10 cele mai recente tendințe de coafură și franjuri Wispy din 2021

Ce anume sunt bretonul wispy – cea mai recentă tendință clasică de coafură pe care lumea modei o obsedează? Aceste bretonuri sunt legate de franjuri simple moi și ușor cu pene, ceea ce conferă acel aspect perfect wispy cu tonuri ideale. Sunt netede, impecabile și pur și simplu nu sunt extreme. Dacă sunteți una dintre fetele care adoră aspectul elegant al stilului european într-un mod plin de viață, aceste bretonuri wispy sunt perfecte.

Mai ales, pentru toate femeile care au o față lungă sau largă, încercați aceste căpățâni care caută amestecul perfect al unui aspect contemporan și totuși clasic. Nu sunt îndrăzneți, ci sunt doar modul în care trebuie să fie pentru a da un sens feminin modei.

10 contemporane și cele mai bune bretonuri și franjuri Wispy din 2021:

Iată-ne, aspectul preferat al bretonului perfect, care este nou-preferat pentru multe fete, este următorul. Continuați să citiți pentru idei de stil și cele mai noi tendințe cu imagini.

1. Bangs Wispy pentru păr roz pentru păr ondulat:

breton wispy cu păr ondulat

Nu întotdeauna o păr evidențiată de culoare poate ieși în evidență. Puteți chiar să o transformați pentru a se potrivi preferințelor și gusturilor personale; iată un astfel de exemplu. Cu tunsoarea cu breton wispy și punctele de culoare roz, ne place modul în care arată acest aspect de pene stratificate în afară de cele obișnuite. Oferă un aspect feminin și vibrant imens, dar cu nuanțe magice, frumoase. Ce părere aveți despre această coafură minunată?

 • Femeile cu textură de păr ondulat sau creț pot arăta uimitoare și perfecte în această coafură.
 • Încercați acest aspect pentru toate acele femei cu formă de diamant, inimă și față pătrată.
 • Dacă aveți 20 de ani până la sfârșitul anilor 30, vă puteți încadra cu ușurință în această tunsoare.

2. Păr blond cu franjuri Wispy:

Păr blond cu franjuri Wispy

Această parte scurtă, lungă a părului, măturată, măturată în părul blond este cea luată cu inspirația din vest. Pare foarte simplu, simplu și totuși fără efort de întreținut și minunat pentru ieșirile obișnuite de zi cu zi. Fie pentru angajamente profesionale sau îmbrăcăminte de petrecere; marginea pare fabuloasă și uimitoare pentru acele femei care doresc o notă ușoară a tendinței, dar care doresc să scape cu aspect clasic în stil.

 • Femeile cu păr ondulat sau drept, scurt sau mediu, pot fi o potrivire fantastică în această bretonă. Puteți încerca la fel chiar și cu lungimea părului lung și poate arăta la fel de superb.
 • Orice formă a feței se potrivește foarte bine în această tunsoare frumoasă și simplă.
 • Încercați acest aspect pentru acele femei de la sfârșitul anilor 20 până la mijlocul anilor 30 pentru a rămâne contemporane și nervoase.

3. Bold Wispy Bang cu părul scurt:

breton wispy păr scurt

Puteți avea chiar și variante mai îndrăznețe și sălbatice în aspectul bang wispy. Acest breton de păr scurt, împodobit cu lungimea asimetrică a părului în față, este nou în fenomen. Acest aspect ultra-modern este pentru acele femei care doresc coafuri contemporane și foarte elegante, cu inspirație de modă de celebritate. Încercați aceste tipuri de tunsori cu franjuri pentru petreceri și petreceri de cocktail înverșunate și punem pariu că veți ieși din mulțime!

 • Fetelor! Dacă sunteți la sfârșitul anilor 20 până la sfârșitul anilor 30, încercați acest lucru pentru a arăta strălucitor și tineresc.
 • Textura părului drept și neted sau mătăsos este ideală și se potrivește perfect cu acest aspect.
 • Dacă aveți o formă ovală, de inimă sau chiar rotundă a feței, această tunsoare poate fi un bun pariu!

4. Franjuri vintage vintage:

Franjuri vintage vintage

Îți place look-ul vintage și clasic? Ești un mare fan al ceva elegant și totuși foarte simplu de întreținut? Această tunsoare scurtă cu bang wispy poate fi partenerul ideal. Fie că este vorba de o vacanță de lux sau de plajă, sau chiar de petreceri și ieșiri obișnuite, această coafură confortabilă și foarte ușor de întreținut poate fi cel mai bun prieten pentru mai multe astfel de ocazii. Încercați și pariez că puteți vedea un pas în jocul dvs. de modă!

 • Forma fețelor rotunde, pătrate și dreptunghiulare poate fi o potrivire ideală în această coafură scurtă.
 • Dacă aveți o textură de păr netedă sau ondulată, vă poate plăcea acest stil.
 • Femeile de la sfârșitul anilor 30 până la cea a anilor 40 se pot găsi tinere și la modă în acest makeover.

5. Aspectul modern dezordonat:

coafuri wispy

Tunsorile dezordonate nu lipsesc. Avem varianta sa în aproape toate aspectele și tunsorile și ne place modul în care apare pentru oricine cu o declarație de stil fără sudură și un aspect frumos. Acest aspect murdar breton wispy este unul dintre preferatele noastre de top. Acest lucru nu este doar nervos și elegant, ci oferă și un aspect elegant de pluș într-o manieră feminină. Încercați-le pentru petreceri fanteziste sau momente de sărbătoare și punem pariu că veți sta ca o atracție în mulțime!

 • Acesta este un breton fantastic pentru tunsul fețelor rotunde.
 • Femeile cu textură de păr ondulat se pot potrivi foarte bine în această coafură.
 • Încercați această tunsoare pentru ca femeile din anii 30 să arate nu mai puțin decât superbe!

6. Aspectul modern al părului albastru:

franjuri wispy

Dacă doriți, literalmente, să luați un indiciu direct și să treceți de la tendințele lumii celebrității sau ale modei și doriți să vă ridicați stilul, ce este mai bun decât tunsoarea acestui model? Cu o tunsoare scurtă texturată și păruri albastre, acest stil este totul despre sas, aspect sălbatic și noi tendințe răcoritoare. Bretonul wispy cade ușor pe frunte, cu lungimea asimetrică care se învârte în lateral. Fie că este vorba de petreceri îndrăznețe sau de o noapte de petrecere muzicală, încercați aceste tipuri de îndrăznețe și poate adăuga cu ușurință un aspect frumos luminat modern.

 • Textura părului drept este potrivită, iar potrivirea potrivită în acest aspect de coafură.
 • Femeile cu formă de față ovală și diamantată pot încerca cel mai bine această tunsoare pentru un aspect la modă fără probleme.
 • Atât femeile din anii 20 cât și cele din anii 30 pot arăta nervoase și îndrăznețe aici.

7. Blunt Wispy Bangs for Brides:

breton bont wispy

Aceste franjuri frontale cu aspect bont arată frumos chiar și pentru mirese. Dacă doriți un aspect elegant etnic sau elegant, pentru ocazii speciale sau ceva de genul nunților, încercați această împletitură dezordonată, cu franjuri. Adaugă pe accesoriile de păr la alegere și poți ieși în evidență arătând uimitor și frumos. Se numără printre cele mai frumoase păr mediu cu breton, cu care s-au întâlnit în ultima vreme!

 • Purtați acest stil pentru femeile cu formă de față ovală, diamantată și alungită.
 • Cei care au textura părului drept și ondulat pot prefera astfel de look-uri.
 • Femeile atât în ​​anii 20, cât și în anii 30 pot apărea elegant în această tunsoare perfect.

8. Franjuri Wispy Curly:

Franjuri Wispy Curly

Ai păr gros, dens și creț și nu știi ce să faci pentru un aspect modern și contemporan? Verificați această idee. Cu lungimea părului scurt și breton ușor care cad pe frunte, ne place modul în care această tunsoare este legată de eleganță, stil, precum și frumusețe. Puteți merge mai departe cu lungimea părului la alegere și puteți replica la fel chiar și cu părul mediu. Încercați această coafură bretonă pentru ieșiri obișnuite obișnuite sau îmbrăcăminte de birou și puteți arăta superb, fără îndoială,!

 • Dacă ai părul dens și creț, încearcă această tunsoare pentru un rezultat frumos.
 • Femeile cu formă de față ovală, rotundă și diamantată pot încerca acest stil frumos.
 • Acest stil poate fi ideal pentru femeile de la sfârșitul anilor 30 până la sfârșitul anilor 40 pentru un aspect unic și minunat.

9. Bangs Wispy pentru păr lung drept:

Wispy Bangs for Long Straight Hair

Ai părul lung și te gândești să încerci un aspect simplu, dar ușor? Încercați această variantă și ne place felul în care arată atât de perfect și de frumos. Această tunsoare inspirată cu breton are un aspect ușor șubred care cade prin frunte. Cu părul lăsat lăsat în urmă și gestul feminin, această tunsoare ușor de întreținut și totuși de zi cu zi este elegantă, grațioasă și fermecătoare în același timp. Fie pentru colegii, birouri sau petreceri; aceste coafuri lungi cu franjuri lungi pot arăta uimitoare pentru oricine!

 • Orice formă a feței poate încerca fără efort un aspect atât de frumos.
 • Textura părului drept și mătăsos poate fi aspectul perfect și potrivit aici.
 • Femeile de 20 și 30 de ani pot menține această tunsoare elegantă și pot purta frumos.

10. Chifă cu franjuri complete Wispy:

Crăciun cu breton Wispy

În cele din urmă, puteți încerca și acest coc drăguț de păr sau coafură cu breton. Iată o astfel de variantă, cu bretonuri lungi groase care cad pe frunte și coc înalt în spate, ne place felul în care arată! Puteți continua și cu diferite variante de breton, cum ar fi franjuri mai ușoare și ușoare, dar fiți siguri că acest makeover de păr poate arăta superb pentru oricine. Este printre cele mai râvnite coafuri formale pentru femei din acest deceniu.

 • Forma feței ovale și alungite poate fi ideală în acest aspect.
 • Textura părului ondulat și drept poate încerca rapid acest aspect. Continuați cu acest tip de breton wispy cu păr negru pentru un aspect mai complet.
 • Femeile de 30 și 40 de ani pot fi nervoase și frumoase aici.

Sfaturi suplimentare:

 • Iată câteva alte sfaturi suplimentare despre cum să coafați și să mergeți în această coafură.
 • Faceți întotdeauna o notă pentru a vă face machiajul și tunsul cu un profesionist. Acest lucru poate îmbunătăți și ridica întreaga declarație de stil la un nivel adecvat.
 • Dacă nu sunteți prea îndrăzneți în alegere și doriți un aspect simplu, încercați un fel de păr simplu, stratificat, cu tunsoare lungă, bretonă. Pentru o coafură de lungime scurtă sau medie, mergeți cu un strat similar sau tăiat cu pene, cu breton. Ele ridică întru totul aspectul tău!
 • Pentru un aspect mai îndrăzneț, mergeți cu breton îndrăzneț sau contondent și evidențiază culorile.
 • Pentru a obține o textură mai fină și mai strălucitoare a bretonului și a întregii tunsoare, asigurați-vă că ați condiționat bine părul după spălarea obișnuită.

Sperăm că ți-a plăcut această compilație de idei de tunsoare și coafură cu breton wispy. Spuneți-ne gândurile și care este coafura dvs. preferată din această listă. Ne place să auzim de la tine! De asemenea, încercați-le și împărtășiți-ne comentariile dvs.!