12 Idei frumoase și mai bune pentru culoarea părului Balayage

Ai auzit vreodată de părul balayage? Da, ai auzit bine. Aceste culori de păr balayage sunt destul de curente în prezent, având în vedere aspectul transformat și modern pe care ți-l poate oferi instantaneu. Există diferite tipuri și culori în ceea ce privește aceste coafuri balayage. Având în vedere lunga listă posibilă de culori, aici vă oferim un ghid despre cele mai potrivite și cele mai bune păruri de balayage în acest moment. Acestea, însă, necesită excelență profesională de la stilistii salonului pentru a lucra pe părul tău. Tonul potrivit al culorii vă poate lumina aspectul cu ușurință. Te vor transforma instantaneu și te vor face să arăți super elegant și la modă.

Iată cele mai bune alegeri ale culorii părului balayage chiar acum. Având în vedere recomandările noastre, asigurați-vă că vă testați și sănătatea părului în mod corespunzător înainte de a alege aceste opțiuni, dat fiind că îngrijirea părului pre și post face o componentă importantă pentru ca părul să arate strălucitor și elegant..

Culoarea părului Balayage: care vă poate potrivi cel mai bine și cum să faceți?

Haideți să verificăm aici 12 culori diferite pentru părul balayage. Acest ghid extins vă va oferi o idee bună despre modul în care acestea vor arăta și pentru diferite lungimi de păr, adică balayage păr scurt, păr lung balayage și păr mediu balayage.

1. Păr de culoare roșie Balayage:

Iată prima noastră culoare populară de păr balayage. Acest păr roșu balayage este destul de la modă acum și este popular având în vedere felul în care arată inteligent și unic și oferă, de asemenea, senzația de ciudat. Această culoare este excelentă ca balayage pe părul întunecat. Să mergem în consecință pentru a vedea cum poate arăta acest păr roșu balayage pe părul scurt, mediu și lung.

Balayage roșu pe părul scurt:

Red Balayage pe părul scurt

Iată cum poate arăta părul drept de balayage roșu cu lungime scurtă. Dacă doriți să aveți o coafură confortabilă și doriți un stil de culoare care să ofere un aspect retro, nimic altceva decât acest păr roșu balayage vă poate potrivi cel mai bine. Încercați acest lucru pentru un aspect luminos și minunat.

Balayage roșu pe păr mediu:

Red Balayage pe păr mediu

Ai părul de lungime medie? Așa poate arăta bobul de balayage cu păr mediu cu culoare roșie. Acest lucru oferă un aspect atât de strălucitor și lucios părului dacă aveți o rutină bună de îngrijire a părului. Arată ondulat și neted, iar culoarea vă va potrivi perfect dacă doriți ceva care să fie potrivit pentru petreceri.

Balayage roșu pe părul lung:

Red Balayage pe părul lung

Acum suntem cu părul lung balayage. Dacă aveți păr lung drept sau lung ondulat, puteți încerca acest tip de păr roșu balayage pentru un aspect la modă. Aceste dungi de roșu pot fi amestecate cu un pic de culoare strălucitoare pentru a da un aspect ascuțit și unic atunci când ați terminat.

Iată cum să știți dacă părul roșu balayage poate fi cel mai potrivit pentru dvs.:

 • Grup de vârstă ideal: Femeile sub 38 de ani pot încerca cel mai bine acest stil.
 • Cel mai bun sezon de încercat: Încercați acest tip de coafură îndrăzneață balayage în ierni.
 • Tipul și fața potrivită: Acest păr roșu de balayage se pot potrivi cel mai bine celor cu fețe rotunde și ovale numai cu păr ondulat sau drept.
 • Ocazie perfectă și ținută: Aceste tipuri de stiluri pot fi cele mai potrivite atunci când sunt purtate cu bluze și rochii simple occidentale pentru petreceri pe timp de noapte sau festivaluri de muzică.

2. Păr violet Balayage:

Această culoare a părului balayage violet este cea mai potrivită pentru femeile care doresc un pic de ciudățenie și obraznicie în coafura lor. Dacă vei deveni îndrăzneț și vei avea un aspect funky, atunci acest balayage violet poate fi cel mai potrivit pentru tine.

Purple Balayage pe părul lung:

Purple Balayage pe părul lung

Dacă ai părul lung, atunci iată cum poate arăta această culoare violetă balayage. Acest păr arată strălucitor și neted, având în vedere evidențierile balayage care se fac între dungile de colorare. Culoarea mov pentru părul lung vă poate potrivi neted și mai bine dacă aveți deja părul ondulat și mai închis.

Balayage violet cu păr mediu:

Purpule Balayage pe păr mediu

În cazul în care aveți părul mediu, așa vă poate arăta balayage blond mediu-scurt. Femeile cărora le place să arate tocilar și unic, pot încerca acest tip de păr balayage violet de lungime medie. Acest lucru poate fi cel mai bun pentru cei care doresc să încerce ceva nou și funky.

Purple Balayage pe părul scurt:

Purple Balayage pe păr scurt

Acum, aceasta este posibilitatea dacă aveți părul mai scurt și puteți merge cu părul balayage purpuriu deschis. Dacă părul dvs. original are o culoare mai deschisă (nu negru), atunci puteți merge cu această nuanță de balayage purpuriu mai deschis. Este cool și arată și el fierbinte, fără îndoială.

Iată cum puteți vedea dacă părul violet de balayage se pot potrivi cel mai bine cu dvs. sau nu:

 • Cel mai bun sezon de încercat: Poartă acest tip de culori îndrăznețe în musoni.
 • Grup de vârstă ideal: Femeile sub 35 de ani pot încerca acest tip de culoare a părului.
 • Tipul și fața potrivită: Acest balayage violet este total bun cu toate tipurile de păr, dar numai cu fața ovală și diamantată.
 • Ocazie și ținută potrivite: Femeile ar trebui să poarte bluze și pantaloni scurți sau fuste vestice pentru a arăta excelent. Purtați aceste tipuri de stiluri atunci când există evenimente de noapte sau petreceri tematice sau dansuri în nopți.

3. Păr Balayage de culoare roz:

Doriți să vă arătați mai mult aspectul feminin, dar doriți totuși să încercați ceva unic? Atunci acest par roz balayage poate fi cel mai potrivit pentru tine. Această culoare este cea mai bună pentru părul castaniu deschis balayage și părul original de culoare aurie.

Balayage roz pe păr mediu:

Pinka Balayage pe păr mediu

În cazul în care aveți păr ondulat de lungime medie, atunci acesta este culoarea roz balayage care vă poate potrivi bine. Acest lucru este total blând și feminin, încât îți va oferi un aspect fermecător pentru tine. Această tehnică de culoare a balayage poate fi făcută pentru cei care doresc mai multă culoare obișnuită și arată cu o ciudățenie și o răsucire.

Păr roz Balayage pe păr lung:

Pink Bakayage pe părul lung

Cei care au părul lung pot opta pentru această variantă roz de culoare balayage. Acesta este roz deschis, iar culoarea bebelușului a devenit mai ascuțită lângă marginile cozii și mai deschisă lângă coroană și rădăcinile părului. Acest lucru oferă un aspect nou și diferit.

Bob Balayage roz cu părul scurt:

Pink Bakayage pe păr scurt

Cei care doresc să devină puțin mai experimentali pot merge cu o variantă atât de întunecată a balayage roz. Acest lucru se întâmplă cu un pic de atingere roz magenta pe păr cu margini mai ascuțite. Femeile care doresc să arate funky și îndrăzneț pot încerca acest stil. Acest lucru necesită multă curaj pentru a încerca, dar merită în totalitate dacă aveți încredere.

Iată pentru a vedea dacă balayage roz vă poate potrivi:

 • Cel mai bun sezon de încercat: Vara este un moment bun pentru a încerca această variantă de balayage.
 • Tipul și fața potrivită: Femeile cu față rotundă și diamantate pot încerca acest stil cu orice tip de păr.
 • Grup de vârstă ideal: Acele femei sub 30 de ani sunt potrivite doar pentru acest stil roz mai închis. Cu toate acestea, puteți merge cu o variantă de culoare roz mai deschisă, cu vârsta de 40 de ani.
 • Ocazie și ținută potrivite: Purtați ținute casual cu acest stil sau rochie lungă în funcție de alegerea balayage a părului. Mergeți la ieșiri ocazionale de fete cu prietenii sau nopți de filme.

4. Păr Balayage de culoare miere:

Ai auzit vreodată de culoarea părului cu balayage miere? Ei bine, acest lucru este total natural și nou pe piața modei. Acei tineri și femei care își doresc rău să-și încerce piciorul în lumea balayage, dar sunt sceptici, pot încerca acest lucru.

Honey Balayage pe părul scurt:

Honey Color Balayage Păr scurt

Dacă aveți părul mai scurt, cu o culoare mai deschisă a părului, atunci acest balayage cu miere vă poate potrivi cel mai bine. Femeile care doresc să arate natural și elegant pot încerca acest stil. Acest lucru este, de asemenea, total simplu și elegant, care se potrivește cel mai bine celor care nu doresc culori prea dure și îndrăznețe.

Honey Balayage pe păr mediu:

Honey Color Balayage Păr mediu

Acum, chiar dacă aveți păr de lungime medie, atunci acest balayage miere-auriu este cel mai potrivit pentru dvs. Acest lucru este cel mai potrivit pentru grupele de vârstă mai mici și pentru femeile care doresc să încerce un stil de viață zilnic regulat. Acest lucru nu te va scoate în evidență, ci te va face să arăți elegant și la modă.

Miere Balayage pentru părul lung:

Honey Color Balayage Păr lung

Dacă aveți părul lung, atunci puteți încerca această culoare mai lungă a părului cu miere de balayage. Acest lucru pare destul de natural și infectează nu arată că este colorat cu tehnica părului balayage. Cu toate acestea, nu arată prea elegant? Dacă aveți deja un ton mai deschis al părului sau părul brun, îl puteți încerca.

Aflați dacă balayage de miere vă poate potrivi sau nu prin aceste sfaturi:

 • Grup de vârstă ideal: Femeile din orice grup de vârstă pot încerca această culoare.
 • Cel mai bun sezon de încercat: Verile și musonii sunt un moment bun pentru a încerca acest balayage de miere.
 • Tipul și fața potrivită: Orice tip de față și tip de păr poate încerca acest balayage de păr versatil.
 • Ocazie și ținută potrivite: Purtați acest balayage de păr versatil, cu îmbrăcăminte obișnuită, obișnuită și vestimentară, zilnic pentru colegii sau birouri, după cum doriți, deoarece se pot potrivi tuturor celor mai buni.

5. Păr Balayage de culoare maro deschis:

Dacă aveți părul maro mai închis sau auriu de culoare naturală, dar doriți să încercați ceva blând, atunci acest păr castaniu deschis la culoare este complet bun pentru dvs. Acest lucru poate fi total rafinat și elegant și totuși simplu și contemporan pentru dvs..

Balayage maro deschis pentru păr scurt:

Balayage maro deschis pentru păr scurt

În cazul în care doriți să mențineți părul scurt, atunci acest balayage blond maro este bine să mergeți. Acest stil adaugă un pic de ciudățenie și stil coafurii normale pentru viața obișnuită de zi cu zi. Acest lucru este cel mai bun pentru femeia profesionistă care se află într-un program încărcat, dar care dorește să-și facă timp pentru modă și stil în viața lor

Balayage maro deschis pe păr mediu:

Balayage maro deschis pentru păr mediu

Această variantă a părului balayage maro deschis este cea mai bună dacă doriți să arătați simplu și casual. Aceasta este o variantă de maro care are câteva dungi aurii între ele, adăugând eleganță. Culoarea balayage nu prezintă prea multe îndrăznețe aici și este pentru femeile care iubesc simplitatea.

Balayage maro deschis pentru părul lung:

Balayage maro deschis pentru păr lung

Femeile care doresc să se concentreze pe tendință și stil, dar nu vor să devină prea îndrăznețe, este bine să meargă în acest păr lung cu balayage maro. Acesta este total cool, feminin și grațios. Dacă sunteți în lumea și domeniul modei, probabil că acest lucru vi se potrivește cel mai bine.

Iată cum să vă potriviți părul castaniu balayage:

 • Cel mai bun sezon de încercat: Purtați acest stil pentru veri la maxim.
 • Grup de vârstă ideal: Femeile de orice grup de vârstă o pot încerca în totalitate.
 • Tipul și fața potrivită: Orice tip de față și de păr poate încerca acest păr versatil balayage maro deschis.
 • Ocazie și ținută potrivite: Femeile pot purta rochii lungi și rochii la modă pentru a merge la petreceri sau evenimente. Mai mult, acest lucru este, de asemenea, bun pentru o femeie oficială superioară cu rochii formale.

6. Caramel Balayage Hair Hair:

Dacă aveți părul brun închis sau părul negru în mod natural, atunci acest păr caramel balayage este cel mai potrivit pentru dvs. Este ușor de transformat și se potrivește cu ușurință aproape tuturor tipurilor de femei și preferințe.

Caramel Balayage cu părul scurt:

Caramel Balayage cu păr scurt

Acesta este stilul de zi cu zi pentru mai multe femei. Fie că este în timpul facultății sau în stil de birou, iar acest balayage caramel pe părul negru este ușor de făcut, ușor de întreținut și nu necesită deloc multe eforturi. Poartă acest stil dacă vrei unul destul de simplu, cu balayage ușor.

Caramel Balayage cu păr mediu:

Caramel Balayage pe păr mediu

Femeile care au o carieră profesională pot încerca probabil această tendință. Arată total elegant, grațios și elegant. Femeile care doresc să încerce culorile de păr balayage prietenoase pot încerca rapid această variantă de evidențiere caramel balayage. Este elegant, elegant, la modă și unic, în același timp.

Caramel Balayage pe părul lung:

Caramel Balayage pe părul lung

Este bine să mergi pentru fetele din facultate. Fetele mai tinere care doresc să se concentreze asupra afirmațiilor de stil, dar cărora nu le place să treacă peste îndrăznețe, pot încerca acest balayage caramel cu un stil de evidențiere. Dacă aveți părul negru, acest lucru vă poate arăta cel mai bine, și nu trebuie să vă gândiți de două ori înainte de a-l primi deloc.

Vedeți cum se poate potrivi cel mai bine acest balayage caramel:

 • Grup de vârstă ideal: Femeile cu vârsta sub 35 de ani se pot potrivi cel mai bine acestui balayage.
 • Cel mai bun sezon de încercat: Purtați acest lucru în orice sezon după cum doriți, așa cum se potrivește tot timpul.
 • Tipul și fața potrivită: Cei cu orice tip de față și păr ondulat pot încerca acest balayage.
 • Ocazie și ținută potrivite: Femeile pot purta haine formale sau haine casual la modă, după ocazie. Acest balayage se potrivește atât spațiilor profesionale, cât și pentru evenimente elegante.

7. Păr Golden Balayage:

Balayage auriu este observat în cea mai mare parte în țările occidentale, având în vedere modul în care părul este evidențiat cu îndrăzneală. Dacă aveți în mod natural părul brun deschis, atunci acest balayage auriu vă poate potrivi cel mai bine. Încercați acest lucru dacă doriți să încercați ceva nou și super elegant.

Golden Balayage pe părul scurt:

Golden Balayage pe părul scurt

Dacă aveți părul scurt și faceți parte din grupele de vârstă adolescente sau mai mici, atunci acesta poate fi cel mai potrivit pentru dvs. Purtați acest lucru pentru a arăta la modă și elegant și în stilul dvs. de zi cu zi. Aici vedem că porțiunea superioară a coroanei este realizată cu evidențieri întunecate ale balayage și balayage auriu a devenit mai ușor în jos spre vârfurile de capăt.

Golden Balayage pe păr mediu:

Golden Balayage pe păr mediu

Dacă vrei să arăți fierbinte și sexy, atunci acest balayage auriu cu păr mediu ondulat poate fi cel mai potrivit pentru tine. Nu există nimic ca acest stil super exotic pentru femeile tinere de acolo care își pot etala frumusețea în acest stil. Mai mult, dacă aveți părul negru, acest balayage poate fi puțin provocator, dar foarte elegant garantat

Golden Balayage cu păr lung:

Golden Balayage pe părul lung

Această variantă de balayage auriu cu păr lung este cea mai bună pentru femeile care au părul lung și doresc să arate feminin și feminin. Este un aspect destul de simplu, dar foarte trendy și prietenos. Încercați acest lookout dacă doriți să vă asumați orice risc cu metodele de coafare, dar doriți să arătați elegant.

Vedeți dacă acest balayage auriu se potrivește cel mai bine cu aceste sfaturi:

 • Grup de vârstă ideal: Femeile de 20 de ani sunt potrivite pentru acest stil.
 • Cel mai bun sezon de încercat: Purtați acest lucru pentru ierni și musoni la maxim.
 • Tipul și fața potrivită: Orice tip de față și de păr poate încerca cu ușurință acest păr auriu de balayage.
 • Ocazie perfectă și ținută: Stilizați acest lucru în mod corespunzător pentru colegii sau filme casual sau ieșiri nocturne la întâlnire. Purtați rochii la modă, dar casual, sau bluze occidentale pentru a arăta elegant.

8. Păr Balayage de culoare maro ciocolată:

Dacă aveți în mod natural culoarea neagră sau părul brun deschis, atunci acest balayage maro ciocolată este un pariu bun și sigur de încercat. Femeia care are o versiune mai deschisă a acestei culori de păr poate încerca acest lucru ca fiind ceva nou și elegant

Balayage maro ciocolată cu părul scurt:

Balayage maro ciocolată cu păr scurt

Aceasta este o coafură complet elegantă și modernă pentru a încerca. Acest lucru arată aproape ca balayage de culoare neagră, dar are o diferență constantă în a avea acea nuanță de maro ciocolată. Femeile care fac parte din anumite segmente profesionale pot încerca aceasta pentru un aspect elegant.

Balayage maro ciocolată cu păr mediu:

Balayage maro ciocolată cu păr mediu

Dacă doriți aspectul la modă și feminin, puteți alege acest balayage cu ciocolată de păr mediu. Cei care au o piele foarte dreaptă și cu un ton alb pot încerca acest balayage maro ciocolată neagră, deoarece li se potrivește mai bine decât alții. Aceasta este o opțiune ușoară și sigură pentru a încerca dacă doriți să arătați simplu, dar elegant.

Balayage maro ciocolată cu păr lung:

Balayage maro ciocolată cu păr lung

Cei care au un păr natural mai deschis la culoare sau cu culoarea bronzului pot încerca acest păr lung balayage maro ciocolată. Acest lucru le va potrivi mai mult și este un stil unic și mai nou, de asemenea. Este simplu și totuși foarte magnific și elegant în felul său.

Iată cum să vă potriviți părul balayage maro ciocolată:

 • Cel mai bun sezon de încercat: Iernile sunt cele mai bune pentru a lucra la această culoare a coafurii.
 • Grup de vârstă ideal: Femeile din orice grup de vârstă pot încerca această coafură versatilă.
 • Tipul și fața potrivită: Fața pătrată, rotundă și ovală cu tipuri de păr ondulat și drept sunt potrivite pentru acest stil.
 • Rochie perfectă și ocazie: Purtați acest lucru pentru orice eveniment sau ocazie, deoarece acesta este destul de versatil și se potrivește oricând. Poartă cu ținute vestimentare inteligente și la modă precum rochii și fuste.

9. Păr Balayage maro închis:

Acest păr balayage maro închis este pentru cineva care are culoarea părului mai deschisă în mod natural. Cei care doresc să se întunece și nu preferă să meargă la culoarea negru cu jet pot încerca cu ușurință acest lucru.

Balayage maro închis cu părul scurt:

Balayage maro închis cu părul scurt

Dacă doriți să obțineți această culoare și la femeia de vârstă mijlocie, cu păr scurt, aceasta arată complet la modă și elegantă. Acest stil nervos poate fi realizat cu ușurință în siguranță, fără prea multă forță, dat fiind că se potrivește majorității femeilor de acolo. Este un stil versatil și unic.

Balayage maro închis cu păr mediu:

Balayage maro închis cu păr mediu

Acele femei care vor să încerce acest lucru cu păr mediu pot arăta ca acest stil. Este un stil dulce și destul de simplu, arată elegant și elegant. Acest stil grațios poate fi realizat de o femeie din grupe de vârstă mai tinere atât pentru simplitate cât și pentru coeficientul de stil.

Balayage maro închis cu părul lung:

Balayage maro închis cu păr lung

Dacă doriți o versiune mai întunecată, cu părul mai lung, atunci așa poate arăta. O femeie care dorește să arate super trendy și elegantă o poate încerca. O femeie mai tânără poate încerca acest stil dacă va deveni simplu, dar inteligent și nervos.

Iată cum puteți vedea dacă balayage maro închis vi se potrivește:

 • Cel mai bun sezon de încercat: purtați acest lucru în musoni și ierni la maxim.
 • Tipul și fața potrivită: Femeile cu orice tip de față și păr pot încerca în totalitate acest stil.
 • Grup de vârstă ideal: Femeile în vârstă mai mare pot încerca balayage scurt, de culoare maro, iar femeile mai în vârstă pot încerca orice lungime a părului.
 • Rochie perfectă și ocazie: Femeile pot purta ținute casual casual la fuste îmbrăcate pentru a arăta grozav în acest stil. Acestea sunt potrivite și pentru evenimente interesante sau în timpul zilei de lucru.

10. Păr Balayage de culoare gri:

Culoarea gri a părului balayage este nouă pe piață și tendință chiar acum. Acest lucru nu este bine versatil și potrivit pentru toată lumea și, totuși, este unic în felul său. Să vedem cum se pot potrivi diferitelor femei în moduri diferite.

Balayage gri cu părul scurt:

Balayage gri cu păr scurt

Femeile din grupele de vârstă mai în vârstă care doresc să încerce și să transforme ceva inteligent pot privi rapid acest stil. Acest lucru este destul de plăcut de încercat și poate face să pară tânăr și strălucitor cu ușurință dacă se află în grupe de vârstă mai în vârstă. Acest lucru este nou acum și vă poate face să vă distingeți și de mulțime

Balayage gri cu păr mediu:

Balayage gri cu păr mediu

Această tehnică de evidențiere a balayage cu culoarea gri este din nou nouă în tendință. Dacă femeile din grupele de vârstă mijlocie sunt în tendințe de stil și modă, atunci aceasta poate fi probabil cea mai bună opțiune pentru ei de a încerca. Vă va face să arătați în totalitate elegant și nervos și să arătați grozav.

Balayage gri cu păr lung:

Balayage gri cu păr lung

Acest balayage gri cu părul lung este potrivit pentru femeile de vârstă în creștere. Cu toate acestea, nu mulți preferă acest stil, având în vedere modul în care lovește cu un stil și o culoare noi, care este destul de îndrăzneț și nou. Încercați acest stil dacă doriți să mergeți complet luminos și puternic cu un stil nou și doriți să ieșiți în evidență.

Iată cum puteți vedea dacă acest stil vi se potrivește cel mai bine:

 • Cel mai bun sezon de încercat: Anotimpurile de iarnă și musoni sunt cele mai bune pentru acest stil.
 • Grup de vârstă ideal: Femeile în anii 40-60 pot lucra la acest stil în diferite lungimi pentru a arăta elegant.
 • Tipul și fața potrivită: Orice formă de față și tip de păr pot încerca acest stil, cu excepția părului creț.
 • Rochie perfectă și ocazie: Poartă acest stil numai cu ținute western unice și casual pentru timpuri de styling sau ieșiri casual.

11. Păr Balayage de culoare neagră:

Părul negru Balayage poate părea normal și obișnuit pentru majoritatea dintre voi, dar este destul de nou și dorit pentru cei care nu au păr natural negru. Aceasta este printre cele mai căutate culori de păr balayage, care te pot face să arăți la modă.

Balayage negru cu părul scurt:

Balayage negru cu părul scurt

Balayage negru cu părul scurt nu este nimic nou în tendință și, totuși, este dorit pentru acele femei care au părul mai deschis la culoare sau de culoare miere. Femeile care iubesc părul închis la culoare preferă mult această coafură. Este total demn și elegant acum.

Balayage negru cu păr mediu:

Balayage negru cu păr mediu

Balayage negru cu coafura medie este aici pentru a rămâne și se numără printre cele mai veșnice stiluri pe care le-am întâlnit. Acesta este versatil și elegant, care se potrivește diferitelor grupe de vârstă și preferințe. Este simplu, elegant și, de asemenea, foarte nervos.

Balayage negru cu păr lung:

Balayage negru cu păr lung

Balayage negru cu părul lung este cel mai potrivit pentru grupele de vârstă ale femeilor mai tinere, pentru cei care doresc să rămână eleganți și luminați. Femeile care doresc să devină nervoase și la modă, dar care doresc o culoare mai închisă a părului, preferă în general balayage negru. Cu toate acestea, acest lucru este făcut în principal de femeile din țările occidentale care au culori mai deschise ale părului, cum ar fi tonurile de miere sau caramel.

Iată pentru a vedea dacă balayage-ul negru vă poate potrivi cel mai bine:

 • Cel mai bun sezon de încercat: Orice sezon este bine să mergi în acest stil.
 • Tipul și fața potrivită: Femeile cu orice tip de față și păr ondulat sau drept pot încerca acest stil.
 • Grup de vârstă ideal: Purtați acest lucru pentru femeile de 20 de ani pentru balayage negru mai lung și mediu și părul mai scurt pentru femeile în vârstă.
 • Rochie perfectă și ocazie: Purtați fuste casual și rochii occidentale la modă pentru a arăta grozav aici. Purtați-le pentru nopți de întâlnire, evenimente sau petreceri.

12. Păr Balayage de culoare cenușă:

Balayage maro cenușă este acum nou în tendință. Dacă aveți păr decolorat sau aveți părul mai brunet și doriți să vă prezentați ceva nou și funky, atunci balayage de cenușă este nou pentru a încerca chiar acum.

Ash Balayage pentru păr scurt:

Ash Balayage pentru păr scurt

Femeile care fac parte din grupuri de vârstă mijlocie și care doresc să devină elegante sau în domeniile artei și modei pot încerca acest stil. Acest lucru este bun pentru acele femei care au culoarea mai deschisă a părului sau doar culoarea negru / maro. Cu toate acestea, având în vedere mai multe variante de balayage de cenușă, asigurați-vă că alegeți o variantă potrivită pentru dvs..

Ash Balayage pentru păr mediu:

Ash Balayage pentru păr mediu

Balayage de cenușă pentru păr mediu este bun doar pentru femeia care are încredere să încerce ceva nou și elegant. Aceasta nu este culoarea obișnuită și dă un efect metalic. Prin urmare, dacă doriți să încercați ceva nou, puternic și îndrăzneț și destul de funky, atunci este bine să mergeți.

Ash Balayage cu păr mai lung:

Ash Balayage pentru păr lung

Această variantă de balayage de cenușă cu părul mai lung nu este prea cunoscută și preferată, ci se face doar atunci când sunteți extrem de încrezători în a o menține bine. Luați sfaturi profesionale bune conform variantei de culoare pentru a încerca aceasta. Singura femeie cu o piele mai echitabilă poate încerca această variantă de balayage de cenușă.

Iată pentru a vedea dacă balayage de cenușă vă poate potrivi cel mai bine:

 • Cel mai bun sezon de încercat: Vara este un moment bun pentru a încerca asta.
 • Grup de vârstă ideal: Orice grup de vârstă poate încerca această variantă după cum dorește.
 • Tipul și fața potrivită: Femeile cu față ovală și diamantată și orice tip de păr o pot încerca.
 • Rochie perfectă și ocazie: Purtați acest lucru pentru petreceri tematice neobișnuite și artă sau domeniu profesional numai cu îmbrăcăminte occidentală super casual.

Sfaturi suplimentare:

 1. Deși am auzit și am înțeles bine despre părul balayage, iată câteva sfaturi care trebuie știute și pe care trebuie să le urmăm pentru un păr bun și strălucitor.
 2. Culoarea părului Balayage trebuie selectată numai cu ajutorul experților în salon. După ce vă hotărâți, lucrați la vizitarea unui stilist și expert care vă poate sfătui în funcție de tonul pielii și tipul de păr.
 3. Asigurați-vă că aveți grijă de păr după aceasta. Părul tinde să se usuce și, prin urmare, este necesară o îngrijire bună a părului cu hrană și hidratare.
 4. Spa de păr este necesar în mod regulat dacă aveți păr de balayage. Acest lucru este important pentru a vă asigura că părul este bine protejat de uscăciune și, de asemenea, hrana necesară este asigurată părului la timp.

Părul Balayage devine un fenomen destul de comun în diferite zone la nivel global. Stabilește tendința și stilul zilelor noastre cu noi look-uri și stiluri cu culori și variante diferite. Conform coeficientului de stil, preferința personală a culorilor (dacă doriți să fie simplă, îndrăzneață sau elegantă) puteți decide cu ușurință ce culoare de păr balayage doriți să încercați cel mai mult. Încercați-le și ne va plăcea să aflăm mai multe despre dvs..

Întrebări și răspunsuri frecvente:

Q1. Părul de balayage durează mult pe păr, fără retușuri?

Răspuns: În funcție de natura părului, trebuie să vizitați coloristul în fiecare 14 săptămâni, în medie, pentru a avea retușuri de balayage și evidențieri. Durează mai mult decât alte culori și necesită mai puține sesiuni de retușare.

Q2. Cum să alegi cea mai bună culoare balayage pentru părul tău?

Răspuns: Culoarea balayage-ului depinde de preferințele dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă doriți să îl mențineți natural pentru culoarea reală a părului, mergeți întotdeauna la balayage, care este mai aproape de nuanța dvs. naturală. În acest fel puteți menține cu ușurință o culoare proaspătă.

Q3. Balayage este rău și dăunează părului?

Răspuns: Mai mulți stilisti menționează că balayage-ul nu dăunează și dăunează părului tău. Comparativ cu colorarea chimică a părului, balayage este văzut ca un proces mai natural și neted fără implicarea amoniacului. Prin urmare, este mai puțin dăunătoare decât alte metode.