecere sau festival. Grupa de vârstă perfectă pentru acest tip de tunsoare ar trebui să fie de la 18 ani la aproape 30 de ani.

De asemenea, cel mai bun sezon pentru a arăta acest tip de tunsoare ar fi toamna și primăvara. Poți purta orice tip de îmbrăcăminte casual cu această tunsoare cu ciuperci, precum un tricou asociat cu blugi și o jachetă.

2. Franjuri laterale despărțite de tunsoarea ciupercii mijlocii:

Franjuri laterale despărțite de tunsul din ciuperca mijlocie

Acest tip de tunsoare cu ciuperci este excelent și pentru bărbați și adolescenți. În această tunsoare, părul este împărțit de partea de mijloc și apoi este concentrat spre părțile laterale ale capului. Părul nu înghesuie fruntea, ci rămâne doar pe partea laterală a celor doi ochi. Această tunsoare va fi grozavă pentru părul de dimensiuni medii și va fi perfectă pentru cei care au o față corectă și arătoasă. Această tunsoare se potrivește mai ales pentru căsătorii și petreceri în casă și poate fi, de asemenea, folosită și ca un aspect bun de facultate. Grupa de vârstă pentru acest tip de tunsoare este excelentă între 18 și aproape 35 sau 40 de ani. Cel mai bun sezon pentru a arăta acest tip de tunsoare ar fi mai ales în veri. A purta o cămașă sau veste, împreună cu blugi sau pantaloni normali, ar trebui să se potrivească perfect cu această tunsoare.

3. Tunsoare ciupercă care este dezordonată:

Tunsoare de ciuperci care este dezordonată

Această tunsoare cu ciuperci pentru părul creț implică dezlegarea părului într-un mod care să arate puțin dezinvolt. Nu este recomandat să piepteneți părul, deoarece acesta va elimina stricăciunea. Aspectul este despre aspectul aspru și dezinvolt. Părul se va întinde peste capul dvs. într-un mod frumos de val. Această tăiere va fi excelentă pentru persoanele care nu au părul drept, iar textura părului este, de asemenea, aspră. Această tunsoare este recomandată celor care au o față cu aspect foarte întărit și va fi fantastică pentru persoanele între 20 și 45 de ani.

Această croială este cel mai bine să fie folosită la petreceri. Se poate etala această coafură în orice anotimp, dar primăvara, toamna și iernile vor fi cele mai bune anotimpuri. Se poate purta pur și simplu blugi și un tricou și va arăta bine, împreună cu o cămașă pentru stratificare.

4. Tunsoare cu ciuperci cu aspect modern:

Tunsoare cu ciuperci care arată modern

Această tăietură scurtă de ciuperci este o opțiune excelentă pentru bărbații și adolescenții cărora le place să încerce ceva nou. Această tunsoare implică părul tăiat ca un castron, în jurul feței. Părul din față acoperă aproximativ jumătate din frunte, în timp ce partea părului este deasupra urechilor. De asemenea, părțile vor fi tăiate, ceea ce va arăta aspectul de ciupercă în partea de sus și va fi la același nivel de păr cu partea superioară a capului. Această tunsoare este excelentă pentru persoanele cu părul scurt și are o față care arată subțire. Aceasta înseamnă că grupa de vârstă va fi în mare parte între 16 și 22 de ani. Această tunsoare este excelentă pentru ocazii și căsătorii normale și nu va fi atât de grozavă pentru petreceri. Se poate purta această croială în orice anotimp, fie că este vară sau iarnă, împreună cu haine normale, precum cămăși și pantaloni.

5. Tunsoare cu ciuperci care are părurile ras și, de asemenea, are o tăietură strânsă:

Tunsoare cu ciuperci care are părurile ras și are și o tăietură strânsă

În această tunsoare de decolorare a ciupercilor, tăieturii i se oferă un aspect de tip ciupercă în capătul superior al capului, în timp ce părțile laterale sunt ras strâns. Această tunsoare va avea partea din față care acoperă o parte a frunții, fără prea mult păr pe părțile laterale ale capului. Această tunsoare va arăta grozav pentru majoritatea bărbaților și adolescenților, dar mai ales pentru persoanele care sunt în mare parte geek și au părul scurt. Va arăta grozav dacă persoana are o față drăguță. Grupa de vârstă a acestei reduceri va fi în mare parte de la 18 la 28 de ani. Această tunsoare va fi bună în toate ocaziile, inclusiv în orice ceremonie sau petrecere. Bărbații și adolescenții pot completa această coafură în toate anotimpurile, în special primăvara și iernile, deoarece hainele din aceste anotimpuri vor completa această coafură. Se poate purta orice tip de îmbrăcăminte formală sau casual și totuși arată minunat.

5 tunsori noi pentru bol și ciuperci pentru femei:

Iată lista celor mai populare 5 coafuri de ciuperci și boluri pentru femei în 2019 cu imagini.

1. Tunsoare de ciuperci cu breton care sunt măturate lateral:

Tunsoare cu ciuperci, cu breton care este măturat lateral

Această tunsoare de ciuperci pentru femei este perfectă pentru femeile, care au părul drept și subțire. Coafura cu castron scurt se face în așa fel încât părul să formeze un teanc în partea din spate a capului și să creeze un aspect de volum. Bretonul cu aspect bont va face, de asemenea, treaba de a face părul să pară voluminos. Deoarece această tunsoare este ușor de coafat, va arăta grozav la femeile care au o față mică și drăguță. Grupa de vârstă pentru această tunsoare poate fi oriunde între 20 și 40 de ani. Această tunsoare poate fi utilizată în orice tip de ocazie, dar mai ales în timpul ceremoniilor de nuntă. Se poate purta această tunsoare în orice sezon, fie că este vara iernii. Asocierea acestei tunsoare cu un top cu umeri reci, împreună cu blugi va arăta bine.

2. Tunsoare elegantă și modernă cu ciuperci:

Tunsoare elegantă și modernă cu ciuperci

În această tunsoare cu ciuperci pentru femei, partea superioară a capului va avea ciuperca tăiată, în timp ce fața și părțile laterale vor avea forme asimetrice. Cu această tunsoare, orice femeie o poate face să arate ca o regină. Partea din față, împreună cu părțile laterale, va avea păr lung și scurt, cu păr și în spatele urechilor. Acest lucru va arăta grozav la femeile care au o față lungă și subțire. Această croială va arăta bine femeilor cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani. Această tunsoare este excelentă pentru petreceri și nunți și poate fi folosită și pentru alte ceremonii majore. Toamna și iernile sunt cele două anotimpuri cu care te poți bucura de această tunsoare. Codul vestimentar include purtarea topurilor cu gât înalt, cu fuste și jachete creion. Se poate purta și rochii cu gât înalt.

3. Tunsoare de ciuperci care va ajunge la ochi:

Tunsoare de ciuperci care va ajunge la ochi

Această tunsoare cu bol de chili va implica utilizarea părului scurt, subțire și fragil și va crea o tunsoare cu aspect foarte atrăgător. Părul de pe părți și, de asemenea, partea din față a capului vor avea o lungime lungă, care poate ajunge la ochii din față. Părul din partea din spate a capului va ajunge și până la gât. Această tunsoare va arăta grozav la femeile care au o față foarte drăguță și rotundă. Grupa de vârstă a femeilor care ar trebui să încerce această tunsoare va varia de la 18 ani la 35 de ani. Această tunsoare va arăta grozav mai ales pentru petreceri. Aspectul casual va fi cel mai bine etalat în sezonul de vară sau toamnă, după cum îi place. Poți purta cu ușurință rochii ajustate pentru a merge împreună cu acest aspect.

4. Tunsoare cu ciuperci cu mai mult păr frontal și posterior:

Tunsoare cu ciuperci cu mai mult păr frontal și posterior

Aceasta este o tunsoare grozavă de ciuperci, care a devenit mai populară printre coafurile preferate ale vedetelor, cum ar fi Rihanna care poartă acest stil fantastic. Tunsoarea se face într-un aspect sportiv, cu mai mulți păr îngrămădit spre față și, de asemenea, partea din spate a capului. Părul din față se extinde aproape pe toată fruntea. Această tunsoare este recomandată acelor femei care au părul gros și fața lungă. Grupa de vârstă ar trebui să aibă în general aproximativ 25 de ani până la aproape 45 de ani. Tunsoarea este excelentă pentru petreceri și ocazii normale, dar nu atât de grozavă pentru nunți. Vara este cel mai bun moment pentru a arăta acest tip de tunsoare și se poate purta cu ușurință umăr rece sau teacă normală sau rochii body-con cu această tunsoare. Rochiile vor merge întotdeauna cel mai bine cu acest tip de tunsoare.

5. Tunsoare cu ciuperci care arată ca suflată de vânt:

Tunsoare cu ciuperci care arată ca suflată de vânt

Fără îndoială, coafurile scurte de ciuperci arată fantastic atunci când este în cea mai mare parte o versiune renovată a clasicului original. Această tunsoare implică părul care trebuie măturat de parcă ar fi suflat de vânt și arata și el sălbatic. Acest lucru va oferi aspectul dezordonat, dar va semăna și cu un pixie foarte superb. Această tunsoare va arăta grozav la femeile care au fața mică drăguță, împreună cu grosimea moderată a părului. Va arăta grozav la femeile care au vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, deoarece cu cât vei arăta mai tânără, cu atât va fi mai tunsoare mai pronunțată. Se poate folosi cu ușurință acest stil în timpul nunților. Primăvara, vara și toamna sunt cele mai bune anotimpuri pentru a arăta acest stil. Asociați această tunsoare cu bluze și blugi sau rochii sau fuste și sunteți bine.

5 cele mai recente tunsori cu bol și ciuperci pentru copii:

Iată lista celor mai populare 5 coafuri cu ciuperci și boluri pentru băieți și fete pentru copii în 2019.

1. Tunsoare de ciuperci cu aspect normal drept:

Tunsoare cu ciuperci cu aspect normal drept

Acest tip de coafură tăiată cu ciuperci pentru băieți implică tăierea părului drept și va avea un aspect normal. Părțile laterale ale capului vor avea păr mai scurt, în timp ce partea din față a capului va avea păr lung, care se va extinde aproape până la ochi. Acest lucru va fi grozav pentru copiii care au părul subțire de dimensiuni medii și au o față rotundă, drăguță, care să-l completeze. Tunsoarea va arăta grozav la copiii între 2 și 12 ani. Această tunsoare poate fi purtată mai ales de băieți și va fi fantastică pentru orice ocazie. Acest stil de fată tăiat bol va arăta, de asemenea, minunat în orice sezon, dar va arăta cel mai bine în timpul iernilor. Purtarea de haine normale, precum un tricou, împreună cu pantaloni scurți sau pantaloni, va ajuta la etalarea coafurii și, de asemenea, va face și copilul să arate frumos.

2. Tunsoare cu ciuperci cu păr care se extinde pe toate părțile capului:

Tunsoare cu ciuperci cu păr care se extinde pe toate părțile capului

Această tunsoare de ciuperci pentru fetiță va arăta perfect toate tipurile de copii, indiferent dacă este vorba de bărbați sau femei. În acest tip de tunsoare, partea laterală a părului este menținută lungă, extinzându-se până la urechi. Fața va avea părul care se extinde aproape pe toată fruntea. Partea din spate a capului va avea, de asemenea, același păr lung și drept. Acest lucru este minunat pentru copiii care au o față drăguță și au vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Copilul ar trebui să aibă părul cu grosime lungă și moderată, ceea ce va ajuta la construirea acestui stil. Această tăietură de ciuperci pentru fete va arăta grozav pentru nunți și petreceri de ziua de naștere. De asemenea, se poate purta această tunsoare cu ciuperci și pentru băieți în orice sezon. Purtarea unui tricou, alături de blugi și jachetă va ajuta la prezentarea acestei tăieturi.

3. Tunsoare cu ciuperci cu păr ras și păr lung frontal:

Tunsoare cu ciuperci cu păr ras și păr lung frontal

La acest băiat tunsoare cu ciuperci, partea superioară a capului este păstrată ca forma unei ciuperci, dar părțile laterale sunt ras strâns, iar partea din față și din spate a capului este păstrată cea mai mare parte a părului. Părul din față se extinde la aproape jumătate din frunte. Această tunsoare se va potrivi copiilor care au fața rotunjită și au părul scurt sau mediu subțire. Această tăietură de ciuperci pentru băieți nu este cu siguranță pentru fete. Grupa de vârstă pentru această tunsoare va fi cea mai bună între 2 ani și maximum 10 ani. Această tunsoare va arăta grozav în toate ocaziile și ceremoniile și va fi, de asemenea, excelentă și pentru orice anotimp specific. Această tunsoare în stil ciupercă pentru părul băiatului va arăta grozav cu cămăși, tricouri, blugi sau chiar pantaloni scurți.

4. Tunsoare de ciuperci cu spatele și părțile strâns ras și părul lung lung:

Tunsoare cu ciuperci cu spate și părți strâns ras și păr lung lung

Această tăietură de ciuperci pentru băieți va implica partea laterală a capului, împreună cu partea din spate rasă strâns. Partea superioară a capului va avea părul în formă de ciupercă. Partea frontală a capului va avea părul lung. Această tunsoare este excelentă pentru copiii care au părul lung și subțire, cu o cantitate moderată de textură. Această tunsoare cu ciuperci pentru copii nu va arăta bine pentru fete și va fi recomandată doar băieților. Grupa de vârstă ar trebui să fie între cel puțin 4 ani și 14 ani, astfel încât frumusețea tunsoare să poată fi văzută. Croiul cu ciuperci va arăta grozav pentru petreceri, fie că este vorba de petrecere de casă sau de petrecere de ziua de naștere. Vara este cel mai bun anotimp pentru a purta acest aspect, alături de haine ușoare și relaxate normale, precum cămăși și pantaloni.

5. Tunsoare cu ciuperci cu aspect dezordonat și aerisit:

Tunsoare cu ciuperci cu aspect dezordonat și aerisit

Acesta este un tip de ciupercă tăiată pentru copii care pare a fi o tunsoare cu ciuperci în partea superioară a capului, dar are părul lung atât pe părțile laterale, cât și pe partea din față a capului. Părul este păstrat dezordonat și este pieptănat spre o parte a capului. Părul acoperă, de asemenea, aproape toată fruntea. Această tunsoare de ciuperci pentru fată este excelentă atât pentru băieți, cât și pentru fete care au părul lung și subțire. Grupa de vârstă trebuie să aibă între 5 sau 6 ani până la cel puțin 13 sau 14 ani. Această tăietură de ciuperci pentru fete se va potrivi oricărei ocazii, dar se va potrivi mai ales pentru nunți. Iernile sunt cel mai bun sezon pentru a face față acestei tăieturi de ciuperci pentru fetiță, iar codul vestimentar ar trebui să fie haine normale de iarnă.

Sfaturi suplimentare:

Următoarele sunt câteva dintre sfaturile care trebuie urmate atunci când vă tundeți,

  • Cercetează întotdeauna înainte de a te tunde. Căutați toate variantele și vedeți ce stil vi se potrivește cel mai bine. În acest fel, poți fi sigur de stilul tău.
  • Dacă sunteți confuz cu privire la ce stil alegeți, asigurați-vă că consultați un proprietar de salon, deoarece proprietarul salonului vă va putea ajuta din experiența lor.
  • Comparați prețurile saloanelor și apoi alegeți-l pe cel care se potrivește corect în bugetul dvs. Chiar nu doriți să depășiți bugetul.
  • Asigurați-vă întotdeauna că aveți încredere în stilistul dvs. și în lucrurile pe care vi le sugerează. Veți fi întotdeauna recunoscător pentru sfaturile sale.

Prin urmare, se poate observa cu ușurință că obținerea unei noi tunsoare nu este deloc ușoară. Trebuie să știți o mulțime de lucruri, să cercetați aproximativ o duzină de alte înainte de a putea trage un trăgaci. În acest fel, veți ști cu siguranță că ați luat decizia corectă și veți fi, de asemenea, mulțumiți de felul în care arătați. Prin urmare, ce părere aveți despre articolul nostru aprofundat despre tunsorile cu ciuperci? Îți place sau vrei să se schimbe ceva? Anunță-ne.

Întrebări frecvente:

1. Ar trebui să mergi cu un stilist de renume pentru tunsoarea cu ciuperci?

Da și bineînțeles. Ar trebui să mergeți întotdeauna cu un stilist cu reputație și experiență atunci când intenționați să vă coafați prima tunsoare cu ciuperci. Acest lucru se datorează faptului că stilisti cu experiență și reputație știu care este stilul care vi se potrivește cel mai mult. Acestea vă vor ajuta să alegeți cea mai bună pentru personalitatea dvs. În acest fel, te vei simți întotdeauna ca acasă cu o persoană în care poți avea încredere.

2. De ce este necesară cercetarea înainte de a lua o tunsoare cu ciuperci?

Cercetarea este foarte necesară atunci când luați o tunsoare cu ciuperci, cum ar fi coafurile tăiate cu castron scurt, deoarece nu știți ce stil vi se potrivește cel mai bine. Există o mulțime de varietate de stiluri în timp ce obțineți o tunsoare cu ciuperci. Chiar nu vrei să ajungi la o tunsoare care nu-ți place deloc sau care nu se potrivește cu personalitatea ta. Deci, fiți întotdeauna conștienți în prealabil este cel mai bun lucru pe care îl puteți face.

3. De ce supra-plătirea pentru obținerea unei tunse de ciuperci este o infracțiune?

A plăti în exces pentru orice se va dovedi o infracțiune, doar pentru că cercetarea de piață este foarte necesară. Trebuie să vă uitați la toate saloanele din apropiere, să priviți personalul acestora și, de asemenea, taxele pe care le percep. În acest fel, veți putea ști care dintre ele ia cel mai mult și care este cel mai puțin. Dacă diferența de preț este semnificativă, trebuie să vedeți dacă calitatea justifică acei bani în plus. Dacă răspunsul este da, atunci puteți merge cu cel care vă place, altfel vreun alt salon.