9 stiluri de tunsoare pentru bărbați în tendințe înalte și strânse în 2021

Noile tunsori înalte și strânse sunt orice altceva decât frumos și unic. Pentru toți bărbații moderni de acolo care preferă ceva unic și minunat, dar distinct, ce este mai bun decât aceste coafuri? Ele pot fi versatile, se potrivește perfect între aspectele clasice și evenimentele de petrecere și se potrivesc bărbaților din grupe de vârstă și preferințe.

Ești încântat să verifici cele mai noi tunsori înalte și strânse, la fel ca noi? Începem!

9 Tunsori moderne și înalte pentru bărbați, cu imagini:

În continuare sunt prezentate Top 9 coafuri înalte și strânse pentru bărbați, care sunt unice și minunate, oferind cele mai bune tunsori,

1. Tuns negru cu vârfuri înalte și strânse:

tunsoare militară înaltă și strânsă

Este o tăietură care arată proaspătă în fiecare zi, din care nu vei avea timp să te umple de transpirație. Această coafură este similară cu toate celelalte tăieturi militare. Partea superioară a acestei tunsoare este tăiată la o dimensiune mai mică decât cea medie.

2. Tuns tuns negru și strâns:

tunsoare înaltă și strânsă pentru bărbați

Acesta este un tip destul de măgulitor de tunsoare cu afișarea modelului estompat. Această coafură de mare decolorare are cea mai scurtă stâncă Mohawk, potrivită pentru stilurile militare. Acest tip de coafură este preferat mai ales de modelele de fitness sau de culturisti.

3. Decolorare înaltă și strânsă tunsoare:

decolorare înaltă și strânsă

Aruncați o privire asupra celor mai dorite și populare stiluri de tunsori bărbătești înalte și strânse. Au margini mai ascuțite de-a lungul porțiunii laterale a tăieturilor feței. Aceste tipuri necesită, de asemenea, cea mai mică întreținere ori de câte ori aveți nevoie de o operațiune de rezolvare.

4. Tunsoare cu franjuri mari și strânse:

înaltă și strânsă lungă pe tuns

Acest tip de tunsoare mare-joasă are cea mai scurtă și mai apropiată tăietură pentru a arăta grozav. Au franjuri de val cu măturări laterale care sunt degajate în părți, dar nu sunt complet tăiate până la bareness. Partea superioară este fluturată în partea din față. Arată bine dacă ai dat o formă rece de barbă.

5. Tuns cret înalt și strâns:

parul cret inalt si strans se estompeaza

Această tunsoare strânsă este destinată exclusiv părului creț și are un aspect modern. Partea superioară este puțin mai lungă și această tăietură înaltă rămâne pentru a da colanții laterali. Acesta ajută și la menținerea texturii părului.

6. Partea laterală înaltă și strânsă tunsoare:

păr tuns lateral înalt și strâns

Această tăietură adaugă un pic de farmec modelului tău de estompare înalt și strâns. Se trage într-o parte laterală rasă rece și are o lungime de tăietură puțin mai mare a părții sale superioare. Vă ajută să vă afișați personalitatea într-un mod unic.

7. Tunsoare Cliff Magic:

tunsoare înaltă și strânsă cu barbă

Acesta este un stil magic de stâncă care are trei modele stratificate și este popular printre bărbați în tendințele modei. Este tunsul înalt și strâns, ale cărui părți sunt aproape prea clare pentru bărbierit. Acestea rămân înalte și strânse în stil, cu o tăiere ușoară.

8. Formați tunsoarea Buzz Fade:

tăietură înaltă și strânsă

Pentru a obține aspectul cel mai popular și izbitor pentru băieții aspri și duri, trebuie să îl alegeți pe unul dintre aceste tipuri de numere de tunsoare. Au modelat un model cu buzz fade similar cu tăieturile în stil de stâncă.

9. Tunsoare clasică elegantă, înaltă și strânsă:

poze cu tunsori înalte și strânse

Această nouă coafură elegantă și clasică a făcut parte din cea mai apropiată croială. De asemenea, obțin cel mai apropiat bărbierit în partea inferioară. Această tăietură minunată este, de asemenea, asemănătoare cu tunsoarea foarte estompată.

Aveți numeroase opțiuni de selectat dintre coafurile înalte și strânse care sunt inutile sau cel mai mic cost de întreținere. De exemplu, puteți alege pentru vârfuri negre, stil întunecat sau model de decolorare atunci când aveți nevoie de o porțiune mai mică de păr. Aveți, de asemenea, opțiunea părții laterale, a vârfului stâncii și a modela buzz pentru ca aspectul să fie special și remarcabil.