9 Cele mai bune coafuri indian Updo

Pentru a bate vara cu greu, coafurile updo sunt cele mai bune din lot și atunci când vorbim despre India sufocantă și amiază de vară, o cunoaștere sau două despre cele mai bune dintre updo-urile indiene vă pot ajuta să mergeți un drum lung în a bate vara la modă . Cu toate acestea, vara este doar o scuză, iar un par foarte bun poate fi religia ta în toate petrecerile și ocaziile la care participi. De fapt, un updo este chiar o soluție rapidă, prietenul tău pentru acele zile de păr rău și amestecându-le pe toate într-o oală, iată o listă cu unele dintre actualizările rapide indiene din care poți lua un indiciu.

Bunul cu buclă redusă:

coafuri indian updo1

Acesta este probabil cel mai rapid truc pentru un coc minunat care va ocupa nu mai mult de câteva minute din programul dvs. de dimineață. Începeți cu un ponei scăzut moale și creați manual o buclă chiar deasupra cravatei folosind degetele. Acum treceți poneiul prin buclă și îndoați capătul pentru a-l fixa exact acolo unde este bucla. Bunul tău minunat este gata.

Sub panglică:

coafuri indian updo2

Odată ce v-ați adunat părul într-un ponei moale, lăsați bucata de dedesubt liberă și adunați restul într-un coc normal. Puteți utiliza extensii de păr pentru a adăuga volum aspectului dumneavoastră. Urmăriți bucățile libere acum într-o panglică și înfășurați-o în jurul bazei cocului pentru a obține acest aspect.

Pinul lateral:

coafuri indiene updo3

Acesta este un coc lateral simplu, care este atât elegant, cât și în același timp. Adunându-vă tot părul către o parte, înșirați fiecare păr într-o bobină dezordonată și fixați-le în lateral. Înainte de acest aspect, părul tău ar putea folosi bucle moi pentru a adăuga personalitate aspectului tău.

Bunul împletit:

coafuri indiene updo4

Aceasta este o modalitate bună de a păstra încuietorile obosite din frunte, oferindu-le părului un aspect nou. Pentru a obține acest aspect, începeți cu o panglică moale, de preferință franțuzească din partea de sus a capului și încercați-l până la mijlocul capului, unde îl puteți lega într-un coc mic.

The Gatsby Tuck In:

coafuri indian updo5

Această coafură este inspirată dintr-unul dintre filmele celebre, marele Gatsby, unde doamna principală din film a îmbrăcat acest look vintage, rostogolindu-și părul într-o parte, cu ajutorul trupei fanteziste. De obicei, banda este punctul culminant principal al acestui aspect, în timp ce încuietorile moi formează un updo dezordonat în lateral.

Nodul înalt:

coafuri indiene updo6

Acesta este cel mai bun mod de a învinge vara și totuși să rămâi în topul jocului tău de modă. Pentru a obține acest aspect, adunați-vă pur și simplu părul la mijlocul capului și apoi legați un nod superior mediu în partea din față a capului, poate coroana sau în mijloc. Un accesoriu simplu, un arc sau o bandă pot adăuga aspectul.

Coșul coșului:

coafuri indian updo7

Chiar dacă aspectul într-adevăr ar putea părea puțin complicat, dacă cunoașteți bine mecanismele, puteți obține astfel o privire în jumătate de oră. Începeți cu patru compartimente individuale de împletitură și apoi aduceți-le unul peste celălalt, fixându-le în timp ce mergeți. În cele din urmă, veți ajunge cu acest frumos coș de coș de coș la ceafă.

Frenchie Twist:

coafuri indiene updo8

Aceasta este o infuzie din panglica franceză și cocul moale, jos, unde părul începe cu o panglică super franceză, dar înainte de a termina panglica, fixați panglica în partea din spate a capului și cu restul părului formați o coc mic atârnat.

Plain Jane:

coafuri indian updo9

Crăciunul dezordonat este o problemă în jurnalele de modă de astăzi, iar cel sportiv nu este doar ușor, ci și eficient din punct de vedere al timpului. Aspectul pentru care veți opta este aspectul capului patului cu bule, așa că asigurați-vă că sunteți cât mai dezordonat posibil.