Cele mai bune 15 coafuri pentru femeie în formă de inimă

Una dintre cele mai plăcute forme ale feței pentru mai multe femei la nivel global este forma feței inimii. Se spune – cei cu forme de inimă-față sunt frumoși fără efort. Dar dacă ai unul, ai noroc, nu-i așa? Coafurile pentru fețele în formă de inimă oferă, de asemenea, numeroase opțiuni și stiluri de încercat. Astăzi, vom vorbi despre toate acestea și vă vom oferi idei și sfaturi despre cel mai bun stil pentru cei cu forma inimii feței și să arate uimitor fără probleme.

De ce să aștepți! Permiteți-ne să explorăm toate tunsorile frumoase și ideile de coafură cu femei și fete cu forma feței inimii.

15 cele mai bune tunsori de față în formă de inimă pentru femei 2021:

Mai jos sunt prezentate câteva coafuri populare în formă de inimă-față pentru a vă face mai ușoară alegerea, ceea ce vă face mai fericit.

1. Stilul drăguț Bob scurt:

tunsori pentru fata in forma de inima feminina

Acest stil este una dintre cele mai sortate și perfecte tunsori pentru fața în formă de inimă pentru femei, mai ales dacă are părul scurt și textura dreaptă și ondulată. Stilul este o variantă a bobului scurt, care este mic și scurt, cu aspect frumos. Și aceasta este o variantă a tăieturii bob, diferența principală fiind lungimea firelor de păr. Acest lucru arată mișto și frumos, poate fi cel mai potrivit pentru o femeie căreia îi place să experimenteze stiluri mai drăguțe.

 • Anotimpuri perfecte pentru a încerca: Încercați acest stil în orice moment, deoarece este perfect pentru toate anotimpurile.
 • Cea mai bună grupă de vârstă: Stilul se potrivește perfect tuturor femeilor mai tinere și de vârstă mijlocie.
 • Tipuri adecvate de păr: Acest stil este perfect pentru cei care au părul subțire și scurt, cu textură ondulată sau dreaptă.
 • Rochii asortate: Acele femei cărora le place să poarte o gamă largă de rochii moderne și îmbrăcăminte corporative pot încerca aceasta.
 • Ocazie preferabilă: Descoperiți-vă cu ușurință, fără ezitare, în petreceri stilate, întruniri sociale și evenimente corporative.

2. Tunsor cret mediu:

tunsori medii pentru fețele în formă de inimă

O tunsoare medie și cretă este o coafură perfectă pentru toate fetele care merg la facultate. Aceste tunsori pentru fața în formă de inimă vă permit să vă prezentați într-un mod nou, cu un aspect piperat. În afară de aspectul plin de viață, vă oferă o mare comoditate sub forma de a vă permite să vă lăsați concediul liber. Rămâi liber de problemele legate de legarea părului. Este printre cele mai drăguțe coafuri pentru fețele în formă de inimă.

 • Tipuri adecvate de păr: Dacă părul tău este de tipul creț sau cu bucle moi, te poți îmbrăca în acest stil.
 • Anotimpuri perfecte pentru a încerca: Verile și anotimpurile ploioase sunt anotimpurile perfecte pentru a încerca acest lucru.
 • Cea mai bună grupă de vârstă: Dacă ai vreo douăzeci de ani, ar trebui să fie mai mult decât potrivit pentru tine.
 • Rochii asortate: O ținută adecvată se potrivește de preferință cu blugi superiori și bluză.
 • Ocazie preferabilă: Flaunt-o în timp ce te întorci la facultate după o lungă vacanță și surprinde-ți prietenii.

3. Tuns scurt și drept:

cel mai bun par pentru fata inimii

Cea mai simplă și una dintre cele mai optate coafuri drăguțe pentru fețele în formă de inimă. Acest stil este cel mai potrivit pentru femeile cu formă de inimă cu față care au tunsul drept și scurt. De multe ori îți oferă un grad mare de libertate față de problemele de întreținere a părului drept. Încercați acest stil dacă doriți ceva nu prea îndrăzneț și tare, dar doriți o versiune simplă și mai drăguță a stilurilor.

 • Tipuri adecvate de păr: Stilul este potrivit pentru tipurile de păr mătăsos drept și neted.
 • Anotimpuri perfecte pentru a încerca: Încercați acest stil în orice sezon, deoarece ar fi distractiv să încercați acest stil.
 • Cea mai bună grupă de vârstă: Această tunsoare se va potrivi tuturor grupelor de vârstă.
 • Rochii asortate: Se poate încerca acest stil, deoarece se potrivește perfect cu cele mai moderne îmbrăcăminte corporativă.
 • Ocazie preferabilă: Eveniment social sau eveniment corporativ, veți fi cea mai vorbită persoană dintre acestea dacă o încercați.

4. Coafura pentru fata lunga in forma de inima:

coafuri în formă de inimă pentru cap

Această coafură este una dintre cele mai potrivite pentru toate femeile cu fața mai lungă. Această coafură pentru femeie în formă de inimă arată excelent, de preferință atunci când lungimea părului este puțin mai mare în comparație cu acele cerințe ale celorlalte două coafuri menționate mai sus. Îndoaie-te pe marginile șuvițelor lungi, astfel încât această coafură să arate mai elegantă. Bretonul mai blând, așa cum se arată în imagine, se adaugă în continuare aspectului.

 • Tipuri adecvate de păr: Acest stil se potrivește perfect femeilor cu părul lung.
 • Anotimpuri perfecte pentru a încerca: Sezonul ploios și iarna sunt cele mai bune momente pentru acest stil.
 • Cea mai bună grupă de vârstă: Stilul se potrivește perfect pentru grupa de vârstă de la mijlocul anilor ’20 și începutul anilor ’30.
 • Rochii asortate: Această coafură merge cu o rochie lungă și o îmbrăcăminte vestică.
 • Ocazie preferabilă: Evenimentele corporative și petrecerile casual sunt ocazii perfecte pentru a încerca acest lucru.

5. Îndrăzneț și drept:

lungimea parului pentru fata in forma de inima

Aceasta este printre cele mai bune coafuri lungi pentru a încerca fețele în formă de inimă. Acest stil te face sigur o stea în cercurile tale. A avea părul lung se dovedește a fi un avantaj și ați începe să vă bucurați de atenția pe care oamenii încep să o acorde pentru că aveți o coafură impecabilă și bine proporționată. Deci, ce aștepți, pregătește-te să fii o femeie îndrăzneață și frumoasă acolo? Să ne dăm seama și de celelalte necesități.

 • Tipuri adecvate de păr: Acest aspect se potrivește femeilor cu păr lung și ondulat.
 • Anotimpuri perfecte pentru a încerca: Iernile și vara sunt vremuri perfecte pentru a da seama de acest stil.
 • Cea mai bună grupă de vârstă: Se poate potrivi cu ușurință în acest stil dacă vă aflați la începutul anilor douăzeci și începutul anilor 30.
 • Rochii asortate: Încercați acest stil cu îmbrăcăminte occidentală și casual pentru a vă arăta cât mai bine.
 • Ocazie preferabilă: Evenimentele corporative și petrecerile casual sunt ocazii perfecte pentru a încerca acest stil.

6. Tunsori Emo pentru fata in forma de inima:

par scurt pentru fata in forma de inima

EMO swag se potrivește perfect celor cu părul scurt. Ei bine, puteți încerca chiar și diferite culori și vă puteți etala părul cu ușurință. Oamenii vor începe să caute cu uimire și uimire și vor fi, cu siguranță, gelosi pe noua declarație de stil pe care o faceți. Aceasta este una dintre cele mai bune tunsori scurte pentru fețele în formă de inimă. S-ar părea cu siguranță unic și îndrăzneț în acest stil, așa că acest lucru este printre trebuie să încercați unul.

 • Tipuri adecvate de păr: Stilul este perfect pentru cei care iubesc părul scurt.
 • Anotimpuri perfecte pentru a încerca: Aproape fiecare sezon este potrivit pentru această coafură.
 • Cea mai bună grupă de vârstă: Cei de la mijlocul anilor treizeci sunt perfecti aici pentru acest look.
 • Rochii asortate: Toate îmbrăcămintea casual și casual pot merge bine în acest stil.
 • Ocazie preferabilă: Petreceri și evenimente corporative sunt ocazii perfecte care se pot potrivi cu acest aspect.

7. Coafura cu bucle lungi:

cele mai bune coafuri pentru femeie în formă de inimă

Dacă aspirați la o păpușă Barbie perfectă, atunci acest stil este unul dintre cele mai posedate pentru femeile cu formă de inimă. Acest stil este perfect pentru toate fetele care merg la școală și la facultate. Acest stil este un aspect de petrecere perfect orientat și se numără printre coafurile noastre buclate preferate pentru fețele în formă de inimă.

 • Tipuri adecvate de păr: Acest stil este perfect pentru cei care au părul lung.
 • Anotimpuri perfecte pentru a încerca: Iarna și anotimpurile ploioase sunt remarcabile în încercarea acestui sezon.
 • Cea mai bună grupă de vârstă: Acei tineri și începutul anilor douăzeci pot încerca această coafură.
 • Rochii asortate: Este perfect pentru orice îmbrăcăminte casual și casual.
 • Ocazie preferabilă: Petreceri și evenimente sociale sunt cele mai potrivite pentru această coafură.

8. Bob Cut pentru față în formă de inimă:

tunsoare bob pentru fata in forma de inima

Bob este destul de faimos și este o declarație de stil frumoasă. Aceasta se remarcă drept una dintre cele mai bune și mai frumoase coafuri pentru fața în formă de inimă. Este una dintre cele mai bune opțiuni pentru cei care au părul puțin mai scurt. Expunându-vă linia maxilarului și făcându-vă vizibilă linia feței, acest lucru ar îmbunătăți în cele din urmă atracția publică. Aceasta este printre cele mai căutate tunsoare pentru fața în formă de inimă și aspectul drept al părului.

 • Tipuri adecvate de păr: Tipurile scurte de blond, cu fire clar îndreptate, pot fi părul perfect pentru acest aspect.
 • Anotimpuri perfecte pentru a încerca: indiferent de anotimpuri, puteți arăta cu ușurință frumoasa dvs. blondă în acest aspect.
 • Cea mai bună grupă de vârstă: încercați acest aspect și stil dacă aveți vârsta de douăzeci și treizeci de ani.
 • Rochii asortate: Acesta se potrivește aproape tuturor ținutelor tale. Și dacă vă place să vă condimentați, încercați acest lucru cu o altă configurație oficială de costum, aceasta se potrivește în tricou și blugi și, cel mai surprinzător, chiar și ținuta tradițională.
 • Ocazie preferabilă: Purtați-l cu ușurință, fie la un eveniment corporativ din biroul dvs. / o întâlnire casuală cu prietenii dvs. pentru un aspect perfect și un makeover de stil.

9. Crăciunul înalt pentru fața inimii:

coafuri bune pentru fețele în formă de inimă

Coafura High Bun este cea mai simplă, dar una dintre stilurile promițătoare pe care ni le putem stiliza, mai ales dacă ești o femeie facială în formă de inimă. Ușurința cu care o puteți compune rezumă totul. Adaptabilitatea stilului te face să arăți super cool și oferă un nivel excelent de confort purtând-o. Încercați acest stil dacă vă numărați printre cei care doresc o atmosferă simplă, dar elegantă și nervoasă, cu un aspect modern, nu veți greși în acest stil.

 • Tipuri adecvate de păr: Stilul este perfect pentru cei care au un pic de păr lung.
 • Anotimpuri perfecte pentru a încerca: Se poate încerca acest stil în toate anotimpurile.
 • Cea mai bună grupă de vârstă: Această tunsoare se potrivește perfect tuturor femeilor mai tinere sub 30 de ani.
 • Rochii asortate: Rochii și fuste moderne pot fi perfect potrivite pentru această coafură.
 • Ocazie preferabilă: arătați-l în stil cu petreceri și mese corporative pentru acel aspect și vibrații nervoase.

10. Frumoasa coafură ondulată pentru fețe în formă de inimă:

tunsori pentru fețe în formă de inimă 2021

Dacă aveți o față în formă de inimă, atunci vă veți considera foarte norocos, deoarece unele coafuri minunate se potrivesc cu textura feței dvs., precum cea prezentată în imaginea de mai sus. Aceasta este o coafură perfectă pentru textura părului ondulat de lungime medie. Nu are o mulțime de straturi, dar va fi potrivit pentru părul gros. Dacă ai părul gros, atunci acesta va fi ceva potrivit pentru tine. Are un model foarte cool realizat cu părul blond pe lateral. Coafurile bob pentru fețele în formă de inimă sunt atât de potrivite pentru fețele în formă de inimă încât pot fi purtate și ca o coafură formală.

 • Cea mai bună grupă de vârstă: Toate femeile sub 40 de ani o pot încerca.
 • Sezon perfect pentru a încerca: Toate anotimpurile sunt cele mai bune pentru această coafură.
 • Ținută perfectă și ocazie: Purtați acest lucru într-o îmbrăcăminte frumoasă formală pentru petreceri corporative sau cine.
 • Tipul de păr potrivit: Cel mai simplu și elegant stil pentru femeile cu părul scurt mediu și potrivit pentru femeile cu păr creț.

11. Bangurile medii pentru fețele în formă de inimă:

coafuri pentru linia parului in forma de inima

Aceasta este încă o altă coafură minunată blondă care vine cu semnătura blondă Rosamund Pike. Vine cu unele dintre cele mai bune modele realizate în partea inferioară a părului. Coafura este ceva care va merge mână în mână pentru texturile feței care sunt menite să arate frumoase în toate circumstanțele. Cui nu i-ar plăcea să vadă o femeie cu fața în formă de inimă? Găsirea coafurii potrivite ar putea fi o problemă. Aceasta este o coafură perfectă, care prezintă un model fantastic realizat pe ea.

 • Tipul de păr potrivit: Acest stil se potrivește cu lungimea medie a părului, cu textura ondulată a părului.
 • Sezon perfect pentru a încerca: Aranjați acest lucru în ierni și musoni la maxim.
 • Cea mai bună grupă de vârstă: Femeile din grupa de vârstă de 30 de ani sunt cele mai potrivite pentru acest stil.
 • Ținută și ocazie potrivite: Fustele sau rochiile frumoase se pot potrivi acestui stil pentru petreceri sau evenimente de cocktail.

12. Coafura blondă cu straturi medii:

coafura pentru fata fata in forma de inima

Aceasta este o coafură stratificată pentru femei cu formă de inimă. Modelul inteligent al acestei coafuri este ceva ce poate face o femeie să pară ademenitoare de îndată ce își acoperă fruntea cu bretonul frontal, coafând corect acest păr. Coafura este ceva pe care toate femeile îl vor găsi potrivite pentru ei înșiși. Dacă sunteți în căutarea celor mai noi și mai impresionante coafuri în formă de inimă pentru femei, atunci acesta va fi cel mai bun lucru pentru dvs. în acest an.

 • Tipul de păr potrivit: Lungimea părului lung cu textura ondulată sau dreaptă este cea mai bună aici.
 • Sezon perfect pentru a încerca: Încercați acest stil în ierni sau musoni în cel mai bun caz.
 • Grup de vârstă ideal: Femeile sub 40 de ani pot încerca acest stil.
 • Ținută și ocazie potrivite: Purtați acest stil cu îmbrăcăminte casual casual pentru ieșirile cu prietenii sau familia sau pentru întâlniri în timpul nopții.

13. Coafura lungă pentru fața în formă de inimă:

păr lung în formă de inimă față

Ai văzut coafura lungă blondă a lingurii Reese Wither? Se potrivește în mod corespunzător cu fața ei în formă de inimă și va funcționa la fel pentru tine. Modelul pe care acest sport de coafură îl face pe aproape fiecare femeie să cadă pentru el. Dacă sunteți în căutarea a ceva din categoria coafurii blonde, atunci și această coafură va fi ceva care să fie potrivit pentru a impresiona toate femeile de acolo.

 • Tipul de păr potrivit: Încercați cu ușurință acest stil cu orice tip de păr.
 • Sezon perfect pentru a încerca: Acest lucru este potrivit pentru a încerca în ierni și musoni.
 • Grup de vârstă ideal: Femeile de 20 și 30 de ani sunt cele mai bune pentru a încerca acest stil.
 • Ținută și ocazie potrivite: Purtați acest stil în timpul petrecerilor sau ieșirilor cu rochii sau fuste formale.

14. Breton lateral pentru fețele în formă de inimă:

coafuri care se potrivesc fețelor în formă de inimă

Dacă aveți o față în formă de inimă, atunci aceasta este o coafură casuală și simplă, care poate fi ușor întreținută și va funcționa excelent pentru părul de lungime medie. Modelul pe care această coafură îl poartă cu modelul scurt ondulat pe care toate femeile îl vor găsi de preferat pentru ei înșiși. Dacă sunteți în căutarea unei coafuri grozave, atunci aceasta este pur și simplu una dintre cele mai bune modalități de a impresiona pe toți bărbații și alte femei.

 • Tipul de păr potrivit: Încercați această cea mai bună tunsoare pentru fața în formă de inimă cu păr scurt și ondulat.
 • Grup de vârstă ideal: Femeile din anii 30 și 40 sunt perfect potrivite aici.
 • Sezon perfect pentru a încerca: Orice sezon este bine să mergi aici.
 • Ținută și ocazie potrivite: Purtați acest lucru cu îmbrăcăminte casual casual și blugi pentru a ieși cu familia.

15. Părul măgulitor al sprâncenelor caută fețe în formă de inimă:

cea mai bună tunsoare pentru femeie în formă de inimă

Aspectul măgulitor al părului din sprâncene este unul dintre cele mai apelate de majoritatea femeilor care au un contur facial în formă de inimă. Acest aspect este potrivit pentru femeile care în mod natural nu au părul blond. În plus, această tunsoare pentru forma feței inimii poate fi ușor încercată fără niciun efort sau timp, deoarece este destul de ușor să o faceți cu un uscător. Încercați acest stil cu acele bucle moi, pentru a adăuga cu ușurință acel aspect nervos.

 • Tipuri adecvate de păr: Acest stil este perfect pentru cei care au un pic de păr lung.
 • Anotimpuri perfecte pentru a încerca: Pentru a încerca această coafură în sezonul musonic.
 • Cea mai bună grupă de vârstă: Se poate potrivi cu ușurință perfect pentru toate femeile tinere și de vârstă mijlocie.
 • Rochii asortate: Rochiile moderne și rochiile lungi sunt potrivite pentru această coafură.
 • Ocazie preferabilă: Petreceri la scară largă sunt bine să meargă în acest stil înfricoșător și elegant, fără îndoială.

Sfaturi suplimentare:

Următoarele sfaturi trebuie luate în considerare pentru o alegere corectă a coafurii, dacă sunteți o persoană a cărei linie facială este simetrică cu forma inimii. Iată câteva sfaturi pentru cea mai bună tunsoare pentru forma feței inimii.

 1. Acordați atenție frunții și subliniați că va arăta mai larg.
 2. Jumătatea inferioară a capului ar trebui să fie clar vizibilă și astfel să vă îmbunătățească aspectul.
 3. Acordați o atenție adecvată întreținerii părului în ceea ce privește menținerea acestuia hidratată și vie. Remediile naturale bune includ măști de ulei, măști de păr și terapii care pot hrăni bine părul de la rădăcinile interioare încoace.
 4. Folosiți produse pentru păr de bună calitate, astfel încât să nu vă deranjați aspectul și textura părului.

Sper că v-a plăcut să citiți acest ghid despre coafuri pentru fețe în formă de inimă. Pentru un contur facial în formă de inimă, existând multe opțiuni de styling, singura dificultate constă în alegerea celui potrivit pentru noi. Parcurgeți articolul și alegeți-l pe cel potrivit pentru dvs. Ne-ar plăcea să ne răspundem și pentru orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.

Întrebări frecvente și răspunsuri:

Q1. Care este cea mai bună coafură scurtă în ceea ce privește femeia cu față în formă de inimă?

Răspuns: Bobul este cea mai simplă și elegantă coafură preferată pentru tine, datorită faptului că ai părul scurt. Puteți încerca, de asemenea, bretonul lateral.

Q2. Ce trebuie să fac pentru a mă asigura că aleg / aleg coafura potrivită pentru mine?

Răspuns: Accesați opțiunile de stil sugerate de mai sus pentru următorii parametri,

 • Lungimea părului tău.
 • Nevoia orei.
 • Vârsta ta.

Q3. Ce fel de coafuri se potrivește bine cu femeile de vârstă mijlocie cu contur facial în formă de inimă?

Răspuns: Puteți încerca Bobul dacă preferați cea mai scurtă tunsoare sau Lobul când aveți părul lung și nu doriți să-l tăiați prea scurt. Cei mai buni ar fi Lobul, bretonul mediu și tunsoarea Emo.